Bu doktordan uzak durun!! MAĞDURUM

Aslında doktorla konuşamıyorum bile sekreter randevu bile vermiyor kapora almaları gerçekten çok yanlış her yere şikayet edip paramı alıcam düşünün MuAyne için Yani tekrar doktorla konuşmak isteyince MuAyne parası istediler doktorluk değil bu esnaflık resmen
Belkide süleyman beyin hiçbirşeyden haberi yok sekreteri döndürüyor işlerini .. bi şekilde irtibata geçebilseniz cok iyi olur 2 bin tl hiç az para değil

Merhaba kızlar bu yaz Süleyman taş isimli şahısa ameliyat olucaktım benden 2.000 tl kapora alındı 8 ay sonraki ameliyat için geçen gün bir kaç hastasıyla görüştüm hiçbirinden kapora alınmış doktorla görüşmek istiyorum sekreteri benden kapora aldığı hastadan tekrar MuAyne ücreti istedi Yok artık yani !!! Makbuz duruyor bu kadar memnuniyetsiz hastayla konuştuktan ve bu olayı yaşadıktan sonra tabii ki vazgeçtim benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı polise şikayet etme hakkım var mı ? Paramın üstüne yatmaya çalışıyorlar öbür hastalardan alınmayan kapora benden alındı haram olsun diyorum lütfen yardımcı olun akıl verin banaa hiç bir şey imzalamadım kaporayı geri vermiycekleri ile ilgili Polise gitsem dolandırıcılıktan ihbarda bulunabilir miyim ???

8 ay önceden kimse kapora almıyor. Ben de abim de süleyman beye gittik asistanı ameliyata yakın bir tarihte istiyor o da ameliyathaneyi ayırtıyorlar vazgeçince kendileri de mağdur olmamak için. Kaporanım tek mantıgı bu. Ameliyat olacağın zaman da o 2 bin tl yi düşüyorlar. Şu konuda da doğru konuşmuyorsunuZ her hastadan bu talep ediliyor. Doğru veya yanlış bunu tartışmıyorum. Ayrıca muayenede verilen paranın bile makbuzu kesiliyor onun da kesiliyor. Ben o kadar doktor gezdim / araştırdım şimdiye kadar 2 veya 3 doktor muayene ücreti makbuzu kesiyor.

Ayrıca dolandırıcılıkla itham ettiğiniz için size bile dava açılabilir dikkatli yazalım nu sosyal mecralara. Kimse zorla para almıyor bizden. Makbuzum yok diyorsanız hesabbına yatırdıgınız paranın bankadaki fiişini de mi almadınız?

Ayrıca dolandırıcılıkla itham ettiğiniz için size bile dava açılabilir dikkatli yazalım nu sosyal mecralara. Kimse zorla para almıyor bizden. Makbuzum yok diyorsanız hesabbına yatırdıgınız paranın bankadaki fiişini de mi almadınız?
Merhabalar kusura bakmayın ama bu yaptıkları dolandırıcılık bir sürü memnuniyetsiz hastasıyla konuştum benden Ağustos'ta kapora alındı hanımefendi lütfen yalancılıkla suçlamayın beni benim bankadaki makbuzum duruyor dilerseniz özelden gönderebilirim size ama bu şekilde mağdur olan birine yaklaşımınızı yanlış buluyorum bu işin peşini bırakmıycam sekreterini de doktoru da her yerde rezil edicem bana yapılan bu durumdan başkalarının canı yanmıycak siz memnun olabilirsiniz lafım Yok her doktorun memnun olan olmayan hastası vardır bu durum gayet normaldir doktoru da yargılamıyorum fakat kapora almak doktorlar için yasal bir durum değil sekreteri beni doktorla görüştürmek için bile kapora aldığı hastasından tekrar MuAyne ücreti istedi evet bana göre bu dolandırıcılık ve bu işin peşini sonuna kadar bırakmıycam sağlık bakanlığından polise her yere şikayet dilekçesi vericem siz memnun olabilirsiniz ben değilim ve kimseyi Yok yere kötülemem kusura bakmayın hastalara da eşit muamele yaptıklarını düşünmüyorum benimle aynı zamanda giden hastadan kapora alınmamış hanımefendi dolayısıyla bu durum hiç güven verici değil ben sadece mağduriyetimi anlattım hiç mi bişey söyleyemiyoruz

Hayır benim makbuz duruyor o diğer arkadaş dikkatli okuyalım

Kusurq bakmayın ama bence arkadaşımız gayet haklı siz memnun olmuş olabilirsiniz o memnun değil ve kapora yasal bişey değil sonuna kadar şikayet hakkı vardır Süleyman beyle ilgiki memnun hastaları kadar memnun olmayan hastalarını gördüm dolayısıyla kişisel algılamayın arkadaşımıza destek olacağımıza köstek olmayalım lütfen kim bilir ne umutlarla gitti ayrıca makbuzu duruyormuş

Kusurq bakmayın ama bence arkadaşımız gayet haklı siz memnun olmuş olabilirsiniz o memnun değil ve kapora yasal bişey değil sonuna kadar şikayet hakkı vardır Süleyman beyle ilgiki memnun hastaları kadar memnun olmayan hastalarını gördüm dolayısıyla kişisel algılamayın arkadaşımıza destek olacağımıza köstek olmayalım lütfen kim bilir ne umutlarla gitti ayrıca makbuzu duruyormuş
Evet ne yazık ki olayı kişisel algılıyorlar makbuzu görmek isteyenler özelden ulaşabilir bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim bu işin peşini asla bırakmıycam hakkımı sonuna kadar arıycam bu yaptıkları doktorluk değil esnaf ticareti kimse kusura bakmasın

Evet ne yazık ki olayı kişisel algılıyorlar makbuzu görmek isteyenler özelden ulaşabilir bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim bu işin peşini asla bırakmıycam hakkımı sonuna kadar arıycam bu yaptıkları doktorluk değil esnaf ticareti kimse kusura bakmasın

benimkisinde dolandilircik.. ameliyatdan vazgectigimde hemsireler demisti ücret alinmaz diye... doktor 2000tl kapti..

BUrada paylaş madem 8 ay sonrasının garantisi mi var böyle bir şey ilk defa duyuyorum ben şimdi olacağım ameliyat için 20 gün öncesinden verdim 8 ay ciddi bi rakam.

Evet o yapmisti hemsireler parani alirsin ozamanlarda teyzem gidip bi hastayi aradi o geri kafali hastasi korkuttu vazgectirdi

Ben genel olarak çoğu doktorun aldıgını biliyorum arkadaşlar bu size gerçekten mantıksız geliyorsa zaten vermeyin. Ben çok kararlıydın 9 ay araştırdım öyle elimi taşın altına koydum. Ama ameliyat zamanı o iki bini ödedi kabul edecekler. Abimden biliyorum hiç sorun yaşamadı her şey yazılıp çiziliyor imza ile yapılıyor. Keşke sorsaydınız vazgeçme durumunda kapora ne olacak diye. O zaman ona göre karar verirdiniz bu işlerle asistanı ilgileniyor benim dediğim gibi ameliyathane ayırtılıp iptal edilmiş olsa o parayı almak hakkınız değil derdim çünkü çok hastası oluyor doktorların. Sırf o yüzden programları alt üst oluyor ama 8 ay ciddi bir rakam. Hakkınızı arayın ama ben hiçbir hastasının 8 ay öncedn kapıra verdiğine şahit olmadım çoğu hastasına ulaşmama rağmen

Ceren sen nedn kendi doktorunun altına yazmıyorsun ki ? Süleyman beye gitmiş gibi konuşman hiç hoş değil diğer dıktorlara da aynısını yapıyorsun. Kümle derdin varsa onla çöz
Merhaba dekontu buraya atamam hesap numaram herşeyim var özelden mesaj atın ama cidden mağduriyet yaşıyorum siz memnun olabilirsiniz bir lafım Yok ama ben memnun değilim bundan daha doğal bir durum olamaz burda yalan yere kimsenin emeğini kötüleyecek birisi değilim ki kaldı ki yalancılıkla suçlamanız yanlış ben sistemlerini ve mağdur edişlerinden yakınıyorum lütfen bu şekilde fanatikçe savunup zaten bu konudan dolayı çok üzülen birini daha fazla üzmeyin bence ben burada mağduriyetimi istediğim gibi dile getiririm

Şu konuya bi açıklık getirelim bu topik benim gibi problem yaşayan ve bu konuyu çözüme ulaştırmak isteyen hastalar için açılmıştır Süleyman beye özel açılmış bir topik değil bu konuyu çözüme ulaştırıcam hakkımı sonuna kadar arayacağım bu ve buna benzer durumlar yaşayan arkadaşlar durumu ve doktorlarını paylaşabilirler ki daha fazla insan mağdur olmasın bilginize

Şu konuya bi açıklık getirelim bu topik benim gibi problem yaşayan ve bu konuyu çözüme ulaştırmak isteyen hastalar için açılmıştır Süleyman beye özel açılmış bir topik değil bu konuyu çözüme ulaştırıcam hakkımı sonuna kadar arayacağım bu ve buna benzer durumlar yaşayan arkadaşlar durumu ve doktorlarını paylaşabilirler ki daha fazla insan mağdur olmasın bilginize

vallah almanyada kapora parasi falan yasak.. türkiyede varmis demek..

X