• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu dolgular mahvetti beni

UrfaGuzeli

herşeyimsiniz ikiniz
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
271
0
96
Diğer
mrb kızlar size kısandan anlatıyım hamillelikte
en az 4 dişim gitti ve yaklaşık 1.5 ay önce gittim
hepsini dolgu yaptım ve yaptırdıgım günden beri ne soguk su nede sıcak bişe
yiyebiliyorum
cok sızlıyolar ve işin kötüsü ilçede oturuyoruz yani cok uzak sürekli gidip
gelemiyoruz tekrar gidersem dolguları söküp baştan mı yapacak ve tekrarda para alcak mı
özele gittiyim için bi sürü para ödedim bilgisi olan paylaşır mı benle

3 ay bekle. geçmezse gidersin. o zaman kanal yapması gerekiyor demektir. ama sanmıyorum. derinse çürükler, dolgunun sızlamasının geçmesi 3 ayı buluyor. bana da öyle olmuştu.

geçmiş olsun.

bence biarn önce git doktoruna eğer hava falan alıosa tekrar ücret almadan yapabilir yaptırdıktan sonra uzun bi zamann geçerse tekrar para alabilir ihmal etme derim ark. dediği gibi dolgunun sızlaması oluo ama geçmesi 3ay gibi bi süre almamalı uzun bi süre 3 aydan sonra gidersen ayrı ücret alır bende dolgu yaptırdım soğuk sıccak sızlıo apse yapmış şimdi ilaç kullanıroum sonra ücret almadan tekrar işlem yapacak eğer derinse kanal yapacak daha önce yaptığı dolgunun fiyatını düşecek ihmal etme derim

ayni dert den bende muzdaribim. iki tane disime dolgu yaptirdim. hem cenem agriyo. hemde disim . bir sey yiyemiyom.suyu bile icince hissediyo disimyarin gene disci deyim ya.agri kesici yutmaktan icim disim doldu .. hava mi aldiki benim bu aklima gelmem misti. korkudan da gidemiyom.tekrar gidersem dolgu yu sökerler diye düsünüyom.öf ya sinir bozucu

saolun kızlar enkısa zamanda gidecem malum yaz sıcak ve sernlemek için hiç bişe yiyemiyom içemiyom ilginiz için saolunopuyorumnanaktan

Back