Bu da bizim pek pozitif hikayemiz :)

Benimde 2 kızım var ama ileride bir tabe erkek olsa iyi olur diyorum ama hayirlisi ♡

İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi kız erkek farketmez aslında ama insan her iki duyguyu da tatmayi istiyor :) Allah senin de gönlüne göre versin. Öpüyorum prensesleri

İnşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tabi kız erkek farketmez aslında ama insan her iki duyguyu da tatmayi istiyor :) Allah senin de gönlüne göre versin. Öpüyorum prensesleri
Amin kuzum ♡ Rabbim isteyen herkese nasip etsin. dediğin gibi erkek kız farketmiyor da insan işte merak ediyor ♡

Bende prensin yanaklarını istiyorum

Gunler gectikce korkularim artiyor.
Boyle hikayeler ariyorum hep icimi biraz rahatlatmak icin. Kafama koydum yaparim diyorum ama Insallah daha fazla gecikmez.
Her gun gectikce ne zaman basliycak dogumum diye bekliyorum. Normal dogumunda bu yonu stresli iste :)
Soylediklerini aklimda tutcam canim :))

Çoğu gitti azı kaldı canım yüzdun yüzdun kuyruğuna geldin. Bir avazda kurtarsın Rabbim :) kötü hikayeleri hiç okuma zaten herkesin doğumu aynı olacak diye birşey yok. Ah demeden doğuran bile var :)

Hayalimde olan bir doğum hikayesi canım Allah sağlık sıhhat versin ailenize yuvanıza bende yeni paylaştım daha :)

Yeter ki evlatlarımız sağlıklı olsun gerisi teferruat inan ki :) belki ikinci çocukta ssvd nasip olur sana da. Rabbim gönlüne göre nasip etsin canım

Dogum hikayeleri okumak hosuma gidiyor KKda.
Hem kendi dogum hikayemi animsiyorum yine; hem duygulaniyorum bazen de gulumsuyorum.
Bu sitede bazen yaptigin yorumlara denk geliyorum ve seni tanimasam da cok pozitif ve iyi kalpli bir insan oldugun izlenimine kapilmistim
Dogum hikayeni okuyunca da bu fikrim pekisti
Cok guzel bir dogum hikayesi bu...
Allah ogluna saglik versin size bagislasin onu canim

Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim hepimizin evlatlarını korusun

Ve sen yine hamilesin ilk bebeğin kac yaşında? Umarım bunuda dedğin gibi daha kolay doğurursun. Benim kiziminda daha 18 mayısta 1 yaşı olucak ama ben yine hamileyim ve ağustosta doğururum muhtemel.

Ve sen yine hamilesin ilk bebeğin kac yaşında? Umarım bunuda dedğin gibi daha kolay doğurursun. Benim kiziminda daha 18 mayısta 1 yaşı olucak ama ben yine hamileyim ve ağustosta doğururum muhtemel.

Oğlum 19 haziranda 2 yaşında olacak :) inşallah ikimiz de kolayca dünyaya getiririm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…