- 25 Ekim 2010
- 1.297
- 3
iyiyim çok şükür nasıl olsun...
gözlerim şişmiş sabah kalktığımda zor açtım...
Aferinnnn sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim çok şükür nasıl olsun...
gözlerim şişmiş sabah kalktığımda zor açtım...
Hoşbuldum canım..Ya ne bileyim aslında çok bir şey yapmadım ki.mutfak camını sildim geri kalan camı annem sildi.bir de evi süpürdüm. ama galiba en çok yoran pikeyi yıkamıştım asarken o zor geldi. Annem çok kızıyor bir iş yapınca ama ona da kıyamıyorum ki ama bundan sonra karar verdim evi de süpürmücem.hafta sonu kociş yapıcak Ona da kıyamıyorum Evi spürmek için de kadın çağrılmazki..Hehehe ben çalışırken öyle bir salıyordum ki evde temizliğe kadın gelceği zaman utanıyordum bir gece önceden kendim ön temizlik yapıyordum Eşim çok dalga geçiyordu
Çalışkan insanın hali de başka oluyor dermişim
Aferinnnn sanaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım süpürge çok yoruyor insanı. Belini ağrıtırsın dikkat et. Hafta sonu açar eşin, olmadı hafta içi akşam da eşine açtırırsın. Sen hafif işleri yap...
Bende kadın gelmeden evi toparlıyorum ama temizlik değil, sadece düzenleme
:83::83::83::83::83::83::83::83:
hayırdır bana hiç pas vermiyosun...smilem..
Tatlışş olur mu hiç, alınganlık yapma....
canım benim
hayırdır bana hiç pas vermiyosun...smilem..
Kıskannnnççç kıııııııııskanççççççççç
dövemezsinki sen beni...
kıyamazsın sen bana...
sevdiğimi kıskanıyom napayım
senide kıskanıyom bazee......:
kızlar esra ne zaman doğum yapcaktı hiç haber yok dimi esradan
ne bileyim...
öyle hissettim...
Kıskannnnççç kıııııııııskanççççççççç
Ah canım beniiiiiiiim kıyamam tabi..Hem biz de seni seviyoruz... Ama Hayat gibi oldun heee :))) Di mi Hayat? Siz beni sormuyorsunuz? Küstüm..Merak etmiyorsunuzz....
Kıskanç cadı bu kız Özlemcim...
Nasılda hissediyor burdan, anlamadım yani. Halbuki sabah ne güzel konuşmuştuk. Azıcık çalıştım ilgi göstermedim ya, küsük oldu...
Hakikaten ya esrayla görüşemedik bir türlü...
Kıskanç cadı bu kız Özlemcim...
Nasılda hissediyor burdan, anlamadım yani. Halbuki sabah ne güzel konuşmuştuk. Azıcık çalıştım ilgi göstermedim ya, küsük oldu...
Hakikaten ya esrayla görüşemedik bir türlü...
evet bende çok alınganım..
napiim yanii..
Günaydın kızlar...
Bakıyorum dün ben çıktıktan sonra hiç konuşmamışsıınız. Benimde acil çıkmam gerekiyordu. Projede işler karıştı birazcık. Ara ara açtım topiği, okuyorken yine kapatmak zorunda kaldım...
Berrecim sen iyimisin?
günaydın canım..
iyiyim çok şükür sen nasılsın..?
Valla canım sıkıldı yine. Tansiyonum 150/90 çıktı.Uzattım ayakları dinleniyorum...