- 14 Şubat 2018
- 761
- 545
- 28
-
- Konu Sahibi okyanusprensesi000
Ben de öyleyim biraz yalnız kalmak istiyorum ama bu beni daha kötü yapar mı diye endişeleniyorumAğlamamak için kendimi tutmam. Ama mümkün mertebe yalnızken ağlamayı tercih ederim. Ağlamak bana iyi gelir ve deşarj olurum. Onun dışında uzuuunn uzun düşünürüm. Ve bunu da tek başına yaparım. Ben sanırım kendimi yalnız kalarak iyileştiriyorum
Atlatamıyorum ağlayorum anca geçmiyor geçtiğini sanıyorsun tekrar o anları yaşatıyorlarMerhaba kızlarHani insan bazı zor dönemlerden geçer…duygusaldır ağlamamak için kendini zor tutar..her şey üst üste gelir hayalleri yıkılır umutsuzluğa düşer…böyle dönemlerinizi nasıl atlatıyorsunuz ? Nasıl kendinizi iyileştiriyorsunuz
Merhaba ben genelde içime kapanirim kimseye yani dert paylaşınca azalır derler ya ben ona inanmıyorum acımı yaşarım sindiririm kendi içimde . İnsana dert anlatılmaz herkes o da bisey mi bir de benim derdimi dinle haline şükret diyerek dert yarıştırma peşindeMerhaba kızlarHani insan bazı zor dönemlerden geçer…duygusaldır ağlamamak için kendini zor tutar..her şey üst üste gelir hayalleri yıkılır umutsuzluğa düşer…böyle dönemlerinizi nasıl atlatıyorsunuz ? Nasıl kendinizi iyileştiriyorsunuz
Ben de merak ediyorum bunu. Üstünü örtmeyip duygularını yaşamak gerekmiş ama nasıl ben de bilmiyorum. Yorumlara bakıcamMerhaba kızlarHani insan bazı zor dönemlerden geçer…duygusaldır ağlamamak için kendini zor tutar..her şey üst üste gelir hayalleri yıkılır umutsuzluğa düşer…böyle dönemlerinizi nasıl atlatıyorsunuz ? Nasıl kendinizi iyileştiriyorsunuz
İyileşemiyorum.Merhaba kızlarHani insan bazı zor dönemlerden geçer…duygusaldır ağlamamak için kendini zor tutar..her şey üst üste gelir hayalleri yıkılır umutsuzluğa düşer…böyle dönemlerinizi nasıl atlatıyorsunuz ? Nasıl kendinizi iyileştiriyorsunuz
Kendini tutma ağla. Her duygu yasanmasi için var.Merhaba kızlarHani insan bazı zor dönemlerden geçer…duygusaldır ağlamamak için kendini zor tutar..her şey üst üste gelir hayalleri yıkılır umutsuzluğa düşer…böyle dönemlerinizi nasıl atlatıyorsunuz ? Nasıl kendinizi iyileştiriyorsunuz
Size ne kadar doğru gelebilir ama ben buhranlarımda kendime ayetel kutsi okutur üfletirim o an birilerne ulasanazsamda netten acar dinlerim inanılmaz icim frahlarMerhaba kızlarHani insan bazı zor dönemlerden geçer…duygusaldır ağlamamak için kendini zor tutar..her şey üst üste gelir hayalleri yıkılır umutsuzluğa düşer…böyle dönemlerinizi nasıl atlatıyorsunuz ? Nasıl kendinizi iyileştiriyorsunuz
Bence ağla. Ben ağlıyorum ama çok ağlayınca burnum kapanıyor:) Gozlerım şişiyor. Rahatlıyotum aglayınca. Sevdıgım arkadaslarım var onlarla saatlerce konuşuyorum. Aynı konuyu. Konuma konuşa atlatıyorum. Yada alışıyorum. Hayat sınav. Allah ımtıhan vermesın.Merhaba kızlarHani insan bazı zor dönemlerden geçer…duygusaldır ağlamamak için kendini zor tutar..her şey üst üste gelir hayalleri yıkılır umutsuzluğa düşer…böyle dönemlerinizi nasıl atlatıyorsunuz ? Nasıl kendinizi iyileştiriyorsunuz