Bu da bizim salonumuz :)

Fiyatlar pek çok yere göre uygundu evet. Salon koltukları 4400 oturma odasını 2400 liraya aldık. Çok gezdik ama hem uygun hem güzel mobilyalar bi burda vardı. Ben yaşadığım yerden aldım mağazadan, o yüzden şehir dışına nasıl nakliye ediyolar bilemiyorum arkadaşım.

Teşekkür ederim canım :)

salonuna bayıldım :nazar::nazar:ama keşke halını geometrik desende almasaydın daha düz halı sanki daha iyi olurdu:26:diğer odalarınıda merak ettim

salonuna bayıldım :nazar::nazar:ama keşke halını geometrik desende almasaydın daha düz halı sanki daha iyi olurdu:26:diğer odalarınıda merak ettim

Teşekkür ederim cnm zaten o halı antrenin henüz salona halı alamadık o yüzden geçici olarak onu serdik :) Henüz yerleşemedim inşallah yerleşince eklerim tüm evimi.

ya varya bende böyle geniş ferah ve az eşya istiyorum ıvır zıvır olmayan ama ben hevesle ne var ne yok doldurdum eve

bence çok hoş bir salonunuz var Allah nazardan saklasın canım:32:

Güle güle oturun.Çok ferah,çok güzel olmuş maşallah.

Özellikle Tv ünitenin tarzını çok beğendim böyle retro tazda mobilyalara bayılıyorum. Salonunuz sade ve şık olmuş gerçekten güle güle oturun :)

Çoook teşekkür ediyorum kızlar. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin ev almayı mutlu huzur dolu kendi evinde oturmayı inşallah.

pembe tonlarını çok severim güle güle oturun çok beğendim :)

çok güzel gerçekten ahşap mobilyayı çok beğenirim zaten. ama koltuklarında harika koltukları nerden aldın sorabilir miyim canım

Çok şık ve sade yaşanılabilir bir salon olmuş fazlalık yok, hiç bir şey iç içe geçmemiş çok beğendim ben güle güle mutlu günlerde oturun. :16:

Back
X