• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu diyetlerin hepsi yalann...

hilalkd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2011
12
0
36
Antalya
Arkadaşlar yok isveçmiş yok norveçmiş yiyerek zayıflamakmış aç kalarak zayıflamakmış hepsi hikaye...SİZ istedikten sonra fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz yapmanız gereken tek şey iradenizi kullanmak.YEMEK İÇİN YAŞAYANLARDANMISINIZ YOKSA YAŞAMAK İÇİNMİ YİYENLERDENSİNİZ önce bu soruyu sorun kendinize ve aldığınız cevap yaşamak için yiyorum olmassa acilen bu durumu değiştirmeniz gerekiyor.YEMEK BİR İHTİYAÇTIR aşırı bir zevk haline gelirse iş rayından çıkar buda sadece beyinde bitiyo.ÖNCELİKLE HEPİMİZ BİGÜN BOYUNCA İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ İÇİN DEĞİLDE SIRF YEMEK İÇİN YEDİĞİMİZ ŞEYLERİ BURAYA YAZARAK BAŞLAYALIM BEKLİYORUM HERKESİİİ???

he he ben yaşamak için yerim ama yemek içinde yaşarım ikisinide yapıyorum nolcak şincik he veremiyorum veremiyorum yaz gelmesini bekliyorum diğer yaz 80 den 70 düştüm nasıl mı hem az yedim hemde spor yaptım her akşam kocişle ortaköyde bisiklet sürdük 1 ayda 10 kilo verdim ama 1 sene içinde hiç almadım bu yaz tekrar başlıcaz bi 10 kilo daha giderse 60 benim için çok iyi hadi başlıyalım şimdi gündüzleride 2 saat tempolu yürüyüş yapıyorum hadi kim daha çabuk verecek

he he ben yaşamak için yerim ama yemek içinde yaşarım ikisinide yapıyorum nolcak şincik he veremiyorum veremiyorum yaz gelmesini bekliyorum diğer yaz 80 den 70 düştüm nasıl mı hem az yedim hemde spor yaptım her akşam kocişle ortaköyde bisiklet sürdük 1 ayda 10 kilo verdim ama 1 sene içinde hiç almadım bu yaz tekrar başlıcaz bi 10 kilo daha giderse 60 benim için çok iyi hadi başlıyalım şimdi gündüzleride 2 saat tempolu yürüyüş yapıyorum hadi kim daha çabuk verecek

bende varımmm edatez sen ortakoyun neresınde oturuyosun bende ortakoydeyım :))

cnm ben ortaköyde oturmuyorum oraya bisiklet sürmeye gidiyoruz ama ortaköy bize çok yakın 10 dakikalık yol arabayla gazioamanpaşada oturuyorum :D

evet kızlar ben devam ediyorum neler yaptınız anlatın ben az yedim ama kilo gitmedi çok su içiyorum yürüyüşe devammmmmmmm
:80::80:

devam sekerım ben hergun 1 saat yuruyorum suan yurdısında oldugum ıcın dısarda yuruyus yapıyorum ama ıst donunce kosu bandımda devam edıcem ee yazda gelıyo daha rahat gıdıcek kılolar :))

kızlar ben bugün platesede başladım ve plates kesinlikle selülit ve yağları inanınki yakıyor sizlerde başlayın kilom 72 hedef 55 malum boy 1.60 olunca böle

Back
X