Aşk İlişkileri
19 sa
Neden hep boyle oluyo bu devirde kimseye güvenip ask yasanmaz mi gercekten?
Gizli Üye
(25-29)
Ben hayatim boyunca kimseyi aldatmadım ama bi şekilde ya hep aldatılınca terkwdiliyprum. Son ilişkim mükemmeldi benim için 7 saatlik yoldan gelip 7 saatte geri gidiyordu. Çocuk gerçekten duzgundu tanıdığım kadarıyla 2 ay boyunca mesajlaştik goruntulu konuştuk bana 1 tek kelime bel altı cümlesi olmadı. Daha sonra aramızda çekim oldu beraber istedim yaşadık hatta kendisi dedi rahatsız olacaksan avmye gidelim başka şeyler yapalım eve gitmeyelim dedi. Çok egleniyorduk kahkaha dolu geçiyordu bana tek kuruş hesap ödetmiyordu ödediğim de de eve gidince zorla imanımı istiyordu vana para göndermek için. İlişkimiz böyle güzel giderken 5 . Ayda flört uygulamasını yükleyip bi kıza mesaj atmış hemen yakaladım özürler diledi her yere tarih foto koyarım yeterki ayrılma benden falan dedi. Affettim uzun süre devam ettik ama hep ben aldatma kojusunu açtım o da artık istemedi ayrıldık diğer gun başka kıza mesaj atıp buluşmuş yine. Neden böyle şeyler yaşıyorum hep en düzgün görünen adam bile başka kıza mesaj atiyo kafayı yiycem ya düzgün sevilmek insan yok mu