Bu da bizim pek pozitif hikayemiz :)

Rabbim sağlıkla huzurla mutluluk içerisinde büyütmenizi nasip etsin.... Nasıl olduda 6 hafta bekledi doğumuz ertelendi çok şaşırdım. Hamileyim erken doğum riskim var. Önerileriniz kullandığınız ilaclariniz neydi. Birde hangi ilde doğum yaptıniz. Yardımcı olursanız sevinirim

Maşallah ♡ çok güzel anlaymisiniz hayranlıkla okudum ♡♡♡ Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ♡

merhaba.
dikişlerinizle ilgili sorun yaşadınız mı acaba? en çok pndan korkuyorum. bir de özel olmazsa genişleme, sarkma gibi olumsuz şeyler yaşadınız mı

Benim de en büyük korkularimdan biri dikişlerdi. Doktorum son ana kadar bekledi kesi atmamak için ama son anda yırtık olabileceğine karar verdi ve kesi attı. Öncesinde uyusturdugu için hiç birşey hissetmedim. Zaten doğum anında hiç birşey umrunda olmuyor Yeter ki beni bir an önce şu işkenceden kurtarsinlar diye ne derseler kuzu kuzu kabul ediyorsun

Doğum bitince de biraz içerde yirtilmalar olduğunu söyledi (ikinmayi sadece sancı anında yapmak gerekiyor ben biraz gaza gelip sancı bitse de ikinmaya devam ettim sanırım o yüzden içerde yırtık oluşmuş) birkaç tane iç dikiş attı gerisi için de tampon koydu onun kanamayı durduracagini söyledi. Kendi attığı kesiqye de 4 dikiş attı onu da hissetmedim. Zaten uyusturmustu ve mutluluktan havalardaydim :) sonrasında dikişler ilk hafta otururken kalkarken aciyordu ama hiç pozisyon degismesem varlıkları bile belli değildi. 2 hafta biokadin ile pansuman yaptım ve 5gun filan da antibiyotik kullandim 2. haftada epey iyilesmisti. 3. Hafta sanki hiç doğum yapmamış kadar iyi olmuştu :) doğum öncesi en çok dikişlerle nasıl tuvalet yapacağım diye endişe ediyordum anca idrarda yanma vs hiç yaşamadım. Büyük tuvalette de kabız olunmadığı sürece yine sorun yok. Çünkü fazla ikinip zorlamamak gerekiyor. Onun içinde komposto tavsiye ederim hem süt de yapıyor :)
Sarkma genişleme vs hiç olmadı şükür. Sadece lohusalık sonrası ilk ilişki biraz hem psikolojik hem fiziksel olarak zor oldu. Bebeğim 2bucuk 3 aylıkken filan o mesele anca yoluna girmisti. Gerçi zaten ufacık bebekle pek de o taraflarda gözü olmuyor insanın :) tabi eşinin de anlayışlı olması hazır olmadan zorlamamasi önemli.

Amin cümleten canım. İlk sancı tuttuğunda daha bir buçuk kiloydu biliyor musun çok şükür erken doğmadı. Ben normalde çalışıyordum bu durum olunca izne ayrıldım. 6 hafta boyunca yemek tuvalet ve namaz dışında yataktan çıkmadım. (Namazı da oturarak kiliyordum) progestan hapını sabah akşam ağızdan gece de vajinal olarak kullandım. Magnezyum diasporal şase içiyordum her gün. 10 tane iğne vuruldum ama iğnenin adını hatırlamıyorum. Bol su içtim ( doktor rahmin susuz kalmış dedi ve bol bol serum verdi ilk sancida) 6 hafta ilişki filan yasakti tabi bu arada :) doktor bile elle muayene etmiyordu doğumu başlatir diye. Bir de adalat ve nidilat haplarını kullandım. Hatta son kurum bitmeden doğdu yaramaz :) adalat bile tutamadı artık :) çok şükür 2800gr doğdu. İnşallah siz de vakitlice evladıniza kavuşursunuz

çok teşekkürler.

Masallah cok guzel anlatmissin hayirli evlat olur insallah Rabbim ben ve tum evlat isteyen kadinlara bu guzel anneligi tattirsin amin

Dogum korkusu saran su siralarda Boyle hikayeleri okuyunca icim biraz olsun rahatliyor.ne guzelde gecmis dogumunuz masallah Allah bagislasin .
darisi basima

Senin tek çocuk varsa düşünebilirsin :))

Kendimde o gücü bulamadım hem sizin gibi anlatamam

Evet tek oğlum var 1 buçuk yasina gelince inşallah düşüneceğiz bir kardeş :) benim için çok özel ve unutulmaz bir deneyimdi üzerinden 15 ay geçse bile bir saniyesini bile unutamıyorum. Belki bir gün unuturum diye yazmak istedim. Bir de doğumdan korkan hamilelere pozitif enerji olsun istedim :) kelimenin tam anlamıyla canından can çıkıyor elbette zor ve sıkıntılı bir süreç ama insan bir kere doğum yapınca kendisinin ne kadar güçlü olduğunu görüyor. İstesem tüm dünyayı fethederim şuan yani çok ilahi bir olay resmen gözlerinin önünde mucize yaşıyorsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...t

Yakında güzel bir haber gelecek o zaman

Amin amin

Masallah cok guzel anlatmissin hayirli evlat olur insallah Rabbim ben ve tum evlat isteyen kadinlara bu guzel anneligi tattirsin amin

Allah razı olsun canım. Rabbim en hayırlı zamanda en güzel şekilde nasip etsin

Ayyyy ne kadar da guzell maşallah size, minik kuzuyu göbüşünden öpüyorum.darısı basımıza

Minik kuzu koca dana oldu artık teyzesi inan göz açıp kapatana kadar geçecek bir bakmışsın ki kucağında :) Rabbim en güzel şekilde sizi de kavuştursun inşallah..

Dogum korkusu saran su siralarda Boyle hikayeleri okuyunca icim biraz olsun rahatliyor.ne guzelde gecmis dogumunuz masallah Allah bagislasin .
darisi basima

Bunlar tatlı telaslar hamileligin tadını doya doya çıkar canım bu günleri çok ozleyeceksin.. ben ilk doğduğu zamanlar oğlumun ayaklarını karnima koyup tekme atmasını bekliyordum

doğum zamanı sanci bitmeyecek sanıyorsun ama bitince de sanki o kadar derdi yaşamamış gibi oluyorsun. Doğum anında hep bebeğine odaklan canım hatta onunla konuş. Acıya odaklaninca daha çok panik olup süreci uzatıyorsun ama bebeğini ve kısa bir süre sonra ona kavuşacağını düşününce bir anda battal gaziye dönüşüyorsun acıymis sanciymis vız geliyor

Aslında hemen olacağını bilsem bu kadar erken düşünmem ama oğlum 2 yılda olunca yine öyle olacak diye korkuyorum... Rabbim en hayırlı zamanda nasip eder inşallah :)
Bence hiç öyle düşünme şimdi eğer bebis olayını düşünmeden kafam rahat olursa ilk ay bile olabilir :))

Bence hiç öyle düşünme şimdi eğer bebis olayını düşünmeden kafam rahat olursa ilk ay bile olabilir :))

Evet ya hatta istemeyenlerin daha çabuk oluyor hayırlısı artık inşallah bakalım ya bir de hayırlısıyla kızım olsa tadından yenmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…