• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu defa gercekten kilo akmak isteyenler ramazan icin varmisiniz?

Yaaa supeerrr hadi bakalim durmak yok yola devam :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen ben gece yemek yedmmi hemen kilo aliyrum smdi bide cicibebeyle meyve suyu iceym 52 oldummu tamamdir :)) bugun oruc degilm yarin basliyicam iyice depo yapmam lazim oruc tutunca veryorum :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen ben gece yemek yedmmi hemen kilo aliyrum smdi bide cicibebeyle meyve suyu iceym 52 oldummu tamamdir :)) bugun oruc degilm yarin basliyicam iyice depo yapmam lazim oruc tutunca veryorum :))

O zaman sen buralarda vakit kaybetme hadi yemek yemeyeeeeeee :)))

O zaman sen buralarda vakit kaybetme hadi yemek yemeyeeeeeee :)))

Oyle yapyrm zaten habire tikiniyorum :))

Kilo verdigimi gorunce benim olan istahim da gitti :(

Boyle yaptigimiz icin kilo alamiyoruz bide dusun kilo alicaz ohh misss ye ye :))

Aynen oyle herseyi stret yaptigim icin kilo almayrum ya

Bende.. Cok ince dusunuyorum herseyi stres yapiyorum boyle kuruyorum isteee

Bende.. Cok ince dusunuyorum herseyi stres yapiyorum boyle kuruyorum isteee

Kendimi goruyorum gece kaltigimda bile dusunurum takintikiyim benim kadar takip kafasinda kuran yoktur bazen delirdigini hissediyorum okadar ince dusunuyorum ki anlatinca insanlar bile sok oluyo :)) yokda yemem falan cok iyi bide kendimi takintilarimla yemesem :))

Kizlar bem Norvecte yasiyorum bebe biskuvisi yok normal buskivi aldim bugun aksam sicak sutle karistirip yicem :-) ins ise yarar kemiklerim cikmis iyice artik zayifladim galiba tartilmak istemiorum moralim bozulmasin diye :(

Kizlar bem Norvecte yasiyorum bebe biskuvisi yok normal buskivi aldim bugun aksam sicak sutle karistirip yicem :-) ins ise yarar kemiklerim cikmis iyice artik zayifladim galiba tartilmak istemiorum moralim bozulmasin diye :(

Bizde basldik canim.insallah alicaz :))

çok sık tartılmayın moraliniz bozulmasın 15 günde 1 tartılın bende 1 kilocuk almıştım ama onuda geri verdim :(
cicibebemde bitti alınca başlıcam artık

Kendimi goruyorum gece kaltigimda bile dusunurum takintikiyim benim kadar takip kafasinda kuran yoktur bazen delirdigini hissediyorum okadar ince dusunuyorum ki anlatinca insanlar bile sok oluyo :)) yokda yemem falan cok iyi bide kendimi takintilarimla yemesem :))

Aynen canim her uyanisimda gozumu acar acmaz basliyorum bisyler dusunmeye kafama takmaya. Dedigin gibi bnde anlatiyorum sasiriyolar o nerden aklina geldi diye :)

çok sık tartılmayın moraliniz bozulmasın 15 günde 1 tartılın bende 1 kilocuk almıştım ama onuda geri verdim :(
cicibebemde bitti alınca başlıcam artık

Haklisin valla benim tarti mutfakta dolabin yaninda duruyo kaldircam onuuu artik haa

Keske bence gece yiyince alsam :( gece yiyip aliyosan 55 olana kadar gecrleri ye rn azndan kilo verirsen 52 olursun 40lara dusmektense :)

Aynen canim her uyanisimda gozumu acar acmaz basliyorum bisyler dusunmeye kafama takmaya. Dedigin gibi bnde anlatiyorum sasiriyolar o nerden aklina geldi diye :)

Piskolojik galba bizim ki :)

Keske bence gece yiyince alsam :( gece yiyip aliyosan 55 olana kadar gecrleri ye rn azndan kilo verirsen 52 olursun 40lara dusmektense :)

Bende tam oyle yapmayi planliyodum :)) giderse fazlaliklarimdan gitsin :))

Meyve suyu ramazwn serbeti o an elime ne gelirse cicibebeyle yiyorum hazir :))

benim midem bulanır ya sütle iyi güzel de meyve suyunu zaten sevmiyorum alıntıları yani bir de cici bebeyle düşünemiyorum :18:

Back