Çağın aşikar sihri silikon, körlük, sağırlık ve tik oluşmasına yol açıyor.
Platinyum oranı fazla
Güzelleşmek için hem kendinizin hem de bebeğinizin sağlığını riske atmayın! Yıllardan beri silikonla ilgili süren tartışmalara son noktayı Amerikalı bilimadamları koydu. ABD'li uzmanlar, silikonlu ve silikonsuz kadınların idrar örneklerini karşılaştırdı. Sonuç olarak, silikonlu kadınların kan ve idrarında rastlanan platinyum maddesinin, normalden tam 3 kat daha fazla olduğu belirlendi.
Çocuğa da bulaşabiliyor
Bilimadamları, "Silikon vücutta ne kadar uzun süredir duruyorsa kandaki platinyum oranı o kadar artar ve bu madde kemik iliğinde de görülür" dedi. Platinyum maddesinin sinir uçlarını etkilediğinin altını çizen Amerikalı bilimadamları, "Bu durum da tik oluşmasına, görme ve işitme bozukluğuna yol açar. Ayrıca silikonlu kadınlar, bebeklerini emzirdiğinde bu sorunlar bebeklerde de görülebilir" dedi.
silikonun içinde yaşlandırıcı madde var demiyorum.silikon yabancı bi madde olduğu için vücut ona serbest radikal üretiyor diyorum.buda yaşlanma sürecini bayağı bi hızlandırıyor.özelliklede cildimizdehayır ama silikonun icinde yüzü yaşlandırıcı madde varmış diyorsun.sadece onda mı var bi düşün.yediğin ekmeğin icinde bile kimbilir neler var.soluduğumuz hava bile pislik dolu.önce burnumuzun dibindekilere bakmak lazım.ben bunu demek istiyorum.anlayan anlıyor zaten.o yüzden rahatım.
evet ben çok rahatım çünkü sigara kullanmıyorum,alkol almıyorum,düzenli spor yapıyorum,fitness,yoga,aerobik,uzakdoğu dövüş , sürekli sosyal aktiviteler içindeyim,bulunduğum semt türkiyenin en temiz hava sirkülasyonu olan bölgesi.dünyada en temiz havası olan 2.ci yer.bahçemde kendi yetiştiğim hormonsuz doğal sebzeler meyveler var.yemyeşil doğa içinde mutlu mesut stresten gürültüden hava kirliliğinden uzak yaşıyorum.eeeee şimdi ben rahat olmayım da kim olsun.silikonum ileride cildimi yaşlandıracakmış.tam aksine,bu sağlıklı yaşamla ben biraz zor yaşlanırımo yüzden çok rahatım.hem cildim biraz yaşlansa da fena olmaz.23 yaşımda 17 lik çıtır gibi görmekten kurtulurum.
arkadasım konuyu doğru okuduğundan emınmısın bende okudum
ve silikon meme dışında vücudun herhangı bır bolgesıne konulursa bu etkılerı gösterebılıyor
bu konuyu onur erolun yazılarında okudum ayrıca kendımı ıyı hıssedeceksem neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?