teşekkür ederim cevapladığınız için. artık anlatacağım kim kaldı diye düşünüyorum ve açıkçası bir kez daha anlatmak rahatlattı sanki ☹Siz 3 senelik evlisiniz, cinsel ilişkiye girmişsiniz. Girmemiş gibi vajinismus olamazsınız, o bakış açınız yanlış.
Lazerden sonra güneşe çıkılmaz. Yazın lazer onermezler. Bilmeden yaptırdınız, yaptırdığıniz yer de sizi uyarmadi sanırım ama tehlikeli bir şey.
Ara sıra mantar oluyo demişsiniz. Yani normal şartlarda olmamanız lazim. Bu tip hastalıklarda eşli tedavi önemlidir. Bence eşiniz de bir kontrole gitsin.
Sizin de başka bir doktora gitmekten başka çareniz yok maalesef. Geçmiş olsun.
galiba karıştırdınız beni ☺☺ mantarı eşimden kapma gibi bir durumum olmadı. kızken de arada mantar olurdum. eskiden gelen bir durum mantar olayı bende. benim smear hpv filan tertemiz çok şükür. eşim de arada gidiyor ürolojiye ama onda da bir sıkıntı yok.Bu konuyu biliyorum, uçuğu da mantarı da eşinizden kapmıssınız, tedavi olmanıza ragmen tekrar tekrar bulaş etmiş size. 16 adet antifungal vs krem? Aynısı arkadasımın basına geldi önce hpv testi sıkıntılıydı sonra yıllarca mantarı tekrarladı esine de asırı güvendiği icin de sorun etmedi eski iliskisindendir en fazla dedi, ama hayır hepsi ortaya cıktı. Bence siz temiz bi insansınız o mantar orda tekrar bulas olmadan imkansız tutunması. Agrıı yasamanız da sürekli genital bölgenizden çekmişsiniz bi takım hasar olusması normal.:/ ne desem bilemedim
sanırım o hatayı ilk evlendiğimiz zaman yaptık ve ben o şekilde kaptım ☹ ilk ve sonduAy hiç bir fikrim yok fakat eşinizin dudağında uçuk varken oral falan yapmasına müsade etmeyin.
teşekkür ederimÇatlak, uçuk vs. Daha önce yaşamadım pek bilmiyorum ama mantar için dikkatli olun. Hijyene çok dikkat ederim yazmışsınız. Fazla hijyenik tutmaya çalışmış olabilir misiniz? Sabun falan sakın kullanmayın. Mümkünse sadece su, içiniz rahat etmiyorsa da genital bölge temizleme ürünleri kullanın. Başka ürünler florayı bozarak mantar, enfeksiyon vb. Açık hale getirebiliyor. (mutlaka doktorunuz da söylemiştir tabi. Ben yine de uyarmak istedim)
teşekkür ederim, hemen araştıracağımaroma terapi uzamnı dr hülya kayhan var ıntargramda onunla bir görüşmeye çalış
ben onun ürünlerini kullandım ve çok şükür faydasını gördüm ,
nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama sana yardımcı bir eczane önerebilir
çok geçmiş olsun
Bu ilaç bana çok mantar hapı gibi geldi FLU diye başlamasından dolayısize bir ilaç tavsiyesi vermek istiyorum ama Türkiye’de bulubilirmisiniz bilmem
İlacın ismi flucosept içinde 4 adet var haftada bir tane alacaksın bir ay kullan umarım faydasını görürsün
Ben o ilaç sayesinde kurtuldum
şu illet virüs bir geçse koşa koşa gideceğim ama elim kolum bağlı maalesef... ben de sizin gibiyim. asla ıslak bırakmam genital bölgemi ve resmen gözüm gibi bakıyorum yaaaBekarken mantardan ve sistitten çok çektim. Eşimle ilk birlikteliğimizin ertesi günü ateş kusma kaşıntı batma yanma ne ararsanız var bi durumda hastanelik oldum. Sonra vajinal fitil kullandım antibiyotikler vs. Çok şükür üç senedir tekrar etmedi hiç. pamuklu iç çamaşırı giydim sabun kullanmadım sık sık temiz tuttum tüy konusunda ihmal etmedim mümkün mertebe ve sürekli kuru tuttum yani tuvalet sonrası güzelce kuruladım çünkü nemli kaldığı an tekrarlıyordu. Hepsini şimdi sıkı sıkı alıştım uyguluyorum sorunum çözüldü.
Sizin durumunuz daha zor bilemiyorum ama istanbulda köklü hastanelere gidin mutlaka çapa cerrahpaşa gibi tıp fakültelerindeki profesörler daha ilgili oluyor. Tek doktorun koyduğu teşhis ile kalmayın.
Aaaa profesör deli mi ne. Bu konuda benim de detaylı bilgim yok hatta bu ameliyatı da ilk sizden duydum o yüzden doktorları da bilemiyorum. Ben haseki de cem dane isminde bir doktor var ona gitmiştim harika biri hem ilgili dinleyici hem de çözüm odaklı ama profesör değil uzman doktor sizin durumunuzla ilgili yardımcı olabilir mi bilemiyorum.şu illet virüs bir geçse koşa koşa gideceğim ama elim kolum bağlı maalesef... ben de sizin gibiyim. asla ıslak bırakmam genital bölgemi ve resmen gözüm gibi bakıyorum yaaa
istanbulda süleyman akhan ve süleyman eserdağ varmış, vulvar vestibulit ameliyatı yapıyorlarmış ama ben bir ameliyat daha kesinlikle istemiyorum. şişli memorial'e telefondan sordum böyle bir ameliyattan haberleri yok. internette de bu 2 isimden başkası yok. kime gitsem ne yapsam bilemedim. en son gittiğim prof da zaten bir araştırma hastanesinde yılların doktoru ama belli ki koyduğu teşhis üzerine eğitimi yok. çok saçma değil mi ya hangi krem iyi geliyorsa kullan deyip yollamak? hocam eşimle ilişkiye giremiyorum acıdan diyorum, "hayır, unut, bebeğe odaklan" diyor bana. ama hocam kanıyor diyorum, "hayır, sıkıntı yok" diyor. çıldırmalık. ağzına dolamış bir "hayır" lafını, kurduğu cümlenin %90'ı hayır! kelimesi. sabahın köründe gittiğime mi yanayım, verdiğim muayene parasına mı yanayım, kat ettiğim yola mı yanayım bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?