Bu da dert mi demeyin akıl verin hanımlar 😂😂

Yani şimdi haber vermeden çıkmanızı doğru bulmadım ne kadar da üst olsa gorumceniz bundan yakinip annesiyle sertleşmiş olabilir ya da evinde misafir istemiyodurr
Aslında ben gidip gelme konusunda kendisi ile muhattap olmuyorum .Ben dikkat ederim ve eşim hep habersiz gider.Ben ara belki müsait değildir deyince ablamın evine haber vererek mi gidecegim diye bana çıkışır.Belkide anneme gelen bana çıkmasın direkt diye alışkanlık olmasını engellemeye çalışıyor .aTek gözlemlediğim evine birisinin geleceği konusu bile geçince çok geriliyor .Ama.kendisi çağırılmayi çok istiyor ve çok iyi ağırlanmak istiyor .Ve gözü hep evde ve evdeki esyalarda oluyor .Çok inceliyor.

gorumceniz annenizi tembihliyor olabilir tabi bu bir varsayım

Niye? Iletisimsizlikten bu hale geliyorsunuz cunku.. yani bi grup konusmasi acip esin gorumcen sen, ordan yaz daha kolay olur. Ayrica ne demek: ablamin evine haber mi vercem? evet verecek yani kapi komsusu bile olsalar..ablasi diye her an musait olmayabilir

Adam çok yoğun çalışıyor .Hiç evde olmuyordu.Sabah 6 da çıkıp gece en erken 10 da ya da 12 de geliyor eve .
eve gelince de kafası misafir kaldırmıyodur? görümceniz size ayıp olmasın diye annesine söylemiştir o da bi şekilde kırmadan etmeden misafiri durdurmaya çalışıyodur niye ille zoorrla misafirliğe gitmeye çalışıyosunuz ki?

Neden zorla gitmek istiyorsunuz ki, hele ki hic cagrilmadiginiz bir yere...
Görümcenizin sadece annesine açabildigi bir durumu/sorunu var belli ki. Rahat birakmayi dusunmez misiniz?

Çocukları doktugunde baya bağırır .Mutfak dışında asla yemek yedirmez.Benim çocuğum dökünce heme supurgesini getirir süpürür saniyesinde .Olumlu ya da olumsuz bir tepkisini fark etmedim.
Kesinlikle titiz olduğu için çağırmıyor sizde çağırmayın artık..

Misafirliğe zaten gitmiyoruz .Aynı sehirdeyiz abla kardeş ve biz 3 sene evine gitmedik .Ne zaman ben de çağırmayı kestim bizi iki kere davet etti.Hasta olduğu için eşim bir 10 dakika gidip geçmiş olsun diyelim ablama dedi .Ben de kabul ettim .Ama kayınvalide engel oldu Durum bu .Kendisi de gelmese bana ben sıkıntı yapmam ama.bir ara her hafta sonu bizdeydi ama kendisi hiç daveet etmiyor .Sonra korona var dedi.Biz 3 sene evine gitmedik zaten.

Kesinlikle titiz olduğu için çağırmıyor sizde çağırmayın artık..
Ben cagirmiyorum .Bana geldi iki hafa önce .Bir hafta sonra eşimi aramış .Dizi davet edicem yeğenimi çok özledim ama korona var demiş .İki gün önce de beni arayıp kizimin doğum gününün ne zaman olduğunu sordu .Heralde parti duzenleyip cagirmami bekliyor ama korona var Yersen

Ahaha çok güldüm kadındaki rahatlığa bak... Ayy çağırmayın bence ya gıcık bi tip.. müsait değilim deyin geçin... Kendi hizmetlenemiyorsa sizde hizmetlenmeyin..

Burada ben de eşimi haksız görüyorum .Hep tembihliyorum ama benim ablamın evi,bir ablam var ,ona da haber mi vericem diyor .Ben de karismiyorum .Görümcem bizi davet ederken benimle değil eşimle iletişim kurduğu için ben de karismiyorum .Eşim ayarliyior.

Evet korana var deyin ama birşeyi çok merak ettim görümceniz hani demiş ya okadar kötü değilim annem abartmış diye. Aslında kv size ne zaman gelecek olsak engelliyor deseniz ne tepki verir acaba...

Neden zorla gitmek istiyorsunuz ki, hele ki hic cagrilmadiginiz bir yere...
Görümcenizin sadece annesine açabildigi bir durumu/sorunu var belli ki. Rahat birakmayi dusunmez misiniz?
Zorla gitmiyorum .Üç sene evine gitmedik
ben de eşim de ama kendisi her haftasonu bizdeydi .Ben de cagirmadim .Eşimi arıyor ve geliyoruz diyordu .Yemeğe geliyorlardı .Üç saat önce haber verip .Ben de birkaç kere eşime sizi kabul edemem dediğini duydum ve ablan bir daha gelmesin.O çağıracak dedim.O zaman bana da gelmesin.Ben meraklı değilim zaten .Bugün nezaketen 10 dakika geçmiş olsun diyecektik o da kapıdan eşim istedi diye .Ama.yine kabul edilmedik.

esınız oyle dese bıle herkesın evı ayrı kardesde olsanız ısı vardır musaıt degıldır ben yıne de musaıt mı sormak ısterım demenız gerek bazı seylerı erkekler dusunemez sızın yıne de aramanız lazım

Evet korana var deyin ama birşeyi çok merak ettim görümceniz hani demiş ya okadar kötü değilim annem abartmış diye. Aslında kv size ne zaman gelecek olsak engelliyor deseniz ne tepki verir acaba...
Görüştüğümüzde şaka ile karışık söyleyebilirim .Hatta ikisi de varken aynı ortamda .

Görümce istemiyor olabilir
Ben de habersiz misafir sevmem
Ama ne bileyim hasta ziyareti 5 dk uğranacak tabii ki

Görümce istemiyor olabilir
Ben de habersiz misafir sevmem
Ama ne bileyim hasta ziyareti 5 dk uğranacak tabii ki
Ben de sevmem hiç .Sanırım kimse sevmez ama kendisi benim emzikli bebeğim varken iki ay boyunca her haftasonu ya cumartesi ya pazar yeğenimi özlüyorum diye bize geldi .Havalar soğuktu ben çıkarmiyordum ve akşam yemeğine yakın gelip kalıyordu .Sen emziklisin yemeğin var mı diye bile sormazdi.Esimi arardı.Kac kere eşimle tartistik bu yuzden .Ne zamanki havalar isindi.Biz de çıkabilecek duruma geldik .Yeğenine olan özlemi bıçak gibi kesildi .Bu kadar prensipli olan habersi misafir istemeyen birinin bence kendisinin de dikkat etmesi lazım bu durumlara.,

Benim ablam annemin arka sokağında oturur . Ne zaman anneme gitsek istemez başka yere gidelim. Ablama gitsek surat yapar. Sanki kızı değil eltisi gibi davranır ablama
Ablan gelsin burada oturun der. Ablam davet etse gitsek anne hadi gel ablam çaya yada yemeğe çağırıyor filan desek hayatta gelmez bizimle. Ne var yani gel hep beraber takılalım ablamda çok misafirperverdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…