Bu da Bizim Sohbet Topiğimiz Olsun...

Yeni e-mail adresimizzzz

esra_ve_biz@hotmail.com

Son düzenleme:
Berrecim ne dersin canım? Yeni bir e-mail adresi açalım, buraya yazalım..Elbet Esra girip okuyordur, cevap yazar bize...

güzel olur canım ama hepimiz aynı anda aynı msn açamayız ki konuşamayız o şekide...:26:
özelden birbirmizin adreslerini verelim esrada şuan senin açtığın hesapdan girsin şifreyide yaz..
olmazmı..:26:

Kızlar nasılsınız? ben çok geziyorum bu aralar.Bugünde çıkıcam ama çıkmadan size bakayım dedim.çünkü çok özledim sizi:KK16:
Berrem kocişin iyi olcak merak etme korkma..Sen de üşüttün mü acaba..
Smilecım iyi fikirmiş esra için mail..

ya dün çok moralim bozuldu.Göğsümün altı acıyordu kaşınıyordu aynadan bir baktım çatlamış hep :KK14::KK14: karnımda kaşınmaya başladı.inşallah çatlamaz.belki büyüyor diye geriliyor diye kaşınıyordur.hep sürüyorum artık yağları..

Kızlar nasılsınız? ben çok geziyorum bu aralar.Bugünde çıkıcam ama çıkmadan size bakayım dedim.çünkü çok özledim sizi:KK16:
Berrem kocişin iyi olcak merak etme korkma..Sen de üşüttün mü acaba..
Smilecım iyi fikirmiş esra için mail..

ya dün çok moralim bozuldu.Göğsümün altı acıyordu kaşınıyordu aynadan bir baktım çatlamış hep :KK14::KK14: karnımda kaşınmaya başladı.inşallah çatlamaz.belki büyüyor diye geriliyor diye kaşınıyordur.hep sürüyorum artık yağları..

tatlım bende burdayım hoşgeldin:79::79::79:

hoşgeldin merry gez cnm gezmek güzel ama kendine dikkat et havalar
çok aldatıyor insanı hasta olma tatlım

kızlar esraların diğer topikte bu kadar ne oldu da üyeliği iptal oldu cnm bilgisi olan var mı

kızlar esraların diğer topikte bu kadar ne oldu da üyeliği iptal oldu cnm bilgisi olan var mı

ya birisi ile bu prensin düğünü muhabbetine ağız dalaşına girmiş 1-2 kişi.sonra sonra onlar yasaklanınca esralarda savunmuşlar.görevlilerle tartışır gibi olmuşlar ama aslında bence bu kadar büyük bir şey yok yani.o yasaklananlar topiği canlı tutanlardı aslında.

ya kızlar söylemesi ayıp ama benim bikaç haftadır büyük tuvaletimden kan geliyo

neden olabilir ki:26::26::26:

ya kızlar söylemesi ayıp ama benim bikaç haftadır büyük tuvaletimden kan geliyo

neden olabilir ki:26::26::26:

canım bir çok nedenden olabilir.rengi falan önemli bence bir doktora git ihmal etme..

Fıstıklar ben çıkıyorum ancak hazırlanırım. Öpüyorum hepinizi..:KK16:

CNM BAK NETTE YAZANLARI GÖNDEREYORUM CNM

Makattan kan gelmesi çok tehlikeli olabileceği gibi basit bir hemoroid yani basur (mayasıl) da olabilir. Yani illa kanser ya da tümör olacak diye bir kaide yok… Çok büyütülecek bir şey de olmayabilir…

Büyük abdestinizi yaparken kan gelmesi genelde sık rastlanan bir hastalık olan hemoroid (basur, mayasıl) olabilir ve tedavisi de kolaydır. Tehlikeli bir hastalık değildir.

ANCAK MAKATTAN KAN GELMESİ ÇOK CİDDİ BİR OLAYDIR ve HER DURUMDA (HEMOROİD) KESİNLİKLE BİR DOKTORA GİDİLMELİDİR. DOKTORA GİTMEDİĞİNİZ DURUMDA ÇOK ÖNEMSİZ RAHATSIZLIĞINIZ OLSA BİLE ERKEN TANI KONAMADIĞI İÇİN İLERLEYEBİLİR. ERKEN TANI HER RAHATSIZLIĞIN TEDAVİSİNİ ÇOK KOLAYLAŞTIRIR…

X