Bu devirde evlenilip cocuk dogurulur mu

Evlenmek ztn çok mantıklı birşey değil :) karşına o kişi çıktığında bunları düşünemeden nikah masasında bulursun kendını:)
Bende çok irdelerim ve etki altında kalırım duydugum ve yasadıgım olaylarda. Mesela çocuk dogurmak konusunda savaş çıkarsa ne yaparım diye bile düşündüğüm oldu yani o derece :)
Herkesin merhametli ve iyi biri olduğu bir dünyamız olsaydı keşke. Doğurmamak yerine, doğurduğum çocugu sen gibi yetiştirmeyeceğim diye düşünmek daha iyi. Allah hakeden herkesi iyilerle karşılaştırsın inşallah.

Adam ona para gönderiyordur bence yoksa neden ev tutsun ayda bir gelsin kalsın, size göndermiyorum diyerek hava atmış egesonu şişirmiş .

Keşke bu iğrenç günahtan haberiniz olmasaymiş. Şimdi size düşen iş karısına haber vermek

Kusura bakmayın ama adam zaten ne mal olduğunu belli etmiş size ne diye halen muhabbet kurup pis pis şeylerini karısını aldattığını dinliyorsun. Sevgilisinin resmine kadar merak etmişsiniz çok şaşırdım nasıl bir muhabbet bu böyle

Ayrıca şimdi vebal altındasınız o adamın karısına ulaşın ve herşeyi anlatın susmayın. Hem aldatanlardan bahsedip hem de aldatan bir pisliğin herseyini ortaya dökün. Susmayın Susmayın.

Bu devirde elbette evlenilir yuva kurulur çocukta yapılabilir. Sen yeter ki adam akıllı tanı gör iyice ölç biç öyle evlen.

Valla beni taşlayacaklar ama bekar yakisikli ve genc bir adamla birlikte olsa içim bu kadar yanmazdi.o güzel yüzü hic cikmiyor aklimdan
O güzel yüzü batsın pislik kadınmış belli ben sizin yerinizde olsam aldatılan kadın için üzülürdüm.

İnsanlar savaşlar olurken bile evlenip çocuk yapmış. Cehaletten değil, geleceğe dair umutları oldukları için. Umut olmadan yaşanmaz.

Bu kadar karamsar olmayın :)

Yaptiginiz muhabet cok yanlis , benim karsimda gevsek gevsek herifin trki karisini aldattigini soylese onu dogduguna pisman ederim
Bir kadin olarak hemcinsinizi korumaniz ve o adama ahlaksizligini soylemeniz gerekirdi
Ayrica duzgun adamlarla evlenirseniz gayet de mutlu olureunuz , bende kadinlarin bu ahlaksiz mahlukatlarla nasil evlendigini anlamiyorum

Adam konuya girdiği an kalkar giderdim ben, konuşturmazdım bile.. Resimleri var mı bilmem ne diye sormuşsunuz sanki asker arkadaşınız.
Ayrıca her insanı aynı kefeye koymak çok saçma.

Çocukta mi yapmayalım böyle ar damarı catlamislar yüzünden ?
Aksine daha duyarlı, ahlaklı, hayırlı evlatlar yetistirip gelecek nesilleri kurtarmamiz gerekiyor..

Eee çok iş düşüyor anne babalara da.. Öyle doğurup atmakla da anne baba olunmuyor ne yazık ki..

Dünya her zaman kötü bir yerdi. Sadece iletişim olanakları çok arttığı için her şeyi duyuyoruz. Doğru insan bulunduğunda evlenilir de çocuk da yapılır. Hatta keşke bilinçli olan insanlar daha çok yapsa. Ama o adamla kurduğunuz muhabbet hiç hoş değil. İğrenç adam. Bir de konuyu dine getirmis kendi zina yaparken daha bir sürü şey demek istiyorum da ucurmasinlar. Böyle sacma muhabbetlere girmemek psikolojimizi korumaya yardımcı olur deyip cekileyim.

Madem o kadar normal karısına döyleseymiş. Ona totosu yemez tabi.
Devir içinde pislik olanın iyice cıvıttığı devir. Sağlamlarda hala sıkıntı yok.

Siz çok çok kötü ahlaksız insanlara rastlamışsınız.Her erkek aynı değil.Umarım kosa zamanda karşınıza helal süt emmiş iyi bi insan çıkar.

Neden bu adamın sizinle bu kadar rahat konuşmasına izin verdiniz.Devir kötü evet bunu kabul ediyorum ve o yüzden de böyle sapık zihniyetli insanlardan uzak duruyorum.Yani kötülükler bizden kilometrelerce uzaklarda felan yaşanmıyor dibimize kadar geliyor görmek lazım.Uzak durin o pislik adamdan.

cem karacadan bindik bir alamete şarkısı günümüze uygun bu konuda.bir de çocuk doğurmak için düzgün adam arayan bulamaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…