• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu donemde disci

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Bu donemde dişçiye giden var mı 2 saat sonra randevum var ama bayağı tedirginim aslında bi korkum yoktu ama çevremdeki herkes beni germeye yetti virüs var diye

Dişlerimde problem var ve düzenli gidiyorum. Geçen gün gittiğimde tam teşekküllü maske ve siperlik vardı , ayrıca çok dikkat ediyorlar . Sizde bunlara dikkat edin bence sorun çıkmaz .

Ağrı yapıyorsa ben virüs kapmayı da göze alır giderim, diş ağrısı çok zor bir şey.
Mayıs-temmuz arası gitmiştim, çok titiz çalışan bir yerdi.
Şu an daha riskli ama erteleyemiyorsam giderim.

Ben de gittim hatta çene cerrahına gittim hem de devlette.Asiri önlem alınmış özel klinikten bile daha sessiz randevusu olan giriyor hariçte kimseyi almiyorlar yalnız dolgu kanal vs yapılmıyor malesef devlette o yüzden bir dişim için de özele gideceğim ben de tedirginim ama ağrısından durulmuyor bir de o şekilde virüse yakalanmak var hastalıkla mi savaşalım dış ağrısıyla mi,bence gidin.

ben 6 7 kere gittim. dişçiler zaten çok iyi korunuyor siz de önleminizi alın gidin

Bende gittim 2 kez ilk çene cerrahisine gittim 20’lik dişimi çektirmek için. 1 hafta sonrasında dikişlerimi aldırmaya gittiğimde de dişlerimi temizlettim ve küretaj yaptırdım. Hiçbir sorun olmadı 2 kez covid testi yaptırdım hastanenin prosedürü olduğu için ondan da ücret almadılar. Onun dışında doktorlarda bu arkadan öne bağlanan mavi ameliyathane önlükleri giyip maske ve siperlik takıyordu.

Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar siperlik takmadilar ama n95 maskeleri vardı umarım bir sorun yaşamayız 20lik diş çekimi ve dolgu işlemim var 2 3 hafta daha gideceğim mecbur Allah korusun inş bi sorun yasamayiz

pandemi oncesi kac ay sonraya randevu veriyorlardi, su an daha kolay oldu randevu isleri,
biz ailecek gittik, zaten baska sebepler yuzunden ertelemistik oncesinde, o yuzden randevu buldugumuz gibi gittik.

Bende geçen hafta gitmek zorunda kaldim korkmuştum ama özel klinige gittim randevu saatlerini ayarlamislar bir işlem bitmeden digeri gelmiyor tek ben doktor ve asistani vardi ikiside n95 ve siperlikli ve özel kiyafetliydi hes kodu mu alip islemimi yaptilar ..orda rahatladim ama bunsefer de toplu tasimaya binmek.zorunda kaldigimda tedirgin olmustum ama cokmsukur biseyim yok heralde kapmamisimdir ..
Not : Bu arada hasta sayilarini yariya dusurduklerinden ve malum dolar artmasindan dolayi acayiipp bi para odemek zorunda kaldim..pandemi bitmeden dişçiye bidaha gitmem heralde :/

Dolgum ağrıyor korkudan 1 yıldır gitmedim ama acil değil allahtan arasıra ağrıyor geçiyor
Benimde öyleydi marttan beri agriyordu disim pandeminden erteledim sonunda kanal.olmak zorunda kaldim gecem hafta ..üstelik yanindaki dişinde curumesine neden olmus ertleme istrsen cok agriyorsa :(

Back
X