• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Bu değişik saçlara çözüm bulamadıımm

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

svmlll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
130
21
18
İstanbul
Selam kızlar
Derdim ince telli seyrek ve dalgalı saçlarım ve çıldırmak üzereyim. ne yapsam bir şekil veremiyorum altları dalgalı güzel üstleri düzleşmiş yıkadıktan sonra iyi görünen fakat bir iki saat içerisinde sönük pekte hoş olmayan bir görüntü içerisine giren saçlarım var , dalgaları çok fazla olmamakla beraber omuz hizasındalar ve çok yavaş uzuyorlar 4-5 ayda bir kuaföre gidip kırıklarını aldırırım 2 yıl öncesine kadar çok fazla düzleştirici kullanmaktan mahvolan saçlarım tam toparlanmıştı ki şekilsiz birşeye dönüştüler akşam yıkarım yatarım sabah kalktığımda yarısı kafama yapışmış halde yarısı elektriklenmiş halde bulurum :D şekil veremem sinirlenirim hemen toplarım geri açtığımda ise felaket ; toka izi kalmış nasıl topladıysam öyle kalan bir saçım var :D çözüm bulamıyorum ne yaptıysam düzelmedi güzel bir şekil almadı :( tavsiyelerinizi bekliyoruumm
Bu arada saçlarım yağlı bir yapıya sahip :/

Selam kızlar
Derdim ince telli seyrek ve dalgalı saçlarım ve çıldırmak üzereyim. ne yapsam bir şekil veremiyorum altları dalgalı güzel üstleri düzleşmiş yıkadıktan sonra iyi görünen fakat bir iki saat içerisinde sönük pekte hoş olmayan bir görüntü içerisine giren saçlarım var , dalgaları çok fazla olmamakla beraber omuz hizasındalar ve çok yavaş uzuyorlar 4-5 ayda bir kuaföre gidip kırıklarını aldırırım 2 yıl öncesine kadar çok fazla düzleştirici kullanmaktan mahvolan saçlarım tam toparlanmıştı ki şekilsiz birşeye dönüştüler akşam yıkarım yatarım sabah kalktığımda yarısı kafama yapışmış halde yarısı elektriklenmiş halde bulurum :D şekil veremem sinirlenirim hemen toplarım geri açtığımda ise felaket ; toka izi kalmış nasıl topladıysam öyle kalan bir saçım var :D çözüm bulamıyorum ne yaptıysam düzelmedi güzel bir şekil almadı :( tavsiyelerinizi bekliyoruumm
Bu arada saçlarım yağlı bir yapıya sahip :/

sanırım kimsenin fikri yok :26:

benimde dalgalı ile düz arası bişey, aynen ince telli..çabuk dolaşır....annem pırasa saçlı derdi :1:
ama ben kapalı olduğum için şekil verme derdim yok zaten..devamlı topluyorum ben...
syoss diye bir şampuana başladım çok dolgun ve görkemli gösteriyor saçları...yıkadıktan sonra hemen tara ve kurut.... yattığında tepeye doğru kaldır da yat saçlarını..saçların kafanın tepesinde kalsın...fark ediyor epey...

Back