Merhaba. 10yillik evliliğim geçen hafta bitti.ayrilma kararı aldık.yillardir her hatasına yanlisina ve bencilligine hem sevdiğim hemde kızım için katlanıp defalarca birlestigim adam bana mutsuzum,mutlu olmak istiyorum , eve gelirken ayaklarım geri gidiyor ,siz herşeyin önünde engel siniz... Çekip gidesim geliyor ama aklıma geliyorsunuz gidemiyorum.olmek istiyorum seni bosasam ailenin yanına gitmezsinn beni rezil edersin diye yapamıyorum dedi. Bende söz aileme gidicem herkese de anlaşarak ayrildik diyeceğim dedim ve haftalardır görmediğim o gülüşü gördüm yüzünde. Çok acıydı hemen kızımıza(8) anlattı gece 12 gibi. İlk kez çocuğu dahil etti buna.cok korkutucu ydu bu biran önce ayrılmak isteği çocuk sabaha kadar agladi sanki hayatım.bitmis gibi nolur rüya olsun diye aglasada sabahında da acele ile babamlar aldinmi biletini alayım mı dedi. Çok acı ve ağırdı kayinvakidemlerdeydik öğün bende sinirlendim bubne acelendiyerek bağırdım oda beni cinnet geçirir gibi dövdü sonra kafamda sisekiracakken annesi yetisti sadece yalvardım o an kizim. Annesiz kalmasın diye defalarca çünkü öldüresiye dövüyordu şok olmuştum. Bu nasıl bir kin nefret ti. Yıllarca benden habersiz başka.sehirlere gitti ya da ben aileme gelince peşinde evi dağıtıp çekip gitti ve bana gelme dedi bosanicam dedi. Herşeye rağmen kızım çok ağladı diye barıştım ve büyük boş sevgimde vardı tabi. Beni doverken beni 60bin lira borca soktun ve 9sene sana çocuk için katlandim diye bağırdı. O acıyla canımı unutup gözyaşlarını silip kızımı avuttum.o gün virüsten dolayı seferler iptal olunca anneme dönemedim.mecbur kaldım. Ve kızım perişan olmasın diye biz babanla iki arkadaşız dedim.gece geldi eşim ve benim bu tavrima şaşırdı.sadece seni aldatiyomusum gibi konuştun gibi geldi keşke sussaydin da bununyaomasaydim dedi oralı olmadım. Söz verdim ona karşı asla ağlamayacağım. Yaşları içime akıtıp son kez çayını koydum önüne vebigun çok pişman olacaksın dedim Allah göstermesin o günleri dedi ertesi gün sabah bizi otobüse bindirdi yavrum öyle çok ağladı ki kal dese kalacaktım kızım bile anne bize gitme demiyor şaka yapiyosunuz sanmıştım diye yıl boyu ağladı sonra ona ağlarsan bende ağlarım dedim ve hayatımın hatasını yaptım. Minik kalbi ile öyle güçlü ki ağlamamak için yukarı bakışı yutkunurken minik dudaklarininntitreyisi ve bunu bize bı hiç uğruna yaşatan bir adam. Yok dedim bize bunu yaşatan bir adam ile olmaz. Daha sonra çocuk eve gitmek isteyince 2gun sonra bunun dahaniyi olacağına karar verdim esimeyazdim ben eve gekicem sen annemlerde kal.cocugun düzen bozulmasın dedimmbana "benim karı kız ayağıma karismayacaksan nerde yatıp kalktigima karismayacaksan gel ben eve ocağa gelmem soyadımi da değiştirir giderimmburadan dedi.vazgectim zihniyetinden migdem.bulandi. sonra mecbur kalan kıyafetleri almaya gittim akşam da yine sefer olamdigi için beni i birakacakti zaten yol.4saat bile.surmuyor. gittim gayet bakimliydi mutluyum istediğim saatte gidip geliyorum kimseye hesap vermiyorum vs.. dedi seni çok geç bosayacagim ailen evlendirmek için baskı yapmasın seni çok bubaltmasin söz hakkın bende olsun dedi.ailem.ile ankasamadigimi çok iyi biliyor. Biz çok iyi iki arkadaşız dedi severek evlendik evliliği kaldıramıyorum ben dedi.heran herşey olabilirmiş. Hayatına biri de girebilirmis . Buz asla birlesmeyecekmisiz. Yani kısacası ben annemlerde yasicakmisim o ise hayatına bakacak. Tatile gidecekmisiz falan . Hatta bana dokunmak içinden gelmeyen adam bana büyük bir şehvetle yakınlaştı eşyaları toplarken.evlilik devam edecek ama aynı evde yasamicaz sorumluluk almayacak ve hayatını yaşayacak. Sağa sola biz medeni ayrıldık sürekli girusucez hatta bazılarına 2sene sonra noluruz bilinmez diyor.kendimden migdemmbulaniyor. İgreniyorum nasıl seviyorum hala onu. Çok büyük değersizlik hissediyirum herhangi bir eşya gibiyim kaybolsam kimse farketmeyecek. Kızım her gün ağlıyor ama adamın umurunda değil ben acimi bile yaşayamıyorum kızım üzülmesin diye. Bu değersizlik sevgisizlik hissi şuan yaşadığım ortam koşulları ve kızımın acisina çare olamamam beni kahrediyor. Bir toz bulutu gibi bir anda pofff diye yokolsam ama olmesem kızım yalnız kalmasa... Ben sadece değer görmek istedim yıllarımı verdigim adamın bana reva gördüğü bu hayatı kendim adına affetsem bile birgün kızıma yasattiklari için asla affetmeyeceğim.