bu da kelepçem :)

amcam da kelepçe almış nasıl sizce
Eki Görüntüle 770687

Canım şaka gibi, bilezik modellerimiz aynı. Aynısından kayınvalidem aldı bana da, nişanda takacak ama tek farkı üstündeki o düz yerleri taşlı. Yani sıra sıra taşlar var. Modeli kendim seçmiştim zaten:) Çok beğendim güle güle kullan sen de.

bu kadar tesadüf bir arada olamaz :)
benimde amcam düğünümde taktı :)

ben klasik bilezik sevmem.o yüzden bu bilezik tek başına çok güzel duruyo

kızlar çok sevindim gerçekten. amcam almadan önce kuyumcunun camekanında görüp nişanlıma göstermiştim çok gzlmiş diye. akşam eve geldim amcamın elinde çanta. bi bak beğencen mi dedi halayın kızına aldım dedi (onun da düğünü var da) baktım amca ya ben de bugün fathe gösterdim çok gzl diye banane bende istiyom demiştim :) meğer banaymış .. çok sevindim valla. bi kelepçem daha var babamın üniversite hediyesi o spor değil bu ona göre spor oldu güzel oldu :)

canım vallahi aynı model i bitanemm le birlikte bizde beğendik nişan hediyesi olarak o da bana takıcak

canım vallahi aynı model i bitanemm le birlikte bizde beğendik nişan hediyesi olarak o da bana takıcak

ohh hadi hayırlısı canım. sizin de sözünüze 1 gün kalmış Allah devamına erdirsin. ben okuldan dolayı yurtta kaldığım için takmıyorum ama çok seviyorum yaz gelse de taksam

ohh hadi hayırlısı canım. sizin de sözünüze 1 gün kalmış Allah devamına erdirsin. ben okuldan dolayı yurtta kaldığım için takmıyorum ama çok seviyorum yaz gelse de taksam

benimde durumum aynı okuldan dolayı yurtta kaldığım için kullanamıcam :) ama eve gittiğim zamanlar kullanmayı düşünüyorum

ne güzel nişanı atlatmışsın bizde güzelce atlatırız inşallah o heyecanı , her anı doyasıya yaşamak istiyorum:)

zamanla oluyor canım. telaşeden zaten zamanın nasıl geçtiği bilinmiyor. şimdi de kpss telaşesi var bizim ikimizin de o yüzden zaman hızlı geçiyor temmuzda sınav var ( dua edin kızlar atanmamız lazım) eylülde atanırsak nikah yapcaz artık eylülden sonra da düğün telaşesi sarar bizi. hayırlısı bakalım. zamanla oluyor herşey. takma kafanı. yeterki sağlık olsun

bizde doya doya yaşayalım Allah ım o heyecanı ikiniz içinde hayırlısı olur inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…