• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da bizim salonumuz :)

Ne güzel, hiç bir detay göz yormuyor hem iç açıcı hemde ferah sağlık, huzur ve mutlulukla oturun inşallah.. :nazar:

Ne güzel, hiç bir detay göz yormuyor hem iç açıcı hemde ferah sağlık, huzur ve mutlulukla oturun inşallah.. :nazar:

Çok teşekkür ederim arkadaşım, aminn hepimiz yuvamızda huzurla mutlulukla en önemlisi sağlıkla oturalım inşallahhh.

$merlin-lux-takim03.webp$merlin-lux-takim05.webp$merlin-lux-takim02.webp

bende beğenerek aldım güle güle kullan canım:16::16::16::16::16::16::16:

çok rahatlatıcı salonun canım.bayılıyorum böyle evlere.hiçbir obje yok göz yorucu.insanın içi açılıyo.çok sakin ve sade.güle güle otur canım huzurla sağlıkla...

çok rahatlatıcı salonun canım.bayılıyorum böyle evlere.hiçbir obje yok göz yorucu.insanın içi açılıyo.çok sakin ve sade.güle güle otur canım huzurla sağlıkla...

Aminn cnm hepimiz inşallah çok teşekkür ederim:)

Çok iç açıcı bir salon olmuş, ağız tadıyla oturun inşallah....:34:

gerçekten çok güzel olmuş sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin salon metre karen kaç acaba canım genişliği uzunluğu filan biliyorsan öğrenebilir miyim?

gerçekten çok güzel olmuş sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin salon metre karen kaç acaba canım genişliği uzunluğu filan biliyorsan öğrenebilir miyim?

Yanılmıyosam 35 m2 civarı. 7*5 olması lazım. Çok teşekkürler :)

Tatlım berjerlerine bayıldımmmmmmmm renk uyumu çok güzelmiş

Back
X