Benimde 2 kızım var ama ileride bir tabe erkek olsa iyi olur diyorum ama hayirlisi ♡
ayyyy cok duygulandım yaAllah analı babalı buyutsun sıze baglasın Rab bım :)
Amin kuzum ♡ Rabbim isteyen herkese nasip etsin. dediğin gibi erkek kız farketmiyor da insan işte merak ediyor ♡İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi kız erkek farketmez aslında ama insan her iki duyguyu da tatmayi istiyor :) Allah senin de gönlüne göre versin. Öpüyorum prensesleri
Allah razı olsun canım Rabbim sana da en hayırlı zamanda nasip etsin bu duyguyu.
Bunlar tatlı telaslarhamileligin tadını doya doya çıkar canım bu günleri çok ozleyeceksin.. ben ilk doğduğu zamanlar oğlumun ayaklarını karnima koyup tekme atmasını bekliyordum
doğum zamanı sanci bitmeyecek sanıyorsun ama bitince de sanki o kadar derdi yaşamamış gibi oluyorsun. Doğum anında hep bebeğine odaklan canım hatta onunla konuş. Acıya odaklaninca daha çok panik olup süreci uzatıyorsun ama bebeğini ve kısa bir süre sonra ona kavuşacağını düşününce bir anda battal gaziye dönüşüyorsun acıymis sanciymis vız geliyor
Gunler gectikce korkularim artiyor.
Boyle hikayeler ariyorum hep icimi biraz rahatlatmak icin. Kafama koydum yaparim diyorum ama Insallah daha fazla gecikmez.
Her gun gectikce ne zaman basliycak dogumum diye bekliyorum. Normal dogumunda bu yonu stresli iste :)
Soylediklerini aklimda tutcam canim :))
Tesekkur ederim canim amin saolÇoğu gitti azı kaldı canım yüzdun yüzdun kuyruğuna geldin. Bir avazda kurtarsın Rabbim :) kötü hikayeleri hiç okuma zaten herkesin doğumu aynı olacak diye birşey yok. Ah demeden doğuran bile var :)
Hayırlı olsun canımAnalı babalı büyüsün inşaallah
Amin canım inşaallahAminn Allah razı olsun cümlemizin evladı hayırla büyüsün ablacigim
Hayalimde olan bir doğum hikayesi canım Allah sağlık sıhhat versin ailenize yuvanıza bende yeni paylaştım daha :)
Nasip kısmet canım benim aynen öyle onlar sağlıklı mutlu olsun da gerisi önemli değilYeter ki evlatlarımız sağlıklı olsun gerisi teferruat inan ki :) belki ikinci çocukta ssvd nasip olur sana da. Rabbim gönlüne göre nasip etsin canım
Dogum hikayeleri okumak hosuma gidiyor KKda.Oğlum Mehmet Salih'imin ondan en umudu kestiğim anda müjdesi gelmişti. 2. Evlilik yıldönümümüz 8 gün kala görmüştüm çift çizgiyi. Hamile olduğum günler hayatımın en güzel ve özel günleriydi. En başından beri hissediyordum oğlumun erken geleceğini. 31. Hafta sancım tuttu ancak ben Doğum sancısı olduğunu anlamadım bile. Saatler sonra eşimin ısrarıyla hastaneye gittik ve doktor %90 bu gece doğacak dedi. İlaçlarla bebeği durdurmaya çalıştılar çok şükür durdu ama benim için en zor günlerdi. 6 hafta daha ilaçlarla bebeğimle aynı bedeni paylaşabildim çok şükür ve sonunda 18 haziran akşamı iftara yarım saat kala birden suyum geldisu geldikten sonraki sancılar öncekilere benzemiyordu. Heyecandan dizlerim titremeye başladı. Kafamı hemen toparlayıp son hazırlıkları yaptım. Doğumda gücüm yerimde olsun diye hemen Medine hurması ve muz yedim. Oğluma kavuşacağım için çok heyecanlıydım. Sancı geldikçe salavat çekiyordum sancı aralarında eşimle şakalaşıyorduk saat 11 civarı sancı iyice şiddetlendi hastaneyi birbirine katıyordum bağırarak bir taraftan da Allah'a isyan etmiş gibi olmayayım diye Allahım sana çok teşekkür ederim diyordum saat 12 yi geçti ve beni Doğum haneye aldılar, artık günlerden 19 hazirandı. Oğlum babalar gününde dünyaya geldi
Ebemiz çok iyiydi ve bana cesaret veriyordu. Oğlunun saçlarını bile görüyorum hadi çok az kaldı az sonra oğluna kavuşacaksın diyordu. Ben daha saatler sürecek zannediyordumen sonunda doktorum da geldi ve 3 ıkınmada oğlum kucağımdaydı oğluma ilk söylediğim şey ağlama annem demek oldu öyle büyük bir mucize ki ellerini ayaklarını inceledim sanki 40 yıllık tanıdığım biri uzak bi yoldan gelmiş gibi onu öyle çok özlemişim ki...
oğlumu kontroller için alıp götürdüler ben hala Doğum koltuğundaydım. Az önce yaşadığım korkunç acı bir anda yok olmuştu. Dikişler için doktor hiç kımıldamadan durmamı söyledi. Ben o an mutluluktan sarhoş olmuş gibi şarkılar söylüyordumsonra beni temizlediler temiz kıyafetlerimi giydirdiler odama aldılar. Eşim doğumhanenin kapısındaydı iyi misin dedi ben gülüp el salladım doğurdum dedim odama geçince oğlumu beklemeye başladım habire oğlum ne zaman gelecek oğlumu getirin deyip durdum. En sonunda getirdiler, hemşirenin yardımıyla emzirmeye başladım. Dünyanın en muhteşem duygusuydu sonra eşimin kucağına oğlumu verdiler o bakışları asla unutamam. En son o bakışları eşimle ilk görüştüğümüzde görmüştüm. Aşık gibi hayran gibi şaşkın gibi... sanki aylardır hamile olduğumu bilmiyormuş da o an baba olduğunu öğrenmiş gibi
Hani derler ya Doğum yapınca kötü şeyleri unutuyorsun diye aslında bir saniyesini bile unutmadım ama İnanın saçının teline bile bedel olamaz onca sancı... hatta Doğum biter bitmez "şuanki bildiklerimle ikinciyi çok kolay doğururum acemilikten bunu geç bile doğurdum" diye düşündümtoplam 4 saat sancıyla oğlumu sağ Salim kucağıma aldım elhamdülillah
Darısı tüm bekleyen hamilelere ve bebiş isteyenlere olsun inşallah
Dogum hikayeleri okumak hosuma gidiyor KKda.
Hem kendi dogum hikayemi animsiyorum yine; hem duygulaniyorum bazen de gulumsuyorum.
Bu sitede bazen yaptigin yorumlara denk geliyorum ve seni tanimasam da cok pozitif ve iyi kalpli bir insan oldugun izlenimine kapilmistim
Dogum hikayeni okuyunca da bu fikrim pekisti
Cok guzel bir dogum hikayesi bu...
Allah ogluna saglik versin size bagislasin onu canim
Ve sen yine hamilesin ilk bebeğin kac yaşında? Umarım bunuda dedğin gibi daha kolay doğurursun. Benim kiziminda daha 18 mayısta 1 yaşı olucak ama ben yine hamileyim ve ağustosta doğururum muhtemel.Oğlum Mehmet Salih'imin ondan en umudu kestiğim anda müjdesi gelmişti. 2. Evlilik yıldönümümüz 8 gün kala görmüştüm çift çizgiyi. Hamile olduğum günler hayatımın en güzel ve özel günleriydi. En başından beri hissediyordum oğlumun erken geleceğini. 31. Hafta sancım tuttu ancak ben Doğum sancısı olduğunu anlamadım bile. Saatler sonra eşimin ısrarıyla hastaneye gittik ve doktor %90 bu gece doğacak dedi. İlaçlarla bebeği durdurmaya çalıştılar çok şükür durdu ama benim için en zor günlerdi. 6 hafta daha ilaçlarla bebeğimle aynı bedeni paylaşabildim çok şükür ve sonunda 18 haziran akşamı iftara yarım saat kala birden suyum geldisu geldikten sonraki sancılar öncekilere benzemiyordu. Heyecandan dizlerim titremeye başladı. Kafamı hemen toparlayıp son hazırlıkları yaptım. Doğumda gücüm yerimde olsun diye hemen Medine hurması ve muz yedim. Oğluma kavuşacağım için çok heyecanlıydım. Sancı geldikçe salavat çekiyordum sancı aralarında eşimle şakalaşıyorduk saat 11 civarı sancı iyice şiddetlendi hastaneyi birbirine katıyordum bağırarak bir taraftan da Allah'a isyan etmiş gibi olmayayım diye Allahım sana çok teşekkür ederim diyordum saat 12 yi geçti ve beni Doğum haneye aldılar, artık günlerden 19 hazirandı. Oğlum babalar gününde dünyaya geldi
Ebemiz çok iyiydi ve bana cesaret veriyordu. Oğlunun saçlarını bile görüyorum hadi çok az kaldı az sonra oğluna kavuşacaksın diyordu. Ben daha saatler sürecek zannediyordumen sonunda doktorum da geldi ve 3 ıkınmada oğlum kucağımdaydı oğluma ilk söylediğim şey ağlama annem demek oldu öyle büyük bir mucize ki ellerini ayaklarını inceledim sanki 40 yıllık tanıdığım biri uzak bi yoldan gelmiş gibi onu öyle çok özlemişim ki...
oğlumu kontroller için alıp götürdüler ben hala Doğum koltuğundaydım. Az önce yaşadığım korkunç acı bir anda yok olmuştu. Dikişler için doktor hiç kımıldamadan durmamı söyledi. Ben o an mutluluktan sarhoş olmuş gibi şarkılar söylüyordumsonra beni temizlediler temiz kıyafetlerimi giydirdiler odama aldılar. Eşim doğumhanenin kapısındaydı iyi misin dedi ben gülüp el salladım doğurdum dedim odama geçince oğlumu beklemeye başladım habire oğlum ne zaman gelecek oğlumu getirin deyip durdum. En sonunda getirdiler, hemşirenin yardımıyla emzirmeye başladım. Dünyanın en muhteşem duygusuydu sonra eşimin kucağına oğlumu verdiler o bakışları asla unutamam. En son o bakışları eşimle ilk görüştüğümüzde görmüştüm. Aşık gibi hayran gibi şaşkın gibi... sanki aylardır hamile olduğumu bilmiyormuş da o an baba olduğunu öğrenmiş gibi
Hani derler ya Doğum yapınca kötü şeyleri unutuyorsun diye aslında bir saniyesini bile unutmadım ama İnanın saçının teline bile bedel olamaz onca sancı... hatta Doğum biter bitmez "şuanki bildiklerimle ikinciyi çok kolay doğururum acemilikten bunu geç bile doğurdum" diye düşündümtoplam 4 saat sancıyla oğlumu sağ Salim kucağıma aldım elhamdülillah
Darısı tüm bekleyen hamilelere ve bebiş isteyenlere olsun inşallah
Ve sen yine hamilesin ilk bebeğin kac yaşında? Umarım bunuda dedğin gibi daha kolay doğurursun. Benim kiziminda daha 18 mayısta 1 yaşı olucak ama ben yine hamileyim ve ağustosta doğururum muhtemel.
Maşallah canim amin.Oğlum 19 haziranda 2 yaşında olacak :) inşallah ikimiz de kolayca dünyaya getiririm canım