- 12 Temmuz 2014
- 375
- 355
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ♡ çok güzel anlaymisiniz hayranlıkla okudum ♡♡♡ Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ♡Oğlum Mehmet Salih'imin ondan en umudu kestiğim anda müjdesi gelmişti. 2. Evlilik yıldönümümüz 8 gün kala görmüştüm çift çizgiyi. Hamile olduğum günler hayatımın en güzel ve özel günleriydi. En başından beri hissediyordum oğlumun erken geleceğini. 31. Hafta sancım tuttu ancak ben Doğum sancısı olduğunu anlamadım bile. Saatler sonra eşimin ısrarıyla hastaneye gittik ve doktor %90 bu gece doğacak dedi. İlaçlarla bebeği durdurmaya çalıştılar çok şükür durdu ama benim için en zor günlerdi. 6 hafta daha ilaçlarla bebeğimle aynı bedeni paylaşabildim çok şükür ve sonunda 18 haziran akşamı iftara yarım saat kala birden suyum geldi su geldikten sonraki sancılar öncekilere benzemiyordu. Heyecandan dizlerim titremeye başladı. Kafamı hemen toparlayıp son hazırlıkları yaptım. Doğumda gücüm yerimde olsun diye hemen Medine hurması ve muz yedim. Oğluma kavuşacağım için çok heyecanlıydım. Sancı geldikçe salavat çekiyordum sancı aralarında eşimle şakalaşıyorduk saat 11 civarı sancı iyice şiddetlendi hastaneyi birbirine katıyordum bağırarak bir taraftan da Allah'a isyan etmiş gibi olmayayım diye Allahım sana çok teşekkür ederim diyordum saat 12 yi geçti ve beni Doğum haneye aldılar, artık günlerden 19 hazirandı. Oğlum babalar gününde dünyaya geldi
Ebemiz çok iyiydi ve bana cesaret veriyordu. Oğlunun saçlarını bile görüyorum hadi çok az kaldı az sonra oğluna kavuşacaksın diyordu. Ben daha saatler sürecek zannediyordum en sonunda doktorum da geldi ve 3 ıkınmada oğlum kucağımdaydıoğluma ilk söylediğim şey ağlama annem demek oldu öyle büyük bir mucize ki ellerini ayaklarını inceledim sanki 40 yıllık tanıdığım biri uzak bi yoldan gelmiş gibi onu öyle çok özlemişim ki...
oğlumu kontroller için alıp götürdüler ben hala Doğum koltuğundaydım. Az önce yaşadığım korkunç acı bir anda yok olmuştu. Dikişler için doktor hiç kımıldamadan durmamı söyledi. Ben o an mutluluktan sarhoş olmuş gibi şarkılar söylüyordum sonra beni temizlediler temiz kıyafetlerimi giydirdiler odama aldılar. Eşim doğumhanenin kapısındaydı iyi misin dedi ben gülüp el salladım doğurdum dedim odama geçince oğlumu beklemeye başladım habire oğlum ne zaman gelecek oğlumu getirin deyip durdum. En sonunda getirdiler, hemşirenin yardımıyla emzirmeye başladım. Dünyanın en muhteşem duygusuydu sonra eşimin kucağına oğlumu verdiler o bakışları asla unutamam. En son o bakışları eşimle ilk görüştüğümüzde görmüştüm. Aşık gibi hayran gibi şaşkın gibi... sanki aylardır hamile olduğumu bilmiyormuş da o an baba olduğunu öğrenmiş gibi
Hani derler ya Doğum yapınca kötü şeyleri unutuyorsun diye aslında bir saniyesini bile unutmadım ama İnanın saçının teline bile bedel olamaz onca sancı... hatta Doğum biter bitmez "şuanki bildiklerimle ikinciyi çok kolay doğururum acemilikten bunu geç bile doğurdum" diye düşündüm toplam 4 saat sancıyla oğlumu sağ Salim kucağıma aldım elhamdülillah
Darısı tüm bekleyen hamilelere ve bebiş isteyenlere olsun inşallah
merhaba.
dikişlerinizle ilgili sorun yaşadınız mı acaba? en çok pndan korkuyorum. bir de özel olmazsa genişleme, sarkma gibi olumsuz şeyler yaşadınız mı
Rabbim sağlıkla huzurla mutluluk içerisinde büyütmenizi nasip etsin.... Nasıl olduda 6 hafta bekledi doğumuz ertelendi çok şaşırdım. Hamileyim erken doğum riskim var. Önerileriniz kullandığınız ilaclariniz neydi. Birde hangi ilde doğum yaptıniz. Yardımcı olursanız sevinirim
Maşallah ♡ çok güzel anlaymisiniz hayranlıkla okudum ♡♡♡ Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ♡
Amin amin ♡Amin cümlemizin evladına kraliçem
Amin amin ♡
Yeniden çocuk yapasim geldi :))♡
Senin tek çocuk varsa düşünebilirsin :))Hehehe sorma canım benim de için gidiyor hamile gördükçesenin doğum nasıldı yazdın mı sen de canım
çok teşekkürler.Benim de en büyük korkularimdan biri dikişlerdi. Doktorum son ana kadar bekledi kesi atmamak için ama son anda yırtık olabileceğine karar verdi ve kesi attı. Öncesinde uyusturdugu için hiç birşey hissetmedim. Zaten doğum anında hiç birşey umrunda olmuyor Yeter ki beni bir an önce şu işkenceden kurtarsinlar diye ne derseler kuzu kuzu kabul ediyorsun
Doğum bitince de biraz içerde yirtilmalar olduğunu söyledi (ikinmayi sadece sancı anında yapmak gerekiyor ben biraz gaza gelip sancı bitse de ikinmaya devam ettim sanırım o yüzden içerde yırtık oluşmuş) birkaç tane iç dikiş attı gerisi için de tampon koydu onun kanamayı durduracagini söyledi. Kendi attığı kesiqye de 4 dikiş attı onu da hissetmedim. Zaten uyusturmustu ve mutluluktan havalardaydim :) sonrasında dikişler ilk hafta otururken kalkarken aciyordu ama hiç pozisyon degismesem varlıkları bile belli değildi. 2 hafta biokadin ile pansuman yaptım ve 5gun filan da antibiyotik kullandim 2. haftada epey iyilesmisti. 3. Hafta sanki hiç doğum yapmamış kadar iyi olmuştu :) doğum öncesi en çok dikişlerle nasıl tuvalet yapacağım diye endişe ediyordum anca idrarda yanma vs hiç yaşamadım. Büyük tuvalette de kabız olunmadığı sürece yine sorun yok. Çünkü fazla ikinip zorlamamak gerekiyor. Onun içinde komposto tavsiye ederim hem süt de yapıyor :)
Sarkma genişleme vs hiç olmadı şükür. Sadece lohusalık sonrası ilk ilişki biraz hem psikolojik hem fiziksel olarak zor oldu. Bebeğim 2bucuk 3 aylıkken filan o mesele anca yoluna girmisti. Gerçi zaten ufacık bebekle pek de o taraflarda gözü olmuyor insanın :) tabi eşinin de anlayışlı olması hazır olmadan zorlamamasi önemli.
Senin tek çocuk varsa düşünebilirsin :))
Kendimde o gücü bulamadım hem sizin gibi anlatamam
Yakında güzel bir haber gelecek o zamanEvet tek oğlum var 1 buçuk yasina gelince inşallah düşüneceğiz bir kardeş :) benim için çok özel ve unutulmaz bir deneyimdi üzerinden 15 ay geçse bile bir saniyesini bile unutamıyorum. Belki bir gün unuturum diye yazmak istedim. Bir de doğumdan korkan hamilelere pozitif enerji olsun istedim :) kelimenin tam anlamıyla canından can çıkıyor elbette zor ve sıkıntılı bir süreç ama insan bir kere doğum yapınca kendisinin ne kadar güçlü olduğunu görüyor. İstesem tüm dünyayı fethederim şuan yani çok ilahi bir olay resmen gözlerinin önünde mucize yaşıyorsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...t
Masallah cok guzel anlatmissin hayirli evlat olur insallah Rabbim ben ve tum evlat isteyen kadinlara bu guzel anneligi tattirsin amin
Ayyyy ne kadar da guzell maşallah size, minik kuzuyu göbüşünden öpüyorum.darısı basımıza
Dogum korkusu saran su siralarda Boyle hikayeleri okuyunca icim biraz olsun rahatliyor.ne guzelde gecmis dogumunuz masallah Allah bagislasin .
darisi basima
Yakında güzel bir haber gelecek o zaman
Amin amin
Bence hiç öyle düşünme şimdi eğer bebis olayını düşünmeden kafam rahat olursa ilk ay bile olabilir :))Aslında hemen olacağını bilsem bu kadar erken düşünmem ama oğlum 2 yılda olunca yine öyle olacak diye korkuyorum... Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallah :)
Bence hiç öyle düşünme şimdi eğer bebis olayını düşünmeden kafam rahat olursa ilk ay bile olabilir :))
Benimde 2 kızım var ama ileride bir tabe erkek olsa iyi olur diyorum ama hayirlisi ♡Evet ya hatta istemeyenlerin daha çabuk oluyor hayırlısı artık inşallah bakalım ya bir de hayırlısıyla kızım olsa tadından yenmez