• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu da Tuğçe'nin Salonu :) Bakalım beğenicekmisinizzz :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

umutugce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2012
779
32
53
İstanbul
$20130713_141918.webp$20130713_141926.webp$20130831_115523.webp$20130713_141940.webp

Vee salon takımımda hazır :)
Tv ünitesinin yalnız orta kısmını aldım çok büyük geldi bana yanındaki iki kısmı bir süre sonra eşyalar boğar insanı okadar eşyaya gerek yok diye düşünerek almadım.
sehpa da tek fotoğrafı olan dikdörtgen sehpayı aldım oda içi depo olarak kullanabileceğim kullanışlı bir model.
Bu model zaten yemek odamın devamı bunu da çok severek aldım

Beğendinizmi kızlarrr :))

bence daha canlı renklerle çok hoş bi konbin olur allah güle güle oyurmayı nasip etsin :34:

Eki Görüntüle 939660 Eki Görüntüle 939658 Eki Görüntüle 939659 Eki Görüntüle 939661

Tv ünitesinin yalnız orta kısmını aldım çok büyük geldi bana yanındaki iki kısmı bir süre sonra eşyalar boğar insanı okadar eşyaya gerek yok diye düşünerek almadım.
sehpa da tek fotoğrafı olan dikdörtgen sehpayı aldım oda içi depo olarak kullanabileceğim kullanışlı bir model.

aaaa evet gördüm canım kesinlikle çok asil ve şık yemek takımınla çk uyumlu olmuş bence güle güle aşkla otur inşallah canım :)

güle güle oturmayı nasip etsin allah canım. tarzın çok hoş iyi kombinlersen harika bir salon seni bekliyor :)

koltuğun çok güzel sap tarafları geniş olduğu için büyük bir odaya koyman gerekir.

Eki Görüntüle 939660 Eki Görüntüle 939658 Eki Görüntüle 939659 Eki Görüntüle 939661

Yemek odasını da oturma grubunu da çok beğendim iyi günlerde kullan canım hayırlı olsun :)

Back
X