Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah..

Berre dün hasatalnmış eve gitmiş ya bugüne işleri birikmiştir herhalde..
Smile de dün de yoğunmuş bugün de yoğun olabilir.
İyi olsunlarda..

ilk başlarda bebiş olacak gibi geliyordu şimdi bu ay olmayacak gibi geliyo neden öle oldu bilmiyom

Vertigo baş dönmesi hastalığı diye biliyorum kısaca.

Hayırlısı olsun canım olmasa bile kafana takma çünkü ilk deneme daha.

evet cnm allah versin zaman önemli değil

allah herkeze sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin cnm

bugün cuma çok güzel bir gün allah herkezin dualarını cuma günü hürmetine kabul etsin

selam hanımlar...
ben bugün daha iyiyim maşallah...
işlerim birikmiş bayaa..
özlmim anlamış zatee ben iyiyim özlemim merak etme beni hepiniz çok sağolun kızlar hepinizi öpüyorum...
ama artık kk giremicem sanırsam akşamları evde girebilirim sadece ....:KK14:

Selam kızlar..Nasılsınız?

BERREM geçmiş olsun.İnşallah ilaçlar iyi gelir bir an önce geçer baş dönmelerin.

Seastire geçmiş olsun canım sana da.hayırdır neyin var?

Smilecım sen nasılsın? Duru'm nasıl?

Hayatt sen nasılsın canım?

Gülcancım sen de iyisindir umarım.

Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim.Çok şükür her şey yolunda.:nazar: Minik kuş 557 gr olmuş..Boyunu net olarak söylemedi ama bacak kemiklerini ölçüyor ya haftasından önde gidiyor.Uzun boylu olcak herhalde dedi.Neyse çok şükür kafası,beyni, dolaşım sistemi ve diğer organları iyi.:nazar::nazar: Doktor rapor hazırlayıp benim doktoruma yollayacak. Yarında kendi doktoruma gidicem. Öyle işte..

günaydın herkeze maaşallah minik kuşuna baya büyümüş Allahım sağlıkla kucana almayı nasip etsin cnm benimde midem çok bulanıyodu cnm çok kötüydüm

Selam kızlar..Nasılsınız?

BERREM geçmiş olsun.İnşallah ilaçlar iyi gelir bir an önce geçer baş dönmelerin.

Seastire geçmiş olsun canım sana da.hayırdır neyin var?

Smilecım sen nasılsın? Duru'm nasıl?

Hayatt sen nasılsın canım?

Gülcancım sen de iyisindir umarım.

Ben dün ayrıntılı ultrasona girdim.Çok şükür her şey yolunda.:nazar: Minik kuş 557 gr olmuş..Boyunu net olarak söylemedi ama bacak kemiklerini ölçüyor ya haftasından önde gidiyor.Uzun boylu olcak herhalde dedi.Neyse çok şükür kafası,beyni, dolaşım sistemi ve diğer organları iyi.:nazar::nazar: Doktor rapor hazırlayıp benim doktoruma yollayacak. Yarında kendi doktoruma gidicem. Öyle işte..

Özlemcim maşallah minişine :nazar:
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım... Artık bundan sonra daha hızlı kilo alır, her gittiğinde şaşırırsın...

Bende iyiyim canım. Cumartesi nefroloji doktoruna gittik, böbrekler için. Herşey yolundaymış. Bebeğin gelişiminde problem yoksa, rahat olabilirsin dedi...

selam hanımlar...
ben bugün daha iyiyim maşallah...
işlerim birikmiş bayaa..
özlmim anlamış zatee ben iyiyim özlemim merak etme beni hepiniz çok sağolun kızlar hepinizi öpüyorum...
ama artık kk giremicem sanırsam akşamları evde girebilirim sadece ....:KK14:

Canım benim daha iyi olmana sevindim.Ama gündüz neden giremiceksin? iş yerinden mi bir şey dediler? Neyse kendini riske atma haberleşiriz yine.

Özlemcim maşallah minişine :nazar:
Herşeyin yolunda olmasına sevindim canım... Artık bundan sonra daha hızlı kilo alır, her gittiğinde şaşırırsın...

Bende iyiyim canım. Cumartesi nefroloji doktoruna gittik, böbrekler için. Herşey yolundaymış. Bebeğin gelişiminde problem yoksa, rahat olabilirsin dedi...

Sağol canımcım. Sana da çok çok sevindim.Hadi gözümüz aydın..

Hayat sen nasılsın???

Seastirecım sen nasıl oldun miden geçti mi?

günaydın canlar,,

herkesin kandili mübarek olsun allah yaptığımız bütün duaları harfiyen kabul etsin inşallah

selammmmmmmmmmmmmm kızlar kimse yokmu yaaaa artık eskisi gibi girmeyiverdiniz kızlar bugün geç kalan bahar temizliğimi yapacam :) :KK1::KK1: kollarımı sıvadım 1 hafta temizlik var kocaman göbekle biraz zor oluıyor ama artık dinlene dinlene kızlar girin hadi yaaaaa:KK43:

selammmmmmmmmmmmmm kızlar kimse yokmu yaaaa artık eskisi gibi girmeyiverdiniz kızlar bugün geç kalan bahar temizliğimi yapacam :) :KK1::KK1: Kollarımı sıvadım 1 hafta temizlik var kocaman göbekle biraz zor oluıyor ama artık dinlene dinlene kızlar girin hadi yaaaaa:KK43:

canım hoşgeldin,,
:KK34:
Valla artık iyice boşaldı burası

ya dikkat et kendine ne temizliği

canım hoşgeldin,,
:KK34:
Valla artık iyice boşaldı burası

ya dikkat et kendine ne temizliği

yaaaa yapmam lazım kadın tutmuyorum çünkü içime sinmiyor illa elim deycek artık 2 günde yapılcak işi 1 haftada hatta geçer bile 10 günde yapcam
sen napıyorsun nasılsın ya hakkaten kimse kalmamış msn lere girmeyin yaaaaaaaaaaaa

Merhaba kızlar..Kandiliniz mübarek olsun..

Elacım nasılsın yormadan yap temizliğini hatta hiç yapma boşver :KK1:

Hayattt yalnız kaldın iyice...

Son düzenleme:
yaaaa yapmam lazım kadın tutmuyorum çünkü içime sinmiyor illa elim deycek artık 2 günde yapılcak işi 1 haftada hatta geçer bile 10 günde yapcam
sen napıyorsun nasılsın ya hakkaten kimse kalmamış msn lere girmeyin yaaaaaaaaaaaa

valla bizim burda bi arkadaş kadın tuttu temizletti evini bende iyi yaptı diyo

sen bide bu halinle nası yapcaksın

beni sorarsan da iyiyim valla bugünümüze şükür işte bi değişikliğim yok =))

X