Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

tabiiki buyur canım
hoşgeldin..
kısaca birazcık tanımak isteriz seni...

ben anlatayım benim adım berree...
23 yaşındayım 11,5aylık evliyim ...
bebek istiyorum ...bu kadar...:KK74:

25 yaşındayım..2 senelık evlıyım.1 tane oğlum var.darısı başına inş.:emir_bebek:

kızlar merhabalar nasılsınızz bugun bizim evlilik yıldönümüz ve çok heycanlıyımmmmm:18::18::18:

canım nice nice yıllara hep birlite kutlayın eşinle inşallah :nazar:

hadi hayırlısı cnm benim

benimde geçen hafta salı günüydü benim 2 yıl oldu
tatlım size de hayırlı seneler mutluluklarrrr:KK34::nazar:

ne güzel herkesler gelmiş..:KK61:

canım ya vipdükkandan hiç alışveriş yaptınmı çok güzel gömlekler var hemde çok uygun alıp almamakta kararsız kaldımm:26:

slm arkadaşlar bende gelebılırmıyım aranıza...:KK3:

gelebilirsin tabi buyur tanıt kendini:KK34:

sinirli ebe ninem benim..:KK69:
bi arkadaşım söyledi oda oyüzden bırakmıştı doktor söylemiş..

Valla ilk defa duyuyorum. Hemen bu akşam al bitane canım. İçmeye başla...

Ayyy elli kere mi söyliycezz....aaaaaaaaaa valla kızıyorum heee:KK47:

yuhhh diyorum sana gülcan. Abartma lütfen. Hadi hergün bi tane iç ama günde 3 tane olmaz şekerim:KK20:

neden ki smile

smile tahminince sence benim bu ay hamile kalma ihtimalim ne kadar ben kendime %51 şans veriyom
ama tabiki herseye hazırım ay sonu sonucu gösterecek

canım ya vipdükkandan hiç alışveriş yaptınmı çok güzel gömlekler var hemde çok uygun alıp almamakta kararsız kaldımm:26:

canımm..ben vipden hiç alamdım ama arkadaşlarım alıyor markafoniden aldım limangodan aldım birde daybudaydan aldım..:KK34:

kızlar bişe dicem ben size ama sakın selin kendi kendine kuruntu yapıyosun demeyin:KK1::KK1: çünkü iki üçgündür olan bişe dün öğlen saatlerinde çok midem bulandı yattım akşam gece yatarken kustum ve şimdi inanılmaz midem bulanıyor yine reglime 4gün var olabilirmi böle mide bulantısı hani belki:KK69:

neden ki smile

smile tahminince sence benim bu ay hamile kalma ihtimalim ne kadar ben kendime %51 şans veriyom
ama tabiki herseye hazırım ay sonu sonucu gösterecek

Canım ilk denemede olma ihtimali düşük derler ama belli olmaz. Ben hep ilk denemelerde tutturdum diyebilirim. Hele 3 yıl korunduktan sonra ilk ay denemizde hamile kalmıştım. Gerçi mutsuz sonla karşılaştık ama ondan sonraki ilk denemede de oldu...

Sen şimdi unut çalışma yaptığınızı ama hamile olabileceğini de düşünerek davran...

Bazıları bu işi ciddiye almıyor, sen ciddiye al bari:KK33:

kızlar bişe dicem ben size ama sakın selin kendi kendine kuruntu yapıyosun demeyin:KK1::KK1: çünkü iki üçgündür olan bişe dün öğlen saatlerinde çok midem bulandı yattım akşam gece yatarken kustum ve şimdi inanılmaz midem bulanıyor yine reglime 4gün var olabilirmi böle mide bulantısı hani belki:KK69:

Selincim büyük ihtimalle 4 gün kala mide bulantısı olmaz canım. Mide bulantıları regl geçtikten sonra başlar.
Sen daha doktora da gitmedin dimi?

canım ilk denemede olma ihtimali düşük derler ama belli olmaz. Ben hep ilk denemelerde tutturdum diyebilirim. Hele 3 yıl korunduktan sonra ilk ay denemizde hamile kalmıştım. Gerçi mutsuz sonla karşılaştık ama ondan sonraki ilk denemede de oldu...

Sen şimdi unut çalışma yaptığınızı ama hamile olabileceğini de düşünerek davran...

Bazıları bu işi ciddiye almıyor, sen ciddiye al bari:KK33:

cumartesi düğün var dedim ya smile ben oynamayı çok severim
yine oynadım ama tabi sakın bir şekilde yoksa beni kimse tutamaz deli gibi oynamaktan

selinim benimde midem çok kötü biliyonmu şimdi bile...:KK25:

X