- Konu Sahibi yasemin1976
-
hanimlar suanda ben almanyada yasiyorum onun icin bizim burda sadece oturma odasi olur salon olmaz.
suanda oturma odam siyah beyaz gri hakim ama biraz renk katmak istiyorum ama pekte emin deyilim.
koltuklarim siyah kumastan. hali olark aslinda merinosdan siyah gri ve beyazdi simli iyice renksiz geldi bana. degisiklik olsun diye bu haliyi koydum ama buda pek icime sinmedi. acaba sizde nasil bir renk katabilirim. aklimdan turkuaz geciyor.
perde olarakta sade beyaz zebra perde veya ipli perde oda turkuaz renginde. ne dersiniz.
simdiden tsk ederim...Eki Görüntüle 893847 ormai
hanimlar suanda ben almanyada yasiyorum onun icin bizim burda sadece oturma odasi olur salon olmaz.
suanda oturma odam siyah beyaz gri hakim ama biraz renk katmak istiyorum ama pekte emin deyilim.
koltuklarim siyah kumastan. hali olark aslinda merinosdan siyah gri ve beyazdi simli iyice renksiz geldi bana. degisiklik olsun diye bu haliyi koydum ama buda pek icime sinmedi. acaba sizde nasil bir renk katabilirim. aklimdan turkuaz geciyor.
perde olarakta sade beyaz zebra perde veya ipli perde oda turkuaz renginde. ne dersiniz.
simdiden tsk ederim...Eki Görüntüle 893847 ormai
http://www.dekorstore.net/wp-content/uploads/2013/12/pembe-koltuk.jpg
pembe demiştim size burada pembe fuşya ve siyah uyumu çok güzel gösterilmiş
Pembe de güzel fikir. Hatta turkuaz ve pembeyi birlikte de kullanabilirsiniz. Siyah, pembe ve turkuazı ben yakıştırıyorum. Birlikte kullanın ya da hangi rengi daha çok seviyorsanız onu tercih edin : )
Yalnız fuşya gibi capcanlı bi rengin siyah -beyazla birlikte göz yorucu olacağı kanısındayım. Hele halı rengi olarak tercih etmeyin bence. gri, dikkat çekmeyecek düz renk bir halı, koltuğunuzun üzerine turkuaz ve pembe yastıklar, bu renklerde bazı objeler ve belki perdelerde de bu iki renkten birinin kullanımı gözümde canlandı.
Renklerin birlikte nasıl duracağını görebilmemiz için birkaç fotoğraf ekledim :
Eki Görüntüle 895602
Eki Görüntüle 895603
Eki Görüntüle 895605
Eki Görüntüle 895606
Eki Görüntüle 895607
Eki Görüntüle 895608
duvar kağıdın olduğu için bence perdeni desensiz seç,zebra olabilir tabii,iplik perdeler kullanışsızcok tsk ederim gercekten öneriniz icime sindi. perde öneriniz ne olur. düz zebra veya iplik perde renkli veya renksiz..
Bence eşyalar kalsın duvar rengini değiştirin o çiçekli duvar kağıdı yerine canlı bir renk ya da tek duvarı halı gibi mor renk yapabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?