Bu da dert mi demeyin akıl verin hanımlar 😂😂

Anliyorumda benim basim agrisa sonradan bi msj atardim yani

Böyle bi insana ısrarla gitmeyin siz de. İstemediğini daha nasıl belli etsin. Yetersiz kaldı ki annesi de anlatmaya çalışıyor. Gitmeyin davet de etmeyin. Kayınvalidenize gidin yeterli.

Böyle bi insana ısrarla gitmeyin siz de. İstemediğini daha nasıl belli etsin. Yetersiz kaldı ki annesi de anlatmaya çalışıyor. Gitmeyin davet de etmeyin. Kayınvalidenize gidin yeterli.
Ben de gitmiyorum artık .Kendisi davet etti öyle gittim .Bir de 10 dakika kapıdan uğrayıp geçmiş olsun deyip nezaketen bir isteği var mı diye soracaktık..Sonra alınmasın diye .

O zaman işler değişir
Sen de ona git de anlasın

Bence görünceniz misafirden hoşlanmıyor.yakın uzak farketmez.. Annesi bunu biliyor ama dillendiremiyor.Kızı nihayetinde gelin olsa ortalığa dökerdi zaten...yapılacak tek şey çağırılmadan gitmemek.çokta önemli değil zaten

Acaba görümceniz annesine kimseyi istemediğini falan mı söylüyor? Çünkü anne sana gelenlee, bana çıkmasın falan demiş olabilir mi diye düşündüm

Görümceniz sizi istemiyor işte bunu anlamak cidden neden bu kadar zor ?

Neresi garip görümcenizin..
Her aklı başında insan gibi,çat kapı misafir istemiyor olabilir.
Siz olsaniz,gorumcenizin her kv nize gelmesinde ,cat kapı size gelmesini ister misiniz?
Zaten biliyordur kv nize geldiginizi,istese arayip davet eder sizi
Emrivaki yaparak insanları da zor dyrumda bırakmayın

Ben de öyle yapıyorum .Gitmiyorum kendisi çağırmadan .Sadece nedenini merak ediyorum acaba kişisel mi diye ??

Ben kimseye emrivaki yapmadım .3 yildir da evine gitmedim.Kendisi bana emrivaki ile er haftasonu yemeğe gelirdi .Biz Cat kapı gitsek bile bir kahve içer kalkardik.Kendisi çocukları ile saatlerce evimde kamp kurtardı.Ben daveti kesince anladin
Görümceniz sizi istemiyor işte bunu anlamak cidden neden bu kadar zor ?
Beni istemiyorsa neden sürekli evime geliyor .Geleyim de bir kahve içelim diyor Bizim eve gelirken çok istekli . Ama biz gidecek olursak nedense benimle görüşme isteği kaçıyor Ama.kisisel de olabilir yine de .Sonuçta insan sevmediği insana da kendini agirlatir ama ağırlamak istemez.

Sonuçta insan sevmediği insana da kendini agirlatir ama ağırlamak istemez.
Yok yok
İnsan sevmediği insana ne kendini ağırlatmak ister ne onu ağırlamak ister
Mümkünse hiç görmemek ister hatta

Bence kişisel değil sizin olay
Üstünüze boşa alınmayın

E evi dagınıktır,müsait değildir
Ayagı burkulmus kadının toplayamamıstır.
Yani esinizde ısrar da ısrar,cıkma demisler otursun yerine yani
Cok merak ettiyse arasın görüntlü yahu,cagırcaksa kadın cagırır zaten.

Valla garip kişisel değil diyorum size gelmez öyleyse.
Eee kişisel değilse kv oğluna sen çık demez onu da istemez misafir istemeyen.

Ben anlayamadım

Valla garip kişisel değil diyorum size gelmez öyleyse.
Eee kişisel değilse kv oğluna sen çık demez onu da istemez misafir istemeyen.

Ben anlayamadım
Yaa ben de normalde kişisel algılamıyordum ama kayınvalide öyle deyince bir kuskulandim .O zaman kayınvalide de biliyor beni istemediğini .Sebep olarak apartman asansorsuz ben hamileymisim merdiven çıkamaz misim.Bir kat çıkacağım altı üstü .Zaten kendi evine çıkana kadar 3 kat merdiven çıkmışım .

O bahane yani saçmalık. Gitmeyin de bundan sonra kabul de etmeyin kendi gelsin kimseyi istemesin yok öyle bir dünya

Gorumcenizin evi musait degildir. Belki sikintilari vardir. Depresiftir. Evi bosluyor Hep daginik falansa anneside ondan engellemistir. Sizinde israrla gitmeniz hic hos degil bence.
Altinda bisey aramayin surekli bence.

Bazi Anneler öyledir. Cocuklarin iyi anlasmasini kiskanir. Duymamazliktan gelin. Görümceleriniz iyi anlasiyorsaniz bozmayin. Sonucta o söylüyor diye onu dinlemek zorunda degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…