Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

günaydın kızlar takip ediyordum ama dayanamadım katıldım :KK9: kızlar nerden başlasam bilmiyorum umarım doğru yere yazıyorumdur :UHM :KK50: benim kasımda iki sene olacak bi ilişkim var ben samsunda o giresunda okul askerlik iş derken 5 senemiz var şuan okuyo bu sene geçerse eğer bi sene kalıyo geri. geçemezse askerlik sonra iş diye düşünüyoruz ama benide istemeye gelenler oluyo bu ara iki talibim daha çıktı aşkımın canına tak dedi adını koymak istiyoruz öyle beklemek istiyoruz (bu arada aşkım 21 ben 20 yaşındayız)kızlar onun ailesi beni biliyorlar istiyorlarda ama ne annem ne babam biliyo söyleyemiyorum babama tepkisinden çekiniyorum çünkü babam uzağa vermem diyor öyle konu geçince aşkım benim dayımın eşinin yiğeni oluyo birde of ne yapcam bilemiyorum bu yaz temmuz sonu gibi istemeye gelmek istiyo aranızda böyle tecrübe yaşayan varsa lütfen ne yapmam lazım söylesin ya bekliyorum ağlamak istiyorum duygusala bağladım :KK58::KK58::KK58::KK58:

günaydın kızlar takip ediyordum ama dayanamadım katıldım :KK9: kızlar nerden başlasam bilmiyorum umarım doğru yere yazıyorumdur :UHM :KK50: benim kasımda iki sene olacak bi ilişkim var ben samsunda o giresunda okul askerlik iş derken 5 senemiz var şuan okuyo bu sene geçerse eğer bi sene kalıyo geri. geçemezse askerlik sonra iş diye düşünüyoruz ama benide istemeye gelenler oluyo bu ara iki talibim daha çıktı aşkımın canına tak dedi adını koymak istiyoruz öyle beklemek istiyoruz (bu arada aşkım 21 ben 20 yaşındayız)kızlar onun ailesi beni biliyorlar istiyorlarda ama ne annem ne babam biliyo söyleyemiyorum babama tepkisinden çekiniyorum çünkü babam uzağa vermem diyor öyle konu geçince aşkım benim dayımın eşinin yiğeni oluyo birde of ne yapcam bilemiyorum bu yaz temmuz sonu gibi istemeye gelmek istiyo aranızda böyle tecrübe yaşayan varsa lütfen ne yapmam lazım söylesin ya bekliyorum ağlamak istiyorum duygusala bağladım :KK58::KK58::KK58::KK58:

canım hoşgeldin ve günaydın,, öncelikle nasibinde o kişiyle evlenmen varsa ne annen ne baban bişey diyemez razı olurlar senin sevgine inandıkları zaman herşeyi olruna bırak ama bence biran evvelde annen ve babana bahset bu durumdan ikna etmeye çalış,,, üzme kendini fazla:KK16::KK16:

canım hoşgeldin ve günaydın,, öncelikle nasibinde o kişiyle evlenmen varsa ne annen ne baban bişey diyemez razı olurlar senin sevgine inandıkları zaman herşeyi olruna bırak ama bence biran evvelde annen ve babana bahset bu durumdan ikna etmeye çalış,,, üzme kendini fazla:KK16::KK16:[/QUOTE hoşbulbuk:KK9::KK9::KK9: sağol canım ya ben çok ama çok seviyorum aslında bende evlenmeyi istiyorum ama şimdilik adını koymak istiyorum

mrhb cnm bence ailene söyle benimde bu tarz bişe geçmişti başımdan ilkten söylememiştim ve teyzemler istemeye gelmişti beni bence anlat herşeyi aiilene sonra pişman olabilirsin

hoşbulduk canım gerçekten yoruluyorum ama işte kuzucuğumda bayılıyo yorgunluktan eminim ya elbise süper bayıldım güle güle giy:21::21:

dikkat et tatlım kendine...
teşekkür ederim canım..

Tatlılarım ben geldim ama çıkmışsınız..
Hepinizi çok öpüyorum..
Bu arada Berrem kıyafet süpermiş bayıldım.İyi günlerde kullan..:KK16:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Kendinize iyi bakın güzel arkadaşlarım..

ahh özlemim ya bizi ihmal etme...
bende seni çok öpüyorum ..
teşekkür ederim beyendiğinize sevindim..:KK16:

Kızlarrr selamlarr,

sabahtan gelemedim. Nasılsınız şekerler?

Berrecim elbise çok güzel canım. Artık bir fotoğrafını görürüz tatlım:KK34:
Bak ne dicem sana, dün bahsettiğim arkadaşa az önce idrar testi yaptık. Çift çizgi çıktı.Acayip sevindi. Yarın da kan testi yaptırıcaz...
Ayyy canım seninde haberlerini almak istiyorum artık:KK69:

kızlarrr selamlarr,

sabahtan gelemedim. Nasılsınız şekerler?

Berrecim elbise çok güzel canım. Artık bir fotoğrafını görürüz tatlım:KK34:
Bak ne dicem sana, dün bahsettiğim arkadaşa az önce idrar testi yaptık. çift çizgi çıktı.acayip sevindi. Yarın da kan testi yaptırıcaz...
Ayyy canım seninde haberlerini almak istiyorum artık:KK69:

hoşgeldin meleğim...:KK69:
Iyiyim ben sen nasılsın..?

çok sevindim canım yaa..
Tebrik ederim onu rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Smilem ben naptım biliyonmu dün iş yerinde içime sinmedi 1 dk bile beklemeden yani üiçindeki kırmızılık beyazlamadan attım iş yerindeyim ya rahat olamadım...
Ama sabah kalktım duş alıcaktım aklıma geldi gittim test yaptım ovulosyon testi ikinci çizgi silik ama belli oluyo 3 4 bekledim gözüküyo...:KK17::KK17:
Acaba yumurtluyommu hala ben..:KK37:

Son düzenleme:
hoşgeldin meleğim...:KK69:
Iyiyim ben sen nasılsın..?

çok sevindim canım yaa..
Tebrik ederim onu rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Smilem ben naptım biliyonmu dün iş yerinde içime sinmedi 1 dk bile beklemeden yani üiçindeki kırmızılık beyazlamadan attım iş yerindeyim ya rahat olamadım...
Ama sabah kalktım duş alıcaktım aklıma geldi gittim test yaptım ovulosyon testi ikinci çizgi silik ama belli oluyo 3 4 bekledim gözüküyo...:KK17::KK17:
Acaba yumurtluyommu hala ben..:KK37:

Bende iyiyim tatlım...

Yumurtluyor olamazsın.. Bazen hamile olunca da ovulasyon testnde 2. çizgi çıkıyor. Aslında doktorlar güvenmeyin diyorlar ama. Ben regl günümde ovulasyon testi yapmıştım ve 2. çizgi 1.den daha erken kopkoyu çıkmştı. Artık test yapma şimdilik, regl gününde yaparsın canımcım...
Dün yeni ciciler aldık kızıma. Yarın gönderirim burdan canım. :KK69:

Bende iyiyim tatlım...

Yumurtluyor olamazsın.. Bazen hamile olunca da ovulasyon testnde 2. çizgi çıkıyor. Aslında doktorlar güvenmeyin diyorlar ama. Ben regl günümde ovulasyon testi yapmıştım ve 2. çizgi 1.den daha erken kopkoyu çıkmştı. Artık test yapma şimdilik, regl gününde yaparsın canımcım...
Dün yeni ciciler aldık kızıma. Yarın gönderirim burdan canım. :KK69:

tamam canım yapmam artık...

ayy bekliyorum canım cicişleri...
yerim onları ben...:KK69:

nerdesiniz kaçak bayanlar diğer topiklerdesiniz dimi
burayı unuttunuz
gelin yawwwwwwwww cnm sıkıldı :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

X