Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim eşim oldu canım bir gece yattı öyle zor bir ameliyat değilEşim varikosel ameliyat olucak tecrübesi olanlar yazabilir mi
Özeldemi oldu canımBenim eşim oldu canım bir gece yattı öyle zor bir ameliyat değil
Evet canım 45 dakikalık bir işlem oldukça kolayÖzeldemi oldu canım
ANLadım canım çok geçmiş olsun fiyat olarak ne kadar yaptırdınız ve hangi hastaneydiEvet canım 45 dakikalık bir işlem oldukça kolay
Biz Cüneyt hocaya yaptırdık Cüneyt sevinç instagram adresi var oradan yazarsanız fiyat veriyorANLadım canım çok geçmiş olsun fiyat olarak ne kadar yaptırdınız ve hangi hastaneydi
Çok başarılı ilgili ve özverili bir doktor tavsiye ederimANLadım canım çok geçmiş olsun fiyat olarak ne kadar yaptırdınız ve hangi hastaneydi
Çok teşekkürler araştırıcamÇok başarılı ilgili ve özverili bir doktor tavsiye ederim
Maşallah canım allah bağışlasın ne kadar sonra hamile kaldınBenim eşim de oldu,normal yolla hamile kaldım bu arada.o kısmi da ben netlestireyim![]()
SağolasınMaşallah canım allah bağışlasın ne kadar sonra hamile kaldın![]()
Yok canım eşim varikoselmiş yeni teşhis edildi ameliyattan sonra rabbim nasip ederse inşallahSağolasın.İstedikten 8ay sonra oldu.senin var mı evladın?
Hayır çekilmedi.ben hamile kalmak istediğimde gittim jinekologa.esim varikosal diye belirttim.6ay deneyin sonra eşine sperm sayımı yaparız demişti.8ay denedik ,sperm sayimina gitmedik.acelemiz yoktu.olduYok canım eşim varikoselmiş yeni teşhis edildi ameliyattan sonra rabbim nasip ederse inşallahbu arada size rahim filmi çekilmişmiydi
Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah canım,allah razı olsun rabbim vericek inşallah biz yolunda bulunuyoruzHayır çekilmedi.ben hamile kalmak istediğimde gittim jinekologa.esim varikosal diye belirttim.6ay deneyin sonra eşine sperm sayımı yaparız demişti.8ay denedik ,sperm sayimina gitmedik.acelemiz yoktu.olduAllah gönlünüze göre hayırlısını versin.hic endislenmeyin,acele etmeyin,huzurlu olun.Hersey güzel oluyor
![]()
Amin inşallah,geçmiş olsun eşine de simdiden.basit bir ameliyat zaten araştırmışsindir.bir çok erkegin geçirdiği bir operasyon.Allah yardımcınız olsun.Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah canım,allah razı olsun rabbim vericek inşallah biz yolunda bulunuyoruz![]()
Teşekkür ederim canımAmin inşallah,geçmiş olsun eşine de simdiden.basit bir ameliyat zaten araştırmışsindir.bir çok erkegin geçirdiği bir operasyon.Allah yardımcınız olsun.
Öncelikle geçmiş olsun.eşimde ameliyat olalı 2 hafta olucak yaklaşık.Kızlar benim eşim de ameliyat oldu beş gün oluyor ameliyat olalı. Sol tarafta vardı varikosel mikrocerra yöntemi ile ameliyat gerçekleşti ve 2 ay sürdü ameliyat. Doktorun söylediğine göre tüm damarlara bakmış bu yüzden ameliyat uzun sürmüş bi terslik olsa söylerdi diye düşünüyorum. Şuan sol testste şişlik var pansumana gittiğimizde doktoru ödem olduğunu sürekli yatması gerektiğini ve buz tedavisi uygulamamız gerektiğini söyledi bölgenin su toplamaması gerekiyormuş bu konuda bilginiz var öı bi yerde bi yanlışlık mı oldu diye düşünüyorum şuan şişlik be sarkma var bariz görünüyor ne yapabiliriz kısa sürede düzelmesi için
canım selam.Biz Cüneyt hocaya yaptırdık Cüneyt sevinç instagram adresi var oradan yazarsanız fiyat veriyor
İnşallah canım inşallah sende bende olumlu sonuç alırız vitamin takviyesi verdi mi sizecanım selam.
eşimi de Cüney Hoca ameliyat etti.yarın tam 2 hafta olucak
umarım olumlu sonuçlar alırız:)