Saç Kesim Şekilleri bu doğal kıvırcıkmı sizce

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

dertox

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
98
0
86
Diğer
kızlar bu doğal kıvrcıkmı ve ben bunu nasıl yapabilirim fikri olan varmı

Eklentiler

• $20971_236596718840_624848840_3029096_6309186_n.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 266
  • $19771_241931953840_624848840_3057678_351773_n.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 180
  • $11549_1276940367987_1364320267_798593_7403017_n.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 238
  • $13045_1288627860167_1364320267_828997_5559913_n.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 187
birileri yardım etsin nolur saçım uzun kısa değil ve bende böle kıvır kıvır istiorum

doğal görünüyo ben çok seviyorum özgürün saçını ya melkler korusunu izlerken onun saçı hep dikkatimi çeker.ama perma yaptır istersen söylersin kuaförüne sıkı perma olmıycak diye ozaman çok doğal duruyo ablam yaptırıyo ondan biliyorum aynı özgürün saçı gibi ve boyutuda aynı

peki canım ablanın saçı yıprandımı ben bayılıorum o kızın saçlarına yaa

shakiranın saçlarıda süper tam istediğim saç özellikle ilk foto

Eklentiler

• $superbombatv_shakira.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 660
  • $shakira.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 1.557
resimdeki arkadaşın saçı kıvırcık değil...dalgalı... benimde saçım böyle saçıma 7/24 v.b bişiler sürünce kıvırcığa yakın bi hal alıyo... yada ıslak kurursa...ama tabi tarayınca normal dalgalı saç......

sacıda dalgalı ama bakımla böyle olur

ama perma önermem kesinlikle mahvolur sacın bende yaptırmıstım ense kısmımda acılmayan topak seklinde bir dolaşıkla gezdim ceke ceke açmaya calısıodum artık uzamasını bekledim uzadı kestirip kurtuldum

shakira nın sacları su dalgasının acılmıs hali bende yatırmıstım bi ara ama herkes de böyle dogal durmuyor...benm saclarım acayip kabarık olurdu ama arkadasımınki aynen böyle durudu çünküyogun köpük kullanırdıbayanssulusmile

bu kızın saçları istiyosan ama geçici istediğin zaman yapıcaksan
eni dar kumaşla sar tutam tutam aynen böle bonus oluor
ama kumaşın eni darr olucak buna dikkat et
kaydirigubbakcemile2

bence doğal kıvırcık. çünkü benim saçımda böyle. lüle lüle oluyo, herkes sacını mı sardın dıyor bana kaydirigubbakcemile3

benimde saclarım bole bebişlerrrr...size sırrımı acıklıyımm..dustan cıkıp sacınızı one atıp havluya sarın azcık suyunu alsın 10dk..saclarınızı asla taramak yokk banyodan sonra, banyoda yıkarken parmaklarınızla tarayabılırsınız ama..sonra havluyu başınız one atıp cıkarın ve geri atın saclarınızı..kopukle (elidor ve akadgardi kullanıyorum) once duzelte duzelte surun sonra one atıp saclarınızı vıgo gbı parmaklarınızla saclarınızı basınız kadar tutup bırakın..aynen shakıra gbı oluyo saclarım gur ve kıvırcık benım ama duz saclı arkdslarımdada hos durdu bu taktıkle:) kururken tekrar vıgo gbı kullanın ellerınızı saclarınız havalı olsunnn:) belki işinize yararopuyorumnanaktan

bence doğal benim saçlarımda böyle oluyor ama her sabah yıkayıp şekil vermem gerekiyor

bence doğal değil hemde bi kızı olduğu gibi bi film sahnesine çıkartmazlar die düşünüoum illaki orada ona bişiler sürüolardır..

kendi saçlarımda kıvırcık bazen tuhaf olduklarında maşayla bi kaç tutamını elden geçiyorum bu tarz oluyor saçınız dümdüzse ya sarın ya da maşa yapın elde edersiniz ayrıca onun kesimi de büyük etken

benm saçlarımda bu tip kıvırcıklardn tek sorunum biraz daha ince telli ama aynen buklelerim böyle doğal

shakiranınkidoğal canım
benimde saçlarım böyle ama tek sorun önlerim kısa
bende saçımı önce topluyorum ense kısmındaki saçlarımı düzleştiriyorum
sonrada öndeki bi kaç tutamı düzleştiriyorum
sonra süper duruyor
ama düzleştirdiğiniz bölgeleri abrtmayın
hiç köpük jöle vs asla sürmüyorum

Selin Şekercinin saçları doğal kıvırcık.. Melekler Korusundan öncede oynuyordu birkaç yerde o zamanda saçları öyleydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…