Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Hoşbuldum canım..Ya ne bileyim aslında çok bir şey yapmadım ki.mutfak camını sildim geri kalan camı annem sildi.bir de evi süpürdüm. ama galiba en çok yoran pikeyi yıkamıştım asarken o zor geldi. Annem çok kızıyor bir iş yapınca ama ona da kıyamıyorum ki :KK69: ama bundan sonra karar verdim evi de süpürmücem.hafta sonu kociş yapıcak:KK1::KK1: Ona da kıyamıyorum :KK69: Evi spürmek için de kadın çağrılmazki..Hehehe ben çalışırken öyle bir salıyordum ki evde temizliğe kadın gelceği zaman utanıyordum bir gece önceden kendim ön temizlik yapıyordum :KK1::KK1: Eşim çok dalga geçiyordu :KK33::KK33:

:KK1::KK1: Çalışkan insanın hali de başka oluyor dermişim :KK37::KK37::KK37:

Canım süpürge çok yoruyor insanı. Belini ağrıtırsın dikkat et. Hafta sonu açar eşin, olmadı hafta içi akşam da eşine açtırırsın. Sen hafif işleri yap...

Bende kadın gelmeden evi toparlıyorum ama temizlik değil, sadece düzenleme:KK1:

Canım süpürge çok yoruyor insanı. Belini ağrıtırsın dikkat et. Hafta sonu açar eşin, olmadı hafta içi akşam da eşine açtırırsın. Sen hafif işleri yap...

Bende kadın gelmeden evi toparlıyorum ama temizlik değil, sadece düzenleme:KK1:

Off bazen ev öyle dağılıyordu ki anlatamam rezillik yani..Hoş şimdi de her zaman çok toplu diyemem:KK1:

:83::83::83::83::83::83::83::83:

Dövücemm seni:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

dövemezsinki sen beni...:KK19:
kıyamazsın sen bana...:KK73::KK69:

sevdiğimi kıskanıyom napayım:63:

senide kıskanıyom bazee......
::KK69:

Ah canım beniiiiiiiim kıyamam tabi..Hem biz de seni seviyoruz... Ama Hayat gibi oldun heee :))) Di mi Hayat? Siz beni sormuyorsunuz? Küstüm..Merak etmiyorsunuzz.... :KK1::KK1::KK1::KK1::KK51::KK51::KK51::KK51: :KK53::KK53:

kızlar esra ne zaman doğum yapcaktı hiç haber yok dimi esradan

Eylül de olması lazım..

ne bileyim...
öyle hissettim...:KK14:

Kıskannnnççç kıııııııııskanççççççççç :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Kıskanç cadı bu kız Özlemcim...:KK47:

Nasılda hissediyor burdan, anlamadım yani. Halbuki sabah ne güzel konuşmuştuk. Azıcık çalıştım ilgi göstermedim ya, küsük oldu...

Hakikaten ya esrayla görüşemedik bir türlü...

Ah canım beniiiiiiiim kıyamam tabi..Hem biz de seni seviyoruz... Ama Hayat gibi oldun heee :))) Di mi Hayat? Siz beni sormuyorsunuz? Küstüm..Merak etmiyorsunuzz.... :KK1::KK1::KK1::KK1::KK51::KK51::KK51::KK51: :KK53::KK53:

evet bende çok alınganım..:KK37:
napiim yanii..:KK53:

Nasılda hissediyor burdan, anlamadım yani. Halbuki sabah ne güzel konuşmuştuk. Azıcık çalıştım ilgi göstermedim ya, küsük oldu...

istemiyorsanız gideyimm....:KK14::KK14:

Ben Esrayla hiiiç görüşmedik burdan gittiğinden beri.

evet bende çok alınganım..:KK37:
napiim yanii..:KK53:

Ne yap biliyor musun alıngan olma :KK1::KK1:

Yalnız Hayat bu sefer gerçekten küstü galiba.Hayaaaaaaaaat kızdın mı?

Günaydın kızlar...:21:

Bakıyorum dün ben çıktıktan sonra hiç konuşmamışsıınız. Benimde acil çıkmam gerekiyordu. Projede işler karıştı birazcık. Ara ara açtım topiği, okuyorken yine kapatmak zorunda kaldım...

Berrecim sen iyimisin?

Günaydın kızlar...:21:

Bakıyorum dün ben çıktıktan sonra hiç konuşmamışsıınız. Benimde acil çıkmam gerekiyordu. Projede işler karıştı birazcık. Ara ara açtım topiği, okuyorken yine kapatmak zorunda kaldım...

Berrecim sen iyimisin?

günaydın canım..
iyiyim çok şükür sen nasılsın..?

X