bu doğru mu ?

sophia92

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
474
0
116
Çağın aşikar sihri silikon, körlük, sağırlık ve tik oluşmasına yol açıyor.

Platinyum oranı fazla

Güzelleşmek için hem kendinizin hem de bebeğinizin sağlığını riske atmayın! Yıllardan beri silikonla ilgili süren tartışmalara son noktayı Amerikalı bilimadamları koydu. ABD'li uzmanlar, silikonlu ve silikonsuz kadınların idrar örneklerini karşılaştırdı. Sonuç olarak, silikonlu kadınların kan ve idrarında rastlanan platinyum maddesinin, normalden tam 3 kat daha fazla olduğu belirlendi.

Çocuğa da bulaşabiliyor

Bilimadamları, "Silikon vücutta ne kadar uzun süredir duruyorsa kandaki platinyum oranı o kadar artar ve bu madde kemik iliğinde de görülür" dedi. Platinyum maddesinin sinir uçlarını etkilediğinin altını çizen Amerikalı bilimadamları, "Bu durum da tik oluşmasına, görme ve işitme bozukluğuna yol açar. Ayrıca silikonlu kadınlar, bebeklerini emzirdiğinde bu sorunlar bebeklerde de görülebilir" dedi.

bence bunların hepsi danışıklı dövüş.daha düne kadar,silikon en güvenli yöntem diyenler,bugün neden döndüler acaba ? yağ enjeksiyonu ile meme büyütme,ya da kendi dokularınla meme büyütme , bilmem neyin iksiri gibi faktörler sebebiyet vermiş olmasın ?

boşu boşuna keyfinizi kaçırmayın bence.bebekler artık daha doğarken kanserli hücrelerle doğuyor.bunun sebebi de daha vahim bişey olan hormonlu ve GDO'lu ürünlerdir.konuyu başka yönlere çekiyormuşum gibi görünse de, aslında burnumuzun dibinde yığınlarca canavarla yaşıyoruz.silikonlarımızdaki platinium vari maddeler eminim ki bunlardan daha zararsızdır.sevgiler

Son düzenleme:
ya artık içtiğim hazır sulara bile güvenmiyorum ki ben kaç gün o plastik şişelerde bekletiliyo zaten tv deki doktorları dinleyince hiç birşeye dokunmamak gerekiyo tabi ki sağlımıza dikkat edicez ama göğüsü olmadan gezmek zaten içten içe psikolojikman çökertiyo beniii bu sorunu nasıl çözücem silikon taktırmadan:59: onunda bi yolunu söylesin bu araştırmayı yapanlar...

sophia içim iyic3e karardı..bende öyle şeyler duydumki..bide doktor kens onaylayınca şok oldum.....her şeyi araştırmadılarki her şeyi bulsunlarr... sonçiçek sen ne kadar rahtsın böyle yaaa...yok gdo lu bilmem nelii bide bumu olsun diosun battı balık yan gider hesabı:))))bi yandna da haklsın.....ama biz böle olmayalım yetinmeyelimki daha iyi yöntemler haz<ırlasınlar çünkü ...henüz ideal protez bulunamamışşşş doktor öyle demişti.hepiniznde iyi tanıdığı bi doktor... zmana ihtiyacımız var sanırım:/

hayır ama silikonun icinde yüzü yaşlandırıcı madde varmış diyorsun.sadece onda mı var bi düşün.yediğin ekmeğin icinde bile kimbilir neler var.soluduğumuz hava bile pislik dolu.önce burnumuzun dibindekilere bakmak lazım.ben bunu demek istiyorum.anlayan anlıyor zaten.o yüzden rahatım.

evet ben çok rahatım çünkü sigara kullanmıyorum,alkol almıyorum,düzenli spor yapıyorum,fitness,yoga,aerobik,uzakdoğu dövüş , sürekli sosyal aktiviteler içindeyim,bulunduğum semt türkiyenin en temiz hava sirkülasyonu olan bölgesi.dünyada en temiz havası olan 2.ci yer.bahçemde kendi yetiştiğim hormonsuz doğal sebzeler meyveler var.yemyeşil doğa içinde mutlu mesut stresten gürültüden hava kirliliğinden uzak yaşıyorum.eeeee şimdi ben rahat olmayım da kim olsun.silikonum ileride cildimi yaşlandıracakmış.tam aksine,bu sağlıklı yaşamla ben biraz zor yaşlanırım :71: o yüzden çok rahatım.hem cildim biraz yaşlansa da fena olmaz.23 yaşımda 17 lik çıtır gibi görmekten kurtulurum. :12:

aslında iki yönlü düşünmek gerek evet her şey bizi yaşlandırıyor.. silikon da yabancı bir madde ama buna muhtaç bırakan da Allah ve bu konuda yapabilcek olduğmuz tek şey bu...
bende taktırsam ki bunu çok istiyorum eminim mutluluk özgüven gelecektir. ama içimde şüpheler var.
yaşım 18 bekleyebilirim sanırım en azından 20 yaşıma kadar :)
silikonlarıyla mutluysa birisi sanırım yıllarca 'göğüssüslükle' başa çıkmış ve cildini düşünmeyecektir...
zaten piyasada 50 lik bayanı 35 lik gösterecek ilaçlar satılıyor.
ben sadece gerçekten var mıdır bu körlk falan yok mudur tartışmak gerek diye düşündüm kızlar ((:
:72:

kör de olurum gerekirse tikim de olsun bana ne ya, ben gayet mutluyum hayatımdan.. atın ölümü arpadan olsun... hiç umurumda değil hiççççççççççççççççç....

bence bu kadar karamsar olmak gereksiz dünyada milyonlarca insan silikon taktırıyor onların basına gelmedi de bize gelirse zaten olacağı vardır..isteyen taktırsın istemeyen taktırmasın ama isteyenlerin de umutlarını kırmasın.

valla kimin basına nne zaman ne gelecegı bellı degıl yada omrumusun ne kadar oldugu o yusden anı yasayıp , yasadıgın anın kıymetını bılmek onemlı....mesela bundan 1 yıl once trafık kazası yaptım kemerım takılı olmasaydı suan aranızda degıldım..
yanı bu kadar ınce hesap yapmayın.. sızı ne nasıl mutlu edıyosa o sekılde davranın..

Çağın aşikar sihri silikon, körlük, sağırlık ve tik oluşmasına yol açıyor.

Platinyum oranı fazla

Güzelleşmek için hem kendinizin hem de bebeğinizin sağlığını riske atmayın! Yıllardan beri silikonla ilgili süren tartışmalara son noktayı Amerikalı bilimadamları koydu. ABD'li uzmanlar, silikonlu ve silikonsuz kadınların idrar örneklerini karşılaştırdı. Sonuç olarak, silikonlu kadınların kan ve idrarında rastlanan platinyum maddesinin, normalden tam 3 kat daha fazla olduğu belirlendi.

Çocuğa da bulaşabiliyor

Bilimadamları, "Silikon vücutta ne kadar uzun süredir duruyorsa kandaki platinyum oranı o kadar artar ve bu madde kemik iliğinde de görülür" dedi. Platinyum maddesinin sinir uçlarını etkilediğinin altını çizen Amerikalı bilimadamları, "Bu durum da tik oluşmasına, görme ve işitme bozukluğuna yol açar. Ayrıca silikonlu kadınlar, bebeklerini emzirdiğinde bu sorunlar bebeklerde de görülebilir" dedi.

arkadasım konuyu doğru okuduğundan emınmısın bende okudum
ve silikon meme dışında vücudun herhangı bır bolgesıne konulursa bu etkılerı gösterebılıyor
bu konuyu onur erolun yazılarında okudum ayrıca kendımı ıyı hıssedeceksem neden olmasın

hayır ama silikonun icinde yüzü yaşlandırıcı madde varmış diyorsun.sadece onda mı var bi düşün.yediğin ekmeğin icinde bile kimbilir neler var.soluduğumuz hava bile pislik dolu.önce burnumuzun dibindekilere bakmak lazım.ben bunu demek istiyorum.anlayan anlıyor zaten.o yüzden rahatım.

evet ben çok rahatım çünkü sigara kullanmıyorum,alkol almıyorum,düzenli spor yapıyorum,fitness,yoga,aerobik,uzakdoğu dövüş , sürekli sosyal aktiviteler içindeyim,bulunduğum semt türkiyenin en temiz hava sirkülasyonu olan bölgesi.dünyada en temiz havası olan 2.ci yer.bahçemde kendi yetiştiğim hormonsuz doğal sebzeler meyveler var.yemyeşil doğa içinde mutlu mesut stresten gürültüden hava kirliliğinden uzak yaşıyorum.eeeee şimdi ben rahat olmayım da kim olsun.silikonum ileride cildimi yaşlandıracakmış.tam aksine,bu sağlıklı yaşamla ben biraz zor yaşlanırım :71: o yüzden çok rahatım.hem cildim biraz yaşlansa da fena olmaz.23 yaşımda 17 lik çıtır gibi görmekten kurtulurum. :12:
silikonun içinde yaşlandırıcı madde var demiyorum.silikon yabancı bi madde olduğu için vücut ona serbest radikal üretiyor diyorum.buda yaşlanma sürecini bayağı bi hızlandırıyor.özelliklede cildimizde:(diriliğini dolgunluğunu kaybediyor:(((

arkadasım konuyu doğru okuduğundan emınmısın bende okudum
ve silikon meme dışında vücudun herhangı bır bolgesıne konulursa bu etkılerı gösterebılıyor
bu konuyu onur erolun yazılarında okudum ayrıca kendımı ıyı hıssedeceksem neden olmasın

onur erolunki ayrı.. arkadaş doğru yazmış aynı cümleyle aratın çıkıyor..keşke dediğiniz gibi yanlış anlamış olsak.:58:

Ben yaşlanana kadar olan hayatımı memişlerimle mutlu geçirmek istiyorum. Yarın bir trafik kazasında ölmeyeceğim ne malum:9:

Back
X