• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

EEEEEEEEEY abeeeeeeeeeeeeey naaptınız büle beyaaaa İç aklınız yokmuydu gece gece coşturdunuz beni. Ey toprağı mis kokan ağaçlarında yeşilin en güzli bulunan suyu berrak (ama bazen bizim oralarda ergene taşıyu çokta fena kokuyu beyaaa aaaamaaaan iç çekilmez bazen) insanı güzel kızları alımlı çelimli uyu güzel kendi güzel ama damarına basmayı iiiiiç tavsiye etmem .......
harikasınız yaaaa dur ben bizim talukata haber salayım da gelsinler.... Kızlar ben sizi yerim yaaa..
Ben deniz bubası babaeski büyük mandıra.... annesi keşan ipsala yeni karpuzlu Büyük mandıra doğumlu as mı as en koca pomaklardan fatoşasıl fatme de işte fatoş diyolar Şimdi bursa dayım ve memleket burnumda tütüyo.... anca yazdan yaza gidiyorum....
herkese selamlar İklimcim teşekkür yaaahihoyyyt

EEEEEEEEEY abeeeeeeeeeeeeey naaptınız büle beyaaaa İç aklınız yokmuydu gece gece coşturdunuz beni. Ey toprağı mis kokan ağaçlarında yeşilin en güzli bulunan suyu berrak (ama bazen bizim oralarda ergene taşıyu çokta fena kokuyu beyaaa aaaamaaaan iç çekilmez bazen) insanı güzel kızları alımlı çelimli uyu güzel kendi güzel ama damarına basmayı iiiiiç tavsiye etmem .......
harikasınız yaaaa dur ben bizim talukata haber salayım da gelsinler.... Kızlar ben sizi yerim yaaa..
Ben deniz bubası babaeski büyük mandıra.... annesi keşan ipsala yeni karpuzlu Büyük mandıra doğumlu as mı as en koca pomaklardan fatoşasıl fatme de işte fatoş diyolar Şimdi bursa dayım ve memleket burnumda tütüyo.... anca yazdan yaza gidiyorum....
herkese selamlar İklimcim teşekkür yaaahihoyyyt

canıııııııııııııımmmmmmm beniiimmmm çok duygulandım vallaha bak hee ayyy yerim sizi bennnnn ..
söyle çağır hayatım tüm trakyalıları bekliyoruz kocaman bir aile olalım burda Şeniz

selamlarrrrrrrrrrrrrrr

annem babam da kırklareli pınarhisarlı

bende 6 senemi tekirdağda geçirdimm

ve

allah kısmet edrse oraya evlenip yerleşicemm

çok seviom trakyamı

ayda bir gidioz mutlakaaaaaaa

sizlerle tanıştığıma da sevindim kısçeler

selamlarrrrrrrrrrrrrrr

annem babam da kırklareli pınarhisarlı

bende 6 senemi tekirdağda geçirdimm

ve

allah kısmet edrse oraya evlenip yerleşicemm

çok seviom trakyamı

ayda bir gidioz mutlakaaaaaaa

sizlerle tanıştığıma da sevindim kısçeler

hoşgeldin sefalar getirdin hayatım herzaman beklerim muhabbete ne güzel çok sevindim oraya evlenirsin ne şanslısın vallahi bende çok sevindim tanıştığımıza bebeğimmmmopuyorumnanaktan

kizlarrrr merhabaaaa...benimde kokenim bati trakyaaa..selanik ve sofyaa dan dedelerimm..
cokkkk guzel bir konu olmusss...alkisalkisalkis

kizlarrrr merhabaaaa...benimde kokenim bati trakyaaa..selanik ve sofyaa dan dedelerimm..
cokkkk guzel bir konu olmusss...alkisalkisalkis

canııımmm çok sevindiimm hoşgeldin aramızaa çok mutluyumm ben yaaaaa benimde babadan yunandan gelinmişşş(gümürcineden)
düşündüm bakındım bakındım açmak gerek dedim yalnız bırakmadınız topraklarıımm saolun varolunnnvereliniortak

memleketimizi tanıtalımm mesela en sevdiğiniz yöremize as :) yemekler nelerrdirr

ben de traskyalıyım beaaa iiisanın biri çıkıp dabi aber vermemiş bana bende geleyim şureya beaa

aaa

canııımmm çok sevindiimm hoşgeldin aramızaa çok mutluyumm ben yaaaaa benimde babadan yunandan gelinmişşş(gümürcineden)
düşündüm bakındım bakındım açmak gerek dedim yalnız bırakmadınız topraklarıımm saolun varolunnnvereliniortak

biz tesekkur ederiz canim:içelim:

aaa açılın bakalım bende geldim trakyalılar
annem keşanlı
babam tekirdağlı
kökenimiz selanik
ama istanbıldayım
çok severim trakyayı
havasını suyunu ekmeğini kokusunu

mariii enn sevdiklerim arasinda marunikanin yeri ayridir..cokacimcoook keskek te yapilir ama agzima surmemmm:dilcikar:

memleketimizi tanıtalımm mesela en sevdiğiniz yöremize as :) yemekler nelerrdirr

tanıtalım hayatım ben mesala ençok kaçamak severim trakyada çok yapılır
bide düğünlerde yapılır adını unnuttum tatlı olarak prinçli muhallebi gibi

ben de traskyalıyım beaaa iiisanın biri çıkıp dabi aber vermemiş bana bende geleyim şureya beaa
aaa
amanda amann kim vermemiş haberrr :mymeka: duyurunn bildiklerinize bakammm olurmu hiç toplanmadannn hoşgeldinnn sefalar getirdiinnn
biz tesekkur ederiz canim:içelim:
Şeniz
aaa açılın bakalım bende geldim trakyalılar
annem keşanlı
babam tekirdağlı
kökenimiz selanik
ama istanbıldayım
çok severim trakyayı
havasını suyunu ekmeğini kokusunu

canıımm hg benimde tam tersi annem tekirdağlı babam keşanlı sırnaşık şey
sende sefalar getirdin hemşeriimmmmm hihoyyyt

Son düzenleme:
mariii enn sevdiklerim arasinda marunikanin yeri ayridir..cokacimcoook keskek te yapilir ama agzima surmemmm:dilcikar:
hehe keşkeği bende sevmiyom ya -tatlicadiarzu-
eyy maruu marunika ne beaa ilkkez duydumm
tanıtalım hayatım ben mesala ençok kaçamak severim trakyada çok yapılır
bide düğünlerde yapılır adını unnuttum tatlı olarak prinçli muhallebi gibi

kaçamak dimii cokacimcoook
of of neler duycaz dahaa hımm bu saatte acıkırım valla hee:icecream:

trakyalı yemek secmez kıslarrr

kaymaklı yemekleri severim dızmana hamur işi olarak da.

tatlının hertürlüsünü seweeeriim cokacimcoook cokacimcoook

ben keşanın peynir helvasını severim böyle pembişş pembiş
tekirdağnında tatlısı var peynir tatlısı köy düğünlerinde çok yaparlar
hele bide bi içerler off mezeler gelsin rakılar

Back
X