• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da önce bekleten, doğumda ise acelesi olan Ece'nin hikayesi...

canımm doğum hikayine çok duygulanarak okudum çok cesur bir anneymişsin sen maşşaallah bende istiyorum bi bebeğim olmasını ama henüz gelmedi 2 yıldır... senin gibi bir anne olacam Allahın izniyle çok duygulandım ama okurken ellerine sağlık bebeğini sağlıkla büyütttt... çok harika bir annesin.....

nasil okudum ben bile bilmiyorum..
heyecanla okudum inanki ..
rabbim kizina uzun ve saglikli bi ömür versin..
annesine babasina sevenlerine bagislasin..
darisi bizim basimiza hayirlisiyla

:nazar: :nazar:

cnm bende 40 haftayı doldurmak üzereyim....sanısrsam normal yapamıcam die dusunurken senin yazını okuyunca sevindim....çünkü hiç açılmam yok daha..cnm allah analı bablı buyutsun eceni...darısı banaaaaaa..bende artık dogurayımmmmmmm

canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. hikayeni okurken sanki kendimi doguruyomuş gibi hissettim ben sezeryan oldum ama öncesinde 4 cm açılmam ve 6 dk 1 sancım vardı normal dogum yapmak çok zor bişi yapanlara helal olsun ....

çok güzel anlatmışsın bence süper bi doğum tam hayalimdeki gibi süprizli ve çabuk, tebrik ederim Allah bağışlasın ecenizi

Gözün aydın canım Allah bağışlasın.. açılmanın hızı beni çok şaşırttı gerçekten.. epiduralsiz kolay bir doğum olmuş diyebilirim..

canım sanki oanları ben yaşamışım gibi oldum.
okuduğum en güzel doğum hikayesiydi:)
inş benimde yazmam nasip olur :)
bir an gözümde türkiyede hastaneyi arayıp doğuruyorum dediğimi hayal ettimde burda olsa heralde bizene kardeşim doğursun derlerdi sanırım :))))
rabbim sana eşine ve ecene sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin.
a.s.

seni okurken ıkınasım geldi valla neyse allah analı babalı büyütsün inşallah canım
darısı bizim gibi bekleyenlerin başına

valla belgesel gibi doğum hikayesi önce anlatımın için tebrikler ve tabi kraliçene de Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Ay çok duygulandım doğum hikayeni okurken Allah ım o günleri bizlerede nasip etsin inşallah bende heyecanla bekliyorum kuzumu sağlıkla doğsunlarda çekilen bütün sancılara değer sanırım,Allah ım yavrunu analı babalı büyütsün inşallah hayırlı olsun..

Maşallah dakika dakika herşeyi anlatmışsın.Gözümün önünden bir film şeridi gibi geçti okurkenkaydirigubbakcemile3.Allah sana da bebişine de sağlık versin.Tüm hamişlere de sağlıklı doğum nasip etsin.:Saruboceq:

Çok duygulanıyorum yaa senağlamahikayeleri okurken hep ağlıyorumsenağlama
Acaba bende görücekmiyimsenağlama başıma gelicekmi diyesenağlama sabbırsızlanıyorum :a015:
Hayırlı evlat olsun inşallah:nazar::nazar::nazar:

Çok heyecanlı bir hikayeee..

zor olmuş ama meleğine sağlıkla kavuşmuşsun.
Allah analı babalı büyütsün...

Back