Canım doktora görüjdünüz mü nasıl duruminşallah canım isteyen ve bakabilecek herkese nasip olsun..
çok zor beklemek , ama sabrdeip aşacağız inşallah geçecek bu günlerde eminim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım doktora görüjdünüz mü nasıl duruminşallah canım isteyen ve bakabilecek herkese nasip olsun..
çok zor beklemek , ama sabrdeip aşacağız inşallah geçecek bu günlerde eminim
yarın kontrol var canım.yazarım sanaCanım doktora görüjdünüz mü nasıl durum
Var mı bi gelişme canımyarın kontrol var canım.yazarım sana
vitaminlere de başlarız artık tam 1 ay oldu bakalım doktor ne diyecek
Çok şükür kontrol de bi sıkıntı çıkmadı.vitaminleri yazdı 3 ay sonra testle beraber gideceğiz insallah canım.siz de durumlar nasıl ne zamandı kontrolVar mı bi gelişme canım
Bi kaç hafta sonra kontrolümüz var canım aynı vitaminleri mi yazdıÇok şükür kontrol de bi sıkıntı çıkmadı.vitaminleri yazdı 3 ay sonra testle beraber gideceğiz insallah canım.siz de durumlar nasıl ne zamandı kontrol
Ay hadi inşallah olumlu sonuçlar alırsınız canım..evet aynı vitaminler,senin dediğin gibi cüneyt hoca da internetten sipariş edin dedi.Bi kaç hafta sonra kontrolümüz var canım aynı vitaminleri mi yazdı
İnşallah canım benim. Önerimdir Trendyol tambitkisel satıcısından al vitaminleri kargo çok hızlı ve orijinalAy hadi inşallah olumlu sonuçlar alırsınız canım..evet aynı vitaminler,senin dediğin gibi cüneyt hoca da internetten sipariş edin dedi.
eşim sipariş verdi canım bidahakine söyleyim bari.tredndyoldan sipariş ettik ama malum alışveriş çılgınlığı var,henüz ulaşmadı elimize.İnşallah canım benim. Önerimdir Trendyol tambitkisel satıcısından al vitaminleri kargo çok hızlı ve orijinal
Bizde keçi boynuzu pekmezi tüketiyoruz pekmez mi dedieşim sipariş verdi canım bidahakine söyleyim bari.tredndyoldan sipariş ettik ama malum alışveriş çılgınlığı var,henüz ulaşmadı elimize.
bu arada hocanın yanına gittik ya bi mesaj gösterdi , spermi 1 milyondan 300 milyona çıkan hasta yazmış.keçiboynuzu kullanmış ,eşim de dün başladı.bilgin olsun.
eşim çok önceleri kullandı işe yaradı az da olsa. ameliyattan sonra daha iyi gelir belki
bu hastanın bahsettiği keçiboynuzu kürü.ibrahim saraçoğlunun tarif ettiği şekilde bi saniye yazıyı bulursam göndereyim sanaBizde keçi boynuzu pekmezi tüketiyoruz pekmez mi dedi
Bunuda yaptım canım ilk zamanlar hep sonrasında ara ara :)Kür 3: Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hazırlayacağınız kürün ölçülerini yarıya düşürerek hazırlayınız ve hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
ben de daha önceleri yapmıştım eşime.şimdi tekrardan başladık.belki ameliyat sonrası iyi gelir.Bunuda yaptım canım ilk zamanlar hep sonrasında ara ara :)
Amin canım benim ben birde ara ara zeytinyağında beklemiş incir yediriyorum oda iyi geliyormuş tavsiye ederimben de daha önceleri yapmıştım eşime.şimdi tekrardan başladık.belki ameliyat sonrası iyi gelir.
keçiboynuzu pekmezini de kullanıyoruz bakalım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
saol canım inciri de yaptık sanırım yapılabilecek herşeyi yapmışız:)gerisi Rabbimden nasip kısmetAmin canım benim ben birde ara ara zeytinyağında beklemiş incir yediriyorum oda iyi geliyormuş tavsiye ederim
Ne görürsek yapıyoruz zaten bundan sonra herşey Allahtan :)saol canım inciri de yaptık sanırım yapılabilecek herşeyi yapmışız:)gerisi Rabbimden nasip kısmet
Merhabalar tebrik ederimBenim eşim de oldu,normal yolla hamile kaldım bu arada.o kısmi da ben netlestireyim![]()