Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar merhaba. Mutfak dolabımın bir kısmı böyle. Açık olan bölümü değerlendirmekte zorluk yaşıyorum. Oraya ne koysam güzel durur ve kullanışlı olır sizce? Önerilerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 1867403
Sana katılıyorum Bencede kapak daha derli toplu tutarBence kapak yaptırmak daha mantikli...
Öyle açık çok yağlanir tozlanir...
Sadece süs eşyası koyabilirsiniz yazık birsürü yer...
Şu anda kii görüntüsü hoş durmuyor üzülerek söylüyorum kii
Renk değiştirmek zor fakat sepet fikri gözel. Ne tarz olabilir mesela?Oncelikle rengini degistir beyaza boyayabilirsin sonrada hasir sepetler koy acik kismina iclerine de mutfak ivir ziviri koyarsin
Bebeğim var. Dağıldığının ve hoş olmadığının farkındayım. Hazır uyurken bir el atayım dedim. Kapak kesinlikle daha iyi olur fakat eşim bu konularla pek alakadar değil. Şu anki haliyle ne koyabilirim, yardımcı olursanız sevinirim. Nefs
Anladım canım tabii ki eşin yardım etmeli kapak konusunda...
Ama Tuuba890 dediği gibi şık sepetler olabilir...
Bunlar çok şık :)Eki Görüntüle 1867414
Canım böyle sepetler olabilir...
Bunlar güzel ama sadece görüntü açısından güzel olur. Toz yine olur malesef.Eki Görüntüle 1867414
Canım böyle sepetler olabilir...
Ben çıkınca bir bakayım o zaman. Temizliğinin kolay olması iyi olur zira az zaman çok iş yapmak gerekiyor. Teşekkürler.Şimdi çok güzel sepetler var kapaklı. Plastik. Yağ çözücü sıkıp makineye attın mı tertemiz olur. Temizliğide bundan kolaya gelir
Hanımlar merhaba. Mutfak dolabımın bir kısmı böyle. Açık olan bölümü değerlendirmekte zorluk yaşıyorum. Oraya ne koysam güzel durur ve kullanışlı olır sizce? Önerilerinizi bekliyorum.Eki Görüntüle 1867403
Bunlar çok şık :)
Ama açık yerde zor olmaz mı temizliği
Bunlar güzel ama sadece görüntü açısından güzel olur. Toz yine olur malesef.
Bu fikir gerçekten güzel ve uygulanabilir. Çok teşekkürler. Hiç aklıma gelmemişti.Bakkk canım şöyle bir şeyde yapabilirsin tabii bulabilirsen hasır perdeler var günlük kullanırken açık kalır misafir falan gelince kapatirsin..
Civiyle kendin bile yaparsin içinden çakarak Eki Görüntüle 1867415
Bu fikir gerçekten güzel ve uygulanabilir. Çok teşekkürler. Hiç aklıma gelmemişti.
Bunu tam olarak anlayamadım ama perde fikri hoşuma gitti. İnternette vardır. Bi bakayım ben.İnşallah bulabilir ve yapabilirsin...
Yada başka uygun bir şey bulursun senin işini kolaylaştırır...
Bakkk aklıma bide şu geldi hanii kuaför de veya kafelerde oluyor hatta evlerde de bir dönem çok yaygındı onlardan da bulup boyunu kisaltip kullanabilirsin...
Benden bu kadar canım
Nasıl bir çözüm bulursan fotosunu at bize de. .
Eki Görüntüle 1867416
Bunu tam olarak anlayamadım ama perde fikri hoşuma gitti. İnternette vardır. Bi bakayım ben.
Hayir zor deil canim hatta instagramda girdum bayanlar kendisi yapiyor bide yapiskanli neme isiya dayanikli malzemeler var yapistiriosun cok guzel arastir koctaslarda varRenk değiştirmek zor fakat sepet fikri gözel. Ne tarz olabilir mesela?