Bu doktordan uzak durun!! MAĞDURUM

Belkide süleyman beyin hiçbirşeyden haberi yok sekreteri döndürüyor işlerini .. bi şekilde irtibata geçebilseniz cok iyi olur 2 bin tl hiç az para değil
Herşey den haberi var, danışıklı dövüş. Ben de çok farklı konularda problem yaşadım, doktor bey bu kız hakkında hep böyle şikayetler var işte ama napıcaksın aldık bi kere filan dedi. Ama hala onla çalışıyor. Ben de sağlık alanındayım bir hekim yardımcısının (sekreter veya asistan) hekimden bağımsız karar aldığını hiç görmedim, net..

BUrada paylaş madem 8 ay sonrasının garantisi mi var böyle bir şey ilk defa duyuyorum ben şimdi olacağım ameliyat için 20 gün öncesinden verdim 8 ay ciddi bi rakam.
Ameliyat tarihini ne zaman almak istediyseniz o gün hemen kapora isteniyor. Ben randevu istediğiminde nisan ayındaydım sanırım, ağustos için istemişlerdi çok yoğunuz çünkü demişlerdi. Sonra bir problem yaşadım tarih konusunda haziran ortasında arayıp temmuza çekebilir miyiz dedim,çok rahat değiştirdiler, yoğunuz yer yok demediler. Arkadaşlar bunlar aslında çok bariz manevralar, ama yumuyoruz gözümüzü işte..

Kaporayı yana yakıla almak demek, para odaklı ticari bakışın hastadan daha fazla önemsenmesi demek bence. Farzedin ki hasta vazgeçti zarar etti o gün ameliyat olmayarak, ne olacak ki. Ama kapora veren hasta erken karar vermek zorunda hissediyor acele ediyor başka doktorlarla görüşmüyor hızlı karar verebiliyor. Bizzat yaşadım, kapora alan kötüdür gibi direkt bir bağlantı yanlış ama bahsettiklerim bence yadsınamaz.
tanık olduğumu söyledim. kaporayı, ameliyattan vazgeçtiği için hastaya vermeyen doktorları.
erken karar verme konusu zaten çok çok önemli. ben de kapora verip başka alternatif aramayıp pişmanlık yaşayanların içindeyim. parayı aylar öncesinden vermenin psikolojik ağırlığı çok fazla hele bu parayı zor biriktiren için.
kim ne derse desin, ameliyat sabahı alınmalı ücret.

• Beğen
Reactions: drx
tanık olduğumu söyledim. kaporayı, ameliyattan vazgeçtiği için hastaya vermeyen doktorları.
erken karar verme konusu zaten çok çok önemli. ben de kapora verip başka alternatif aramayıp pişmanlık yaşayanların içindeyim. parayı aylar öncesinden vermenin psikolojik ağırlığı çok fazla hele bu parayı zor biriktiren için.
kim ne derse desin, ameliyat sabahı alınmalı ücret.
Ben ameliyattan sonra verdim ücreti. Oncesinde kapora istemedi doktorum

Herşey den haberi var, danışıklı dövüş. Ben de çok farklı konularda problem yaşadım, doktor bey bu kız hakkında hep böyle şikayetler var işte ama napıcaksın aldık bi kere filan dedi. Ama hala onla çalışıyor. Ben de sağlık alanındayım bir hekim yardımcısının (sekreter veya asistan) hekimden bağımsız karar aldığını hiç görmedim, net..

Size katılıyorum bende geçen sene Süleyman Taş'a ameliyat oldum.Tam bir fiyasko.Hıç bir şekilde istediğim gibi bir sonuç alamadım.Hem sağlık hemde estetik açıdan.Hiç bir hatasını kabul etmedi.Yardımcıda olmadı.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Reactions: drx
Size katılıyorum bende geçen sene Süleyman Taş'a ameliyat oldum.Tam bir fiyasko.Hıç bir şekilde istediğim gibi bir sonuç alamadım.Hem sağlık hemde estetik açıdan.Hiç bir hatasını kabul etmedi.Yardımcıda olmadı.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Çok şükür ben ona olmadım iyi ki de olmadım diyorum :KK43: inşallah en kısa zamanda bir çözüm bulursunuz çaresi olan şeyler bunlar canınızı sıkmamaya çalışın

X