• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Bu dolap nasıl sizce ?

Yagmur052

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.125
18
158
Selam kızlar,
benm 4 yaşında bir oğlum var.
şimdide 2ci meleğim geliyo inşallah hayırlısıyla..
ve artık kullanışlı bir dolap almak şart oldu.
önceden yaptırmayı düşünüyordum ama internette bakınırken çok uygun fiyatlara güzel modeller gördüm.
özellikle bir tanesini çok beğendim.
sizinde fikrlerinizi bekliyorum.
sizce nasıl?

Eklentiler

• $Mobilya_884734.webp
    $Mobilya_884734.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 103
birde şöyle bir model var

Eklentiler

• $Mobilya_1045521.webp
    $Mobilya_1045521.webp
    284 bayt · Görüntüleme: 102
  • $Mobilya_1045431.webp
    $Mobilya_1045431.webp
    384 bayt · Görüntüleme: 86
  • $Mobilya_1045521.webp
    $Mobilya_1045521.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 85
  • $Mobilya_1045431.webp
    $Mobilya_1045431.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
model olarak guzel
ama yanlari kahverengi ya cocuklarin yataklarina uymayabilir
bence komple beyaz bi dolap al
uzerine odanin dekoruna uygun stickerler yapistirabilirsin
cok sade bir dolap bile bi kac stickerle cok sirin ve hem kiz bebek odasina hemde erkek bebek odasina uyumlu oluyor

model olarak guzel
ama yanlari kahverengi ya cocuklarin yataklarina uymayabilir
bence komple beyaz bi dolap al
uzerine odanin dekoruna uygun stickerler yapistirabilirsin
cok sade bir dolap bile bi kac stickerle cok sirin ve hem kiz bebek odasina hemde erkek bebek odasina uyumlu oluyor

yorumun için teşekkür ederim canım.
odayı abisi ile paylaşacaklar inşallah
oğlana krem yada beyaz başlıklı baza olursa uyumlu olmazmı sence?
kahverenkler çokmu bozuyo işi

1.dolap daha kullanışlı. 2.resimdeki dolap galiba raylı çocuklar dolabı çekiştirirken falan düşebilir kapısı aynalı falan çocuk odası için tehlikeli bence.

1. fotoğrafta ki dolap model olarak benim dolabımdan. İstikbalden almıştım. Yeşil ve bikaç rengi daha vardı. Çocuk odasına renkli daha güzel olur sanki. Oldukça geniş ve kullanışlı.:34:

bende ilk resmin tamamen beyazını almayı düşünüyorum...ve birde şifonyerini...heryeri parlak beyaz..ilk önce oda yapalım die düşündük ama istediğim gibi bi oda yapamıycam bir tayin daha görcez ..nasipse gittiğimiz yerde özene bezen yaparım nasip olursa bebeğimin odasını..o yüzden eşimle bu dolap ve şifonyerinden almaya karar verdik burda iş yeri çek veriyo ve çekle alabileceğim için bunda karar kıldım..diğer arkadaşın dediği gibi duvar kağıtları yada dolap süsleriyle hareketlendirilebilir..

İlk dolabı görünce gözlerime inanamadım,çünkü geçen yıl benim dolapçıma tarif ederek yaptırdığım dolabımın aynısı,küçük farklılıklar var sadece,benimkide beyaz lake,üzerine araba sticker ları yapıştırdım,yaşına görede değiştireceğim.Çocuklar uzun süre aynı resimleri görmekten hoşlanmıyorlar + fobileri bile oluşabiliyor.Yatağınıda tek kişilik eni 1 mt olandan aldım,başlığıda beyaz,ferah ferah yatıyor,resimlerini çekip koyayım.

bence de tek renk al dolabı istediğin gibi üzerine yapıştırmalarla çok şirin bir hale getireblirsin ve bence mutlaka sürgülü dolap al çocukların odaları genelde dar olabiliyor yer kaplamaz.

Back
X