- 19 Mayıs 2013
- 690
- 246
- 133
- Konu Sahibi nazife_fth
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amcam da kelepçe almış nasıl sizce
Eki Görüntüle 770687
canım vallahi aynı model i bitanemm le birlikte bizde beğendik nişan hediyesi olarak o da bana takıcak
ohh hadi hayırlısı canım. sizin de sözünüze 1 gün kalmış Allah devamına erdirsin. ben okuldan dolayı yurtta kaldığım için takmıyorum ama çok seviyorum yaz gelse de taksam
benimde durumum aynı okuldan dolayı yurtta kaldığım için kullanamıcam :) ama eve gittiğim zamanlar kullanmayı düşünüyorum
teşekkür ederimm bilgisayar programcılığı okuyorum canım sen hangi bölümü okuyorsunhayırlısı olsun :) ne okuyorsun peki :) bu şekilde arkadaş olalım hem
teşekkür ederimm bilgisayar programcılığı okuyorum canım sen hangi bölümü okuyorsun
zamanla oluyor canım. telaşeden zaten zamanın nasıl geçtiği bilinmiyor. şimdi de kpss telaşesi var bizim ikimizin de o yüzden zaman hızlı geçiyor temmuzda sınav var ( dua edin kızlar atanmamız lazım) eylülde atanırsak nikah yapcaz artık eylülden sonra da düğün telaşesi sarar bizi. hayırlısı bakalım. zamanla oluyor herşey. takma kafanı. yeterki sağlık olsun