• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dünyada dusmana ihtiyacınız varsa akrabalarınızla görüşün…

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Selam canlar pek böyle konuları açmam ama aşırı üzüldüm be sinirlendim içimi rahatlatacak cümleler gelir diye yazmak istedim.

Defalarca bebeklerimi kaybettim defalarca tüp bebek tedavisi yaptırdım. En son ölümden döndüm günlerce hastanelerde kaldım tüm akrabalarım duydu.

Pek biyle şeyleri akrabalara anlatmak istemem.
Bir teyzem var 2 çocuğu var küçük çocuğu Üniversite mezunu öyle düşünün yaşlarını.

Ne araştırılmak isterse hemen bana gönderir bir gün dedim ki senin kız bakmıyor mu ben yoğunum o yapmıyor diyor.

Eniştem iyi birisi bizlere karşı, rica ettiğimiz bir şey olursa yapmaya çalışır diye onun hattına kıyamıyorum bir şey demeden teyzemin her dediğini yapıyorum.

Dün makrofaj aşısı olmaya gittik anestezili oluyorum sonrasında çok fena oldum kanama falan oldu gergin ve üzgündüm 5 gibi yaptılar enerjim takatim bitikti açlık vurdu.

Tam o sırada ev sahibinin attığı ihtarı atmış bana buna ne yapacağız diye. Döneceğim yoğunum dedim sonra hep aklımdaydı ama konuşacak enerjim yoktu.

Bugün tüp bebek transferim olacak. Yine anestezili.

Telefonu elime aldım durum atmış “kedinin b*kuna derman demişler s.çmış gömmuş. (Gördüğümü görmedi okundu bilgim kapalı.

Diye. O kadar sinirlendim ki ya sen benim ne yaşadığımı biliyor musun pis bencil.

Çok üzüldüm çok ama…

Çok üzüldüm çok ama…
Sonra yazdım ki, teyze ben dün bir operasyon geçirdim eve gelince çok kötü oldum. Şimdi yine hastaneye gidiyoruz yine bir operasyon var.
Gelince durumu bilmiyorum
Şimdi sana madde madde yazıyorum yapacaklarınızı

Ve yazdım gönderdim.
İtin hatrı yoksa sahibinin hatrı var. Hoş sizce öyle mi evet eşi elinden gelirse sorduğumuza destek oluyor ama bende sürekli ne sorarsa ne isterse yapıyorum teyzemin.

Çok alındım ya. Hormonlar zaten tavan biliyorsunuz tüp bebek sürecini

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Yaşadıklarınız çok zor, umarım en kısa zamanda feraha çıkar, bebişinizi de kucağınıza alırsınız öncelikle 🙏🏿

Çok benzerini kendi halamla yaşadım, bunca sene bana 1 gram faydası olmamış aksine zararı olmuş bir insan. Eski fotoğraflarımızı bulmuş kuzenimle, attı. Ben de bildirimlerden gördüm, hatta fotoğrafı iş arkadaşlarıma gösterdim ama halama dönemedim o sırada çalışıyorum diye. En son baktım mesajı silmiş, senin yaşın değil egon da büyümüş yazmış bana :)) sonra yüz yüze geldiğimizde canım balım aşkım kuzum. Muhatap olmuyorum artık, aramam sormam yazarsa dönmem ararsa açmam. Siz de zaten çok stresli bi dönemden geçiyorsunuz, bi de bunları hayatınızda bir yere koyup canınızı sıkmayın. Hayatınızdan çıkarma şansınız yoksa sınırı çizin, yoğunum sonra döneceğim bile demeyin yoğunluğunuz geçince dönün. Anlamıyorlar diğer türlü

Bir insani yuz kere basinda tasi bir kere indir indirdigini hatirlar. Bosuna boyle bir insana yardim etmeyin kendi degerinizi bilin sinir cizin. Ne derse de desin bu zamana kadar yaptiginiz iyiliklerin kiymetini bilmeyen bundan sonrakileride bilmez. Ben olsam tekrar yazmazdim bile o sozunden sonra siz yine iyiymissiniz. InsAllah tup bebek surecinjzde olumlu sonuclanir bebeginizi kucaginiza aldiginiz gunleri gorursunuz.

Rabbim bu sıkıntılı günlerinizi size unutturacak minik bir mucize versin.

Benim iki çocuğum tüp bebek. Bu süreçler çok önemli moral motivasyon yüksek olmalı. Oyuzden ben kendi ailem dışında eşimin aileside dahil hiç kimseye tüp bebekle çocuklarım olduğunu söylemedim.

Teyzenize gelince malesef ki çok haklısınız en çok akrabalarımızdan çekiyoruz. En iyisi mesafe yapacak bişey yok.

Kızlar Allah razı olsun içimi ferahlattınız.

Hani yazmıştım ya operasyon geçireceğim şimdi yazıyorum madde madde diye, ilk önce hayırdır insallah demiş cevap vermedim aradı açtım.
Ne oldu dedi sonra anlatırım diş gebelikle ilgili rahim içi işlemler dedim ( daha önce diş gebelik geçirdim)
Ayyy çok üzüldüm dedi, bu bilgileri eniştene de göndersene dedi 🤦🏼‍♀️

Baktım sonra durumunu silmis.
İnsanları asla anlamıyorum ya

Kızlar Allah razı olsun içimi ferahlattınız.

Hani yazmıştım ya operasyon geçireceğim şimdi yazıyorum madde madde diye, ilk önce hayırdır insallah demiş cevap vermedim aradı açtım.
Ne oldu dedi sonra anlatırım diş gebelikle ilgili rahim içi işlemler dedim ( daha önce diş gebelik geçirdim)
Ayyy çok üzüldüm dedi, bu bilgileri eniştene de göndersene dedi 🤦🏼‍♀️

Baktım sonra durumunu silmis.
İnsanları asla anlamıyorum ya
Sen niye hala muhatapsin bu salakla onun varlığı sana ne katıyor desene kendin gönder bu bilgileri işim gücüm var diye

Kendine odaklansana zor şeyler yaşamışsın teyzene dersin teyze ben operasyon geçireceğim buaralar müsait değilim bitti.gerçekten sizin gibi insanlar bana çok tuhaf geliyor dış kapının mandalı aslında anne baba kardeşe bile yeri gelince mesafe koyulur bunlar ne ki?tamamen kendi sürecine odaklan canını sıkma.o kadar uğraşıyorsun böyle şeyler için emeğin heba olmasın.

Sonra yazdım ki, teyze ben dün bir operasyon geçirdim eve gelince çok kötü oldum. Şimdi yine hastaneye gidiyoruz yine bir operasyon var.
Gelince durumu bilmiyorum
Şimdi sana madde madde yazıyorum yapacaklarınızı

Ve yazdım gönderdim.
İtin hatrı yoksa sahibinin hatrı var. Hoş sizce öyle mi evet eşi elinden gelirse sorduğumuza destek oluyor ama bende sürekli ne sorarsa ne isterse yapıyorum teyzemin.

Çok alındım ya. Hormonlar zaten tavan biliyorsunuz tüp bebek sürecini

Siz olsaydınız ne yapardınız?
Hiç kendinizi üzmeyin, benim de beşinci denemem.Son denememde herkesi arkada bıraktım.surec zaten çok yorucu, önemli olan biziz.insallah güzel sonuçlar alırsıniz ❤️

Selam canlar pek böyle konuları açmam ama aşırı üzüldüm be sinirlendim içimi rahatlatacak cümleler gelir diye yazmak istedim.

Defalarca bebeklerimi kaybettim defalarca tüp bebek tedavisi yaptırdım. En son ölümden döndüm günlerce hastanelerde kaldım tüm akrabalarım duydu.

Pek biyle şeyleri akrabalara anlatmak istemem.
Bir teyzem var 2 çocuğu var küçük çocuğu Üniversite mezunu öyle düşünün yaşlarını.

Ne araştırılmak isterse hemen bana gönderir bir gün dedim ki senin kız bakmıyor mu ben yoğunum o yapmıyor diyor.

Eniştem iyi birisi bizlere karşı, rica ettiğimiz bir şey olursa yapmaya çalışır diye onun hattına kıyamıyorum bir şey demeden teyzemin her dediğini yapıyorum.

Dün makrofaj aşısı olmaya gittik anestezili oluyorum sonrasında çok fena oldum kanama falan oldu gergin ve üzgündüm 5 gibi yaptılar enerjim takatim bitikti açlık vurdu.

Tam o sırada ev sahibinin attığı ihtarı atmış bana buna ne yapacağız diye. Döneceğim yoğunum dedim sonra hep aklımdaydı ama konuşacak enerjim yoktu.

Bugün tüp bebek transferim olacak. Yine anestezili.

Telefonu elime aldım durum atmış “kedinin b*kuna derman demişler s.çmış gömmuş. (Gördüğümü görmedi okundu bilgim kapalı.

Diye. O kadar sinirlendim ki ya sen benim ne yaşadığımı biliyor musun pis bencil.

Çok üzüldüm çok ama…
Sizin akrabalariniz sıkıntılı diye tüm akrabalarını sıkıntılı değil. Hepimiz birilerinin akrabasıyız/ hepimizin ebeveynleri birinin akrabası. Başlık tercihi çok yanlış olmuş. Onun dışında teyzenin terbiyesizliğine üzüldüm.

Bende şu noktayi anlayamadım neden tekrar yardım ettiniz. Ben olsam hayatta etmem görüşmem mesela . Çok sert birimiyim bilmem
O kadar ilginç bir pskoloji ki şu an içinde olduğum ilaçlar hormonu çift yapıyor öyle düşünün
Söyle anlatayım mesela kırıldım ya normalin 2 katı.
Sanki yardım etmezsem bugünkü işim kötü olacak gibi aptal bir ağlamaklı hissiyat geldi içime

Sen niye hala muhatapsin bu salakla onun varlığı sana ne katıyor desene kendin gönder bu bilgileri işim gücüm var diye
Ya hayranım böyle güçlü insanlara ben şu an o kadar ilginç bir ruh halindeydim ki sürekli ağlamak geliyor içimden ondan sizlere danıştım paylaşalım diye 🤲🙏🏻 yok böyle sizin dediğinizi diyemedim

Umarım bu son yardımınız olur. Yoksa kimseye kızmaya hakkınız yok, kendinizi kullandırmışsınız deriz. Öyle de olur çünkü. O lafları yiyip tekrar yardım etmek de normal olmaz. Parayla avukat tutsun bakalım. Gitsin onlara sorsun.
Benim işim biraz bu ondan mecburen cevap vermek zorunda kaldım. Gayrimenkul uzmanıyım
Ondan yani 🤗

Back