Bu doktordan uzak durun!! MAĞDURUM

gizos123456

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2015
325
98
28
Merhaba kızlar bu yaz Süleyman taş isimli şahısa ameliyat olucaktım benden 2.000 tl kapora alındı 8 ay sonraki ameliyat için geçen gün bir kaç hastasıyla görüştüm hiçbirinden kapora alınmış doktorla görüşmek istiyorum sekreteri benden kapora aldığı hastadan tekrar MuAyne ücreti istedi Yok artık yani !!! Makbuz duruyor bu kadar memnuniyetsiz hastayla konuştuktan ve bu olayı yaşadıktan sonra tabii ki vazgeçtim benim gibi böyle bir durum yaşayan var mı polise şikayet etme hakkım var mı ? Paramın üstüne yatmaya çalışıyorlar öbür hastalardan alınmayan kapora benden alındı haram olsun diyorum lütfen yardımcı olun akıl verin banaa hiç bir şey imzalamadım kaporayı geri vermiycekleri ile ilgili Polise gitsem dolandırıcılıktan ihbarda bulunabilir miyim ???

bendede nisan ayında baska doktor aldı aniden ameliyatdan vazgecerken 2000 tl almıstı hatta bende senin gibi fitirip burda konu acmistim cünkü cok para! Suanki haline sükret saglık paraya bakmaz ben vazgectigim doktora o parayi helal ettim ama tabi eger makbuz ellindiyse saglık bakanina git demislerdi bana ! Bana makbuzu hemsirelere ver demislerdi düsün eger makbuz ellimde olsaydi saglık bakanına giderdim

bendede nisan ayında baska doktor aldı aniden ameliyatdan vazgecerken 2000 tl almıstı hatta bende senin gibi fitirip burda konu acmistim cünkü cok para! Suanki haline sükret saglık paraya bakmaz ben vazgectigim doktora o parayi helal ettim ama tabi eger makbuz ellindiyse saglık bakanina git demislerdi bana ! Bana makbuzu hemsirelere ver demislerdi düsün eger makbuz ellimde olsaydi saglık bakanına giderdim
Sağlık bakanına nasıl gidicem direk polise şikayet etsem paramı gasp ediyorlar diye

Yahu ameliyat bu. Hemde burun gibi ciddi bir ameliyat. Neden iyi bir hastanede degilde kapora alacak esnaf tipli birini tercih ettiniz ki. Ustelik kaporayi 8ay once vermissiniz.En basindan yanlis yapmissiniz.
Makbuzla sikayet edin. Ama ustunden 8 ay gecmsiken bir sey cikmaz tahminimce.

Sağlık bakanına nasıl gidicem direk polise şikayet etsem paramı gasp ediyola
Yahu ameliyat bu. Hemde burun gibi ciddi bir ameliyat. Neden iyi bir hastanede degilde kapora alacak esnaf tipli birini tercih ettiniz ki. Ustelik kaporayi 8ay once vermissiniz.En basindan yanlis yapmissiniz.
Makbuzla sikayet edin. Ama ustunden 8 ay gecmsiken bir sey cikmaz tahminimce.
ama sonuçta ben bişey imzalamadım yani hizmeti verilmemiş bir para var dolandırıcılığa girer bu

ama sonuçta ben bişey imzalamadım yani hizmeti verilmemiş bir para var dolandırıcılığa girer bu

Bende imzalamamistim makbuzda vermediler ama keske o doktorda olsaydım diyorum enazindan göz kemik cıkmazdi 20 bin yakın para verdim düsün

Olayin ustunden 8 ay geçmiş. Ispatlayamazsiniz ki hizmet almadiginizi.adam 10 kere muayene oldu muayene ücreti der geçer. Etik değil ama zaten kaporayla ameliyat yapacak biri etik degerleri umursamaz.
Siz yinede sansinizi deneyin.

Birde doktor degil yanında calısan asistanlari paraya düskün gökselin asistanlari gecen yil benden 7500 tl kapora istemislerdi vazgeçtim o doktordan!

Arkadaşlar bu konuyla ilgili dava açan polis çağıran uğraşan olduysa fikir versin nolur çok zor biriktrdim çalışarak

evet alabilirsin çünkü kamu adına olusan bi dolandırıc
alabilirsin kamu adina oluşabilecek bi dolandiricilik bu cete resmen hemen polise git parami alamasam bile baska insanlari dolandirmasinlar de direk kamu davasi acilir

alabilirsin kamu adina oluşabilecek bi dolandiricilik bu cete resmen hemen polise git parami alamasam bile baska insanlari dolandirmasinlar de direk kamu davasi acilir
Bugün tekrar asistan ile görüşücem eğer alamazsam diretirse pazartesi polise gidicem

Bende acabilirniyşm 2000 tl almislardi bari 2000 tlmi versinler :KK43: ama malbuzda yok

Arkadaşlar bu konuyla ilgili dava açan polis çağıran uğraşan olduysa fikir versin nolur çok zor biriktrdim çalışarak
canım git en yakin karakola en iyi onlar bilir danış mahalle karakolun sonucta niye geldin diyemez hatta bi de adamin adresini biliyosan polise sikayetci olduktan sonra BİMER e yaz ben ehliyet kursunu bimere bildirdim aninda özür dilediler

Bende acabilirniyşm 2000 tl almislardi bari 2000 tlmi versinler :KK43: ama malbuzda yok
kuzum makbuza gerek yooook iki şahit yeterli onunda delili yok sonucta sen bize anlattigin gibi anne baba ya da abinle karakola git anlat bak gör alirsin alamasan bile islem yapilir

Nasıl yazıyorsunuz oraya
bu site başbakanlık iletişim merkezi google yaz hemen cikar olayi detaylıca yaz yolla sana iki üc güne kadar cvp gelir sikayetci oldugunu da belirt ama sadece oraya yazmakla kalma karakola mutlaka git bıcak parası almak yasak kapora adı altında bicak parası alınmış ben ameliyat parası taksidi ödedigimi sanıyordum de onu mahvederler

X