canım benim değerlerim hamilelik öncesi de buna benzerdi, hamilelikte de böyle devam ediyor. endokrin doktorunun da kontrolündeyim. kadın doğumcum endokrin doktoru iyi dediği için sorun etmiyor.Endokrine randevu bulamadım bulamıyorum bulunduğum şehirde özel hastanede endokrin bölümü yok devlettede sıra yok kapıdan içeri almafı bakamam randevun yoksa dedi kala kaldım öyle T4 değerim 30 küsürlerdeydi 8 haftalık hamileyken şuan baya düşmüş ilaç kullanıyorum ama değerlerim çok garip ne yapacağım bilgi verebilecek olan var mı bana
Gerçekten piskolojim bozuldu bugün me yapacağımı bilmiyorum doktora gidiyorum randevun yok alamam diyor özelde bu bölüm yok yakın çevrede araştırdım hastanelerde endokrine sıra yok bursa kocaeli karamürsel yok yok ne yapayım ben şimdi öleyim mi bebeğim ölsün mü yani testleri yapmışım sadece bakım bir yorum yapıp ilacın dozunu ayarlayacaklar yok doktor takmış randevuyacanım benim değerlerim hamilelik öncesi de buna benzerdi, hamilelikte de böyle devam ediyor. endokrin doktorunun da kontrolündeyim. kadın doğumcum endokrin doktoru iyi dediği için sorun etmiyor.
tsh 30 olması büyük problem, onu çabuk indirmişsin, bu çok iyi.
kullandığın ilaç biraz fazla gelmiş olabilir ama senelerdir ilaç kullanan biri olarak vücudunun kendini iyi hissettiği bir nokta var ve bunu, benim deneyimlediğim kadarıyla, “normal” dedikleri aralık belirlemiyor. tamamen şahsi deneyimim bu
acaba en azından ilk muayeneye gideceğin, sonra da her ay kan değerlerini gönderip online takibini yapacak bir endokrin hocası bulabilir misin? en rahatı bu olur.
Bu ilacı kullanıyorum sabahları aç karnına 2 adet iç demişti doktoe bana 1 ay öyle yaptım somra baktırdım değeri. 4.68 e düşmüş birde ilaç beni kötü yapınca ben teke düştüm çok fazla mide problemi yaşıyorum bu ilaçla inanılmaz dokunuyor bana teke düşünce sıkıntım da azaldı ama tsh değeride çok fazla düşmüş aşırı düşükbir de hangi ilacı kullanıyorsun? ve dozu ne?
antikor değerlerine de baktılar mı? tpo vs?
Birde benim hiç böyle bir problemim yoktu hamilelikten sonrA oluştu Bu durumcanım benim değerlerim hamilelik öncesi de buna benzerdi, hamilelikte de böyle devam ediyor. endokrin doktorunun da kontrolündeyim. kadın doğumcum endokrin doktoru iyi dediği için sorun etmiyor.
tsh 30 olması büyük problem, onu çabuk indirmişsin, bu çok iyi.
kullandığın ilaç biraz fazla gelmiş olabilir ama senelerdir ilaç kullanan biri olarak vücudunun kendini iyi hissettiği bir nokta var ve bunu, benim deneyimlediğim kadarıyla, “normal” dedikleri aralık belirlemiyor. tamamen şahsi deneyimim bu
acaba en azından ilk muayeneye gideceğin, sonra da her ay kan değerlerini gönderip online takibini yapacak bir endokrin hocası bulabilir misin? en rahatı bu olur.
istanbul’a gitme şansın olmaz mı canım?Gerçekten piskolojim bozuldu bugün me yapacağımı bilmiyorum doktora gidiyorum randevun yok alamam diyor özelde bu bölüm yok yakın çevrede araştırdım hastanelerde endokrine sıra yok bursa kocaeli karamürsel yok yok ne yapayım ben şimdi öleyim mi bebeğim ölsün mü yani testleri yapmışım sadece bakım bir yorum yapıp ilacın dozunu ayarlayacaklar yok doktor takmış randevuya
doktor 2 dediyse teke kendin düşmeseydin ama. yani bu bizim maalesef kendimizin karar verebileceği bir şey de değil. ilk başlarda zor oluyor vücudun tolere etmesi ilacı ama doktorun dozu ayarlaması lazım ve o dozda kalmak lazım.Bu ilacı kullanıyorum sabahları aç karnına 2 adet iç demişti doktoe bana 1 ay öyle yaptım somra baktırdım değeri. 4.68 e düşmüş birde ilaç beni kötü yapınca ben teke düştüm çok fazla mide problemi yaşıyorum bu ilaçla inanılmaz dokunuyor bana teke düşünce sıkıntım da azaldı ama tsh değeride çok fazla düşmüş aşırı düşük
hamilelikte oluşan bir şey maalesef. şeker gibi, tansiyon gibi…Birde benim hiç böyle bir problemim yoktu hamilelikten sonrA oluştu Bu durum
Evet haşimato olduğumu söylemişti genel cerrah bölümü yarın tekrar gideceğim sabahtan devlet hastanesine artık yalvarıcam yani baksın diye olmadı istanbula bakıcamdoktor 2 dediyse teke kendin düşmeseydin ama. yani bu bizim maalesef kendimizin karar verebileceği bir şey de değil. ilk başlarda zor oluyor vücudun tolere etmesi ilacı ama doktorun dozu ayarlaması lazım ve o dozda kalmak lazım.
normalde teke düştüğün için de tsh’ın yeniden artması lazımdı. düşmesi değil. antikor değerlerini o nedenle sormuştum, eğer haşimato ise böyle dengesizlikler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?