• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu defa resimli fikrinizi ihtiyacim var

yasemin1976

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
80
1
86
Almanya
hanimlar suanda ben almanyada yasiyorum onun icin bizim burda sadece oturma odasi olur salon olmaz.
suanda oturma odam siyah beyaz gri hakim ama biraz renk katmak istiyorum ama pekte emin deyilim.
koltuklarim siyah kumastan. hali olark aslinda merinosdan siyah gri ve beyazdi simli iyice renksiz geldi bana. degisiklik olsun diye bu haliyi koydum ama buda pek icime sinmedi. acaba sizde nasil bir renk katabilirim. aklimdan turkuaz geciyor.
perde olarakta sade beyaz zebra perde veya ipli perde oda turkuaz renginde. ne dersiniz.

simdiden tsk ederim...:9: $1474409_706498359368604_1708593135_n.webpormai

hanimlar suanda ben almanyada yasiyorum onun icin bizim burda sadece oturma odasi olur salon olmaz.
suanda oturma odam siyah beyaz gri hakim ama biraz renk katmak istiyorum ama pekte emin deyilim.
koltuklarim siyah kumastan. hali olark aslinda merinosdan siyah gri ve beyazdi simli iyice renksiz geldi bana. degisiklik olsun diye bu haliyi koydum ama buda pek icime sinmedi. acaba sizde nasil bir renk katabilirim. aklimdan turkuaz geciyor.
perde olarakta sade beyaz zebra perde veya ipli perde oda turkuaz renginde. ne dersiniz.

simdiden tsk ederim...:9:Eki Görüntüle 893847 ormai

Canim turkuaz olur. Bence yastiklarinin ve sandalyelerinin rengini degistirebilirsin, onun disinda renkli aksesuarlar ve mumlar koyabilirsin. Zebra beyaz perdede olur, renkli ipli perde de olabilir

Siyah beyaz gri soguklugu benim salonumda da var malesef.bende 4.renk arayışındayım.senin odan siyah agırlıklı turkuaz yerine fuşya daha iyi olur bence.

simdiden tsk ederim...:9:Eki Görüntüle 893847 ormai

tv ünitemin oldugu duvar gri duvar rengi tam belli olmuyor ama pencerenin oldugu duvar renginde bu bilgiyide eklemek istedim

salonumu full turkuaz beyaz kahve döşedim ve inanın içim açılıyor. dekorasyonda turkuaz harika bir renk bence... turkuaz halı aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz.

bu halının açık grisi, turkuaz aksesuarlar ve turkuaz fon perde güzel olabilir. turkuaz ya da başka bir düz renk halı bence de cırlak durabilir. siyah, beyaz ya dadesenli bir halı zaten odayı çok boğar.

Canım bence eşyaların genel olarak hoş ama çok fazla siyah yoğunluğu olduğu için biraz göz yoruyor ilk bakışta. sandalyeler ve koltuktan en azından biri farklı renkte olsaymış daha hoş görünebilirmiş. halıyla renk katma fikri güzel olmuş bence ama biraz daha açık ferah bir ton, yine düz desensiz bir halı olsa daha hoş durabilir sanırım. ve eğer odadaki bütün duvarlar aynı kağıtla kaplı değilse tercihen koltuğu başka bir kenara alıp o duvarın önünü biraz daha açarak daha sade bir görünüm elde edebilirsin.perde konusunda da bence, oda zaten fazla hareketli durduğu için olabildiğince sade bir zebra perde kullanarak denge sağlayabilirsin.

Son düzenleme:
keşke koltukların siyah yerine gümüş gri olsaydı halın mor olarak kalmaya devam etseydi gümüş gri ve mor bir birine o kadar çok yakışıyor ki..

hem daha havadar gösterirdi..

ben siyaha en çok kırmızıyı yakıştırıyorum kırmızı shagy halı beyaz zebra perde kırmızı kırlentlerle renk katabilirsin

http://www.dekorstore.net/wp-content/uploads/2013/12/pembe-koltuk.jpg

pembe demiştim size burada pembe fuşya ve siyah uyumu çok güzel gösterilmiş

Pembe de güzel fikir. Hatta turkuaz ve pembeyi birlikte de kullanabilirsiniz. Siyah, pembe ve turkuazı ben yakıştırıyorum. Birlikte kullanın ya da hangi rengi daha çok seviyorsanız onu tercih edin : )

Yalnız fuşya gibi capcanlı bi rengin siyah -beyazla birlikte göz yorucu olacağı kanısındayım. Hele halı rengi olarak tercih etmeyin bence. gri, dikkat çekmeyecek düz renk bir halı, koltuğunuzun üzerine turkuaz ve pembe yastıklar, bu renklerde bazı objeler ve belki perdelerde de bu iki renkten birinin kullanımı gözümde canlandı.

Renklerin birlikte nasıl duracağını görebilmemiz için birkaç fotoğraf ekledim :

$pts.webp

$Turquoise-wall-Modern-LivingRoom-Decor.webp

$pst5.webp

$pst2.webp

$pst6.webp

$pst4.webp

Pembe de güzel fikir. Hatta turkuaz ve pembeyi birlikte de kullanabilirsiniz. Siyah, pembe ve turkuazı ben yakıştırıyorum. Birlikte kullanın ya da hangi rengi daha çok seviyorsanız onu tercih edin : )

Yalnız fuşya gibi capcanlı bi rengin siyah -beyazla birlikte göz yorucu olacağı kanısındayım. Hele halı rengi olarak tercih etmeyin bence. gri, dikkat çekmeyecek düz renk bir halı, koltuğunuzun üzerine turkuaz ve pembe yastıklar, bu renklerde bazı objeler ve belki perdelerde de bu iki renkten birinin kullanımı gözümde canlandı.

Renklerin birlikte nasıl duracağını görebilmemiz için birkaç fotoğraf ekledim :

Eki Görüntüle 895602

Eki Görüntüle 895603

Eki Görüntüle 895605

Eki Görüntüle 895606

Eki Görüntüle 895607

Eki Görüntüle 895608

cok tsk ederim gercekten öneriniz icime sindi. perde öneriniz ne olur. düz zebra veya iplik perde renkli veya renksiz..

Merhaba, yardımcı olabildiğime çok sevindim :)

Bence de perde desensiz olursa daha iyi olur. Zebra konusunda bir çekincem var, onun çizgileri de bir desen oluşturacağı için göz yorabilir. Ben mesela beyaz, incecik, dümdüz keten tüller kullanıyorum bu yüzden.

Tüllerin iki yanında da yine düz turkuaz, pembe ya da gri kumaş perdeler olabilir. Düz beyaz bile olabilir. Almayı düşündüğünüz aksesuarları, halıyı da hesaba katıp düşünün, hayal edin, hangi renk daha çok uyardı, hangi renk daha çok içinize siniyor. Eminim en iyisini bulacaksınız :)

Hatta imkanınız varsa odanızın fotoğrafı üzerinde fotoşopla bazı kombinasyonlar deneyebilirsiniz :) ben kullanmayı bilseydim keşke.

Bence eşyalar kalsın duvar rengini değiştirin o çiçekli duvar kağıdı yerine canlı bir renk ya da tek duvarı halı gibi mor renk yapabilirsiniz

Sen Bi Koltukların Kumaşını Değiştir Turkuaz Rengiyle Görünce İçim Sıkıldı Siyah Koltuklar Ayh Nedir Böle :37: Halıyı da Halılar da Kahve Olabilir Renk Olarak :34:

Back
X