• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Trakyalılar grubu olsun mu?

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
haydi buyrun bakalımmm muhabbete başlıyalımmmm delikafadulden
kopyas39thumb3sa5xj0lo5gx0.jpg

=iklim***bu gördüklerinizzz arrrbiii trakyalı ilk attıkları adımdan isimlerini aldım sıralama bu
şekil oldu HEPıNıZı YıRıM YıRıM
nazarboncugugifleri2.gif

1.iklim
2.narcoleptic
3.beyzus
4.makber
5.fatosss16
6.pashmina
7.mors
8.sinemciq
9.cokmasum
10.ro_se17
11.angel 22
12.barbieveken
13.necla22
14.ardayasbu
15.pembe_patik
16.BULUTOLSAM
17.musyas
18.tılsım72
19.eeddaa
20.ilona
21.serpil16
22.beyaz toprak
23.nazalp
24.xxtalyaxx
25.mavi.boncuk
26.ecrin 74
27.xxxcisemxxx
28.kömür prenses
29.superisi59
30.selena
31.çiğdemcik
32.allegria
33.papatya_931
34.beratdilek
35.ssennemm
36.skorpion74
37.OmrumunSahibi
38.dilekay
39.2006MODEL
40.istanblue
41.ateş ve su
42.lightlife
43.MargaRin
44.April
45.gülin-89
46.aime21
47.Japon Kız
48.mavis87
49.*SAYTROS*
50.asiye1985
51.berfinbilgen
52.sahra87
53.selin_hl
54.meLody87
55.nil_su
56.xxyıldızxx
57.sibel1808
58.gi.em
59.ilksah

Son düzenleme:
kız yoksa akrabamıyız bide cennete yakın sefaköyde oturuyoruz annem tekirdağ malkaralı babam keşanlı eşim saray yuvalılı :)

:roflol::roflol:

Neden olmasın?:)

Malkaralı eniştem var ,hatta oranın bayağı eskisi sölesem bilirsin belki yada annen bilir,daha dün gittim memleketime,oraya gidince çocukluğum aklıma geliyor valla..

Sefaköy de nerdesniz,bilirim biraz sefaköyü..

:):) yakınmışız baya yaw..

memleket güzel de ,ben eskisi gibi göremiyorum ne yazıkki evlendikten sonra,eskisi kadar,daha sık giderdim .

Canım benim mesaim bitiyor,bitti hatta,bundan sonra cevap yazamayabilirim,yarın görüşürüz,devam ederiz gene.
Şenizopuyorumnanaktan

oldu güzelim konuşuruz gene kendine iyi bak hoşçakal

Bende geldim güzeller........
Ana baba Kırklareli li..........
Ben İstanbuldayım ama 15 günde bir memleketimdeyim....Kurban olayım yaratan rabbime memleketimiz çok güzel.......
Herkesin memleketi güzel tabii başka yörelerimize sözüm yok.Herkes bizim gibi hissediyor.
Galiba çocukluğun nerede geçtiyse güzel yer orası....Çünkü çocukluk güzel....
Görüşmek üzere.....
Şeniz

hoşgeldin beyzuşcum evet çok haklısın herkezin memleketi kendine ..
ama bizim ki ayrı beyaa tabi bize :)))
tekrar hoşgeldin çok memnun oldum görüşelim burda gene

ay ben bugün hiç müsait olamadım dışardaydım

hoşgeldin beyzuşcum evet çok haklısın herkezin memleketi kendine ..
ama bizim ki ayrı beyaa tabi bize :)))
tekrar hoşgeldin çok memnun oldum görüşelim burda gene

Merhaba canım....Umarım sık sık görüşürüz......
Günaydın kızlar geldim ben zemuszemus.

Merhaba........

Güzeller ben gündüz iş yerinden kk ya sıkça girerim ama 2 gündür işler yoğun fazla ilgilenemedim.Gece evde fırsatım olduğunda da sizler yoksunuz.....

KK da bu kadar az olduğumuzu sanmıyorum.Galiba daha arkadaşların topikten haberi olmadı.......

Sizlere güzel memleketimizde geçen bir olay anlatayım ve sohpetimiz tatlı ve gülümsemeyle başlasın.....
Anlatacağım olay gerçektir.Babamdan dinledim....
Yıl kesin değil ama sanırım 1970 den önce .Çünkü babam anlatırken '''bizim gençliğimizde '''' diye söze başlamıştı...

Futbol ligi bitmiş ve İstanbulun 3 büyüklerinden biri (kuvvetle muhtemel BJK) Lüleburgaz sporla centilmenlik maçı yapıyor....Maksat büyük takıma antreman olsun;Lüleburgazsporda büyük bir takımın tecrübesinden ve tekniğinden faydalansın....

Maç bitiyor....Bakın Allahın işine SONUÇ: LÜLEBURGAZSPOR:3 BÜYÜKTAKIM:0

Ertesi gün gazete manşetleri: A BE LÜLE NAPTIN BÜLE............
Hayatınız gülücüklerle dolsun.İyi geceler.Görüşmek üzere.......
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam hanımlarr bende varım has mı has trakyalıyım

Hoş geldin canım......İyi geceler.....

Bende oldukça has olanlardanım.....Davul sesini duyunca;davulun tokmağı yüreğime

vuruyormuş gibi gelecek kadar has..Bir de Zigoş vuruyorlarsa Allaaaaaahhhhh.....

Babamın dedesi Bulgaristan Tuna boyundan.....Eski adı Lofça yeni adı sanırım Lövek..

Oldukça eski göçmenlerdeniz....Dedem Türkiye doğumlu.....

Anne tarafımdan köken Yugoslavya....Bu koldan da dedem Türkiye doğumlu......

Önceleri ;yani genç yaşlarda pek ilgimi çekmezdi ama olgunluk yaşlarıma geldikçe

atalarımızın yaşadığı toprakları merak etmeye başladım.....Umarım bir gün nasip olurda

gider görürüm diye düşünüyorum......
opuyorumnanaktan

bizimde çok büyüklerimizde varmış bulgaristan göçmenliği annemde babamda takirdağlı
ayrı bir havası var memleketimizin yaşanılası bi yer

Merhaba canım....Umarım sık sık görüşürüz......

Merhaba........

Güzeller ben gündüz iş yerinden kk ya sıkça girerim ama 2 gündür işler yoğun fazla ilgilenemedim.Gece evde fırsatım olduğunda da sizler yoksunuz.....

KK da bu kadar az olduğumuzu sanmıyorum.Galiba daha arkadaşların topikten haberi olmadı.......

Sizlere güzel memleketimizde geçen bir olay anlatayım ve sohpetimiz tatlı ve gülümsemeyle başlasın.....
Anlatacağım olay gerçektir.Babamdan dinledim....
Yıl kesin değil ama sanırım 1970 den önce .Çünkü babam anlatırken '''bizim gençliğimizde '''' diye söze başlamıştı...

Futbol ligi bitmiş ve İstanbulun 3 büyüklerinden biri (kuvvetle muhtemel BJK) Lüleburgaz sporla centilmenlik maçı yapıyor....Maksat büyük takıma antreman olsun;Lüleburgazsporda büyük bir takımın tecrübesinden ve tekniğinden faydalansın....

Maç bitiyor....Bakın Allahın işine SONUÇ: LÜLEBURGAZSPOR:3 BÜYÜKTAKIM:0

Ertesi gün gazete manşetleri: A BE LÜLE NAPTIN BÜLE............
Hayatınız gülücüklerle dolsun.İyi geceler.Görüşmek üzere.......
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım süper yaaa bayıldım ben buna :))) A BE LÜLE NAPTIN BÜLE :roflol::roflol:
evet haklısın cnm kimsenin haberi yoktur daha duyuralım herkezeekaydirigubbakcemile

Back
X