- 2 Şubat 2020
- 128
- 173
- 18
- 26
- Konu Sahibi Mavivioletta
Dün gece eşimin annesi ile arkamdan yaptığı kötü konuşmaları okudum.Böyle bir konuşma yapmaları ayrı bir dert buna daha sonra konu açacağım fakat benim bu olaya istemsizce verdiğim tepkim çok garip.Eşimle annesinin yaptığı bu konuşmayı titremekten, kalbim duracak korkusundan, mide bulantısından tek başıma okuyamayınca gecenin bir vaktinde yanıma kuzenimi çağırdım.
Yani hanımlar ben bu durumlarda neden böyleyim. Bu bir tür atak mı?
Mesela her sinirlenmemde her üzülmemde değil, çok ağır ve hiç beklemediğim, beynimden vurulmuşa döndüğüm anlarda böyle oluyor. Zangır zangır titriyorum, dudaklarım kuruyor, kalbim çok hızlı atıyor. Midem bulanıyor ve en sonunda kusup günlerce hiç bir şey yiyemiyorum.
Mesela Elazığ depreminde ailemin yanındaydım ve bizde hissetmiştik. Ben sabaha kadar titremekten uyuyamadım.Sabaha karşı ise kusmuştum.Bu panik atak mı,anksiyete mi?
Bu durumu yaşayan, bunun adını bilen birisi varsa, adını koyamadığım bu şeyin tedavisini bilen varsa yardımcı olur musunuz?
Yani hanımlar ben bu durumlarda neden böyleyim. Bu bir tür atak mı?
Mesela her sinirlenmemde her üzülmemde değil, çok ağır ve hiç beklemediğim, beynimden vurulmuşa döndüğüm anlarda böyle oluyor. Zangır zangır titriyorum, dudaklarım kuruyor, kalbim çok hızlı atıyor. Midem bulanıyor ve en sonunda kusup günlerce hiç bir şey yiyemiyorum.
Mesela Elazığ depreminde ailemin yanındaydım ve bizde hissetmiştik. Ben sabaha kadar titremekten uyuyamadım.Sabaha karşı ise kusmuştum.Bu panik atak mı,anksiyete mi?
Bu durumu yaşayan, bunun adını bilen birisi varsa, adını koyamadığım bu şeyin tedavisini bilen varsa yardımcı olur musunuz?