- 12 Mart 2009
- 9.980
- 17
- 408
bizimde çok büyüklerimizde varmış bulgaristan göçmenliği annemde babamda takirdağlı
ayrı bir havası var memleketimizin yaşanılası bi yer
kesinlikle katılıyorum canımm:lepi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimde çok büyüklerimizde varmış bulgaristan göçmenliği annemde babamda takirdağlı
ayrı bir havası var memleketimizin yaşanılası bi yer
EEEEEEEEEY abeeeeeeeeeeeeey naaptınız büle beyaaaa İç aklınız yokmuydu gece gece coşturdunuz beni. Ey toprağı mis kokan ağaçlarında yeşilin en güzli bulunan suyu berrak (ama bazen bizim oralarda ergene taşıyu çokta fena kokuyu beyaaa aaaamaaaan iç çekilmez bazen) insanı güzel kızları alımlı çelimli uyu güzel kendi güzel ama damarına basmayı iiiiiç tavsiye etmem .......
harikasınız yaaaa dur ben bizim talukata haber salayım da gelsinler.... Kızlar ben sizi yerim yaaa..
Ben deniz bubası babaeski büyük mandıra.... annesi keşan ipsala yeni karpuzlu Büyük mandıra doğumlu as mı as en koca pomaklardan fatoşasıl fatme de işte fatoş diyolar Şimdi bursa dayım ve memleket burnumda tütüyo.... anca yazdan yaza gidiyorum....
herkese selamlar İklimcim teşekkür yaaahihoyyyt
selamlarrrrrrrrrrrrrrr
annem babam da kırklareli pınarhisarlı
bende 6 senemi tekirdağda geçirdimm
ve
allah kısmet edrse oraya evlenip yerleşicemm
çok seviom trakyamı
ayda bir gidioz mutlakaaaaaaa
sizlerle tanıştığıma da sevindim kısçeler
kizlarrrr merhabaaaa...benimde kokenim bati trakyaaa..selanik ve sofyaa dan dedelerimm..
cokkkk guzel bir konu olmusss...alkisalkisalkis
canııımmm çok sevindiimm hoşgeldin aramızaa çok mutluyumm ben yaaaaa benimde babadan yunandan gelinmişşş(gümürcineden)
düşündüm bakındım bakındım açmak gerek dedim yalnız bırakmadınız topraklarıımm saolun varolunnnvereliniortak
memleketimizi tanıtalımm mesela en sevdiğiniz yöremize as :) yemekler nelerrdirr
amanda amann kim vermemiş haberrr :mymeka: duyurunn bildiklerinize bakammm olurmu hiç toplanmadannn hoşgeldinnn sefalar getirdiinnnben de traskyalıyım beaaa iiisanın biri çıkıp dabi aber vermemiş bana bende geleyim şureya beaa
aaa
Şenizbiz tesekkur ederiz canim:içelim:
aaa açılın bakalım bende geldim trakyalılar
annem keşanlı
babam tekirdağlı
kökenimiz selanik
ama istanbıldayım
çok severim trakyayı
havasını suyunu ekmeğini kokusunu
hehe keşkeği bende sevmiyom ya -tatlicadiarzu-mariii enn sevdiklerim arasinda marunikanin yeri ayridir..cokacimcoook keskek te yapilir ama agzima surmemmm:dilcikar:
tanıtalım hayatım ben mesala ençok kaçamak severim trakyada çok yapılır
bide düğünlerde yapılır adını unnuttum tatlı olarak prinçli muhallebi gibi
mariii enn sevdiklerim arasinda marunikanin yeri ayridir..cokacimcoook keskek te yapilir ama agzima surmemmm:dilcikar: