Bu da dert mi bence dert

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
kızlar acayip gelicek belki ama benim alnım hiç hoşuma gitmiyor anlımda böyle yumru gibi girinti çıkıntılar var genişliği çok güzel ama böyle yumru gibi girintili çıkıntılı birde alnımın tam ortasında saç dibimden kaş arama kadar bir çizgi var leke doğuştan güneş lekesi falan değil bunları düzeltmek için yapılabilecek bişeyler var mı

estetisyene başvurun. biz ne diyebiliriz burdan.

Ama o alın şekli çok karizmatiiik. Size, gözünüze kötü mü geliyor. İlla sadece alnınıza odaklanarak baktığınız içindir belki.
Yaş birazcık : ) genç galiba.
tekrar düşün stilini bul herkesten farklı karizmatik bi alnın var değerlendir derim.

Karizma olabilir ama bence erkeklerde karizmatik duruyor çıkıntılı alın ben dümdüz alın istiyorum bir de leke de var tam ortasında

onun burnuna

onun da ağzına çirkin demişlerdi.

ama ikisi de dünyanın hafızasına kazınan kadınlar ve dahası özgüvenleri yüzünden hep en mükemmel erkeklerle birlikte oldular :)

Karizma olabilir ama bence erkeklerde karizmatik duruyor çıkıntılı alın ben dümdüz alın istiyorum bir de leke de var tam ortasında

Çıkık alın ön lobların büyüklüğü sebebiyle matematik zekasını temsil eder. Lekeye gelince : ) çirkin kötü bişey olsa hiç Hintliler orada bir leke için o kadar zahmete girerler miydi? bütün dünya onları taklit ediyor üstelik. Senin elinde kimsede olmayan orijinal bir imzan var. Neden kurtulmaya çalıştığını inan anlamadım.
İlla çirkin bu fikrine odaklanmışsın sanki. Değil. Emin olabilirsin.

Benimde alnım daracık her hafta aldırmaktan imanım gevriyor.estetik olabilir derdinin çözümü.

Julia Roberts in mi ağzına çirkin dediler? Benim bildiğim kadın ağzıyla meşhur oldu.
:) evet aynen öyle oldu. Ama seksenli yıllarda ilk meşhur olduğunda bir röportajında " beni ağzın çok çirkin senden birşey olmaz" diye geri çeviren ajansa sevgilerimi iletiyorum demişti.

bir de benim hayran olduğum bu manken var.
Bence bir daha düşün. Bazı izler insanların şahsına münhasır özelliklerdir. İmza gibi düşünsene. Standarttan ayıran
Sen güzel olduklarını düşünürsen ve gururla taşırsan herkes ne kadar da yakışıyor diye düşünecektir.
Alnının ve lekenin çirkin veya güzel görünmeleri sana bağlı.

Aslında merakta ettim. Çünkü karizmatik ve çok güzel durduklarından adım gibi eminim.

Böyle kızlar lekeyi de görürsünüz umarım

Eklentiler

• IMG_1196.webp
    386 bayt · Görüntüleme: 57
Gözlerin görüyor mu ?
Kulağın duyuyor mu ?
Yürüyebiliyor musun ?
Kimseden yardım almadan kişisel ihtiyaçlarını karşılayabiliyor musun ?
Eğer bu soruların cevapları evetse bence bunu dert etmemelisin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…