Bu Dertten Yıldım, Bıktım, İllallah Getirdim 😢

Kurtuldunuz mu?yazınız çok eski ama inşallah görürsünüz

Merhabalar arkadaşlar. Geçmeyen ağrılar yanmalar batmalar vardı genital bölgemde. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. mahvetti antibiyotikler. Egzama yanma ve deri hassasiyeti daha da şiddetlendi. Sonrasında Hpv olduğumu öğrendim . Strese girdim ve genital uçuk çıktı. (Siğille karıştırılıyor.) 4 yıldır çekiyorum. Her şey üst üste olunca İnanılmaz izler ve hassasiyet daha da arttı. Kanamalarım oldu. İlişki esnasında dehşet acı yaşıyordum. Mantar ilaçları, vesaire bunlar hepsi boş. Vajinal ozon ve östrojen kremi kullanarak toparladım. fakat genital uçuk tekrarlıyor başa sarıyorum. vajinal hassasiyette ozon,homeopati,ostrojen kremini eş zamanli kullandığımda büyük oranda iyileştirmisti. Vajinadaki sorunlarınız için ozon, nöral terapi, radyo frekans ve homeopatiyi önerebilirim. Şimdi ise gümüş suyu ve kitosanı araştırıyorum. Gümüş suyu vajinal candida egzama, uçuk gibi sorun ları ciddi oranda düzelttiğini, kitosanı ise hücre yenilemesini sağlayarak derideki hasarları onardığını araştırdım şu an cesaret edip kullanamıyorum hala araştırmalara devam ediyorum. Sizler de araştırabilirsiniz. Tabii kesinlikle beslenmeye dikkat etmeniz bağırsak onarımını yapmanız gerekmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…