• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da bizim iç tadilatını yeni bitirdiğimiz evimiz

uzun zaman önceki bir konu fakat yorum yapmadan edemedim.çok modern bir ev olmuş eşyalar içine girince eminim daha da güzel olmuştur. mutluluk ve huzurla oturun inşallah.

evin çok güzelde birde eşyalarla görsek daha güzel olucak. Allah güle güle oturmayı nasip etsin.

Güle güle oturun inşallah. Canım bu ev nerde semt olarak beylikdüzü tarafındamı?

azracımmmmmmmm canımm evini çok beğendimm ama mutfdağınaaa bitiim :))) benim bi evde en çok sevdiiğiim ve önemli yeri mutfaktırr..bu evdeki tek sevdiğim yer de mutfağım çok güzell :))
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımm :))

azracımmmmmmmm canımm evini çok beğendimm ama mutfdağınaaa bitiim :))) benim bi evde en çok sevdiiğiim ve önemli yeri mutfaktırr..bu evdeki tek sevdiğim yer de mutfağım çok güzell :))
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canımm :))

amin canim benim cok tesekkur ederim allahim hepimizin agiz tadini bozmasin insallahhh:16:

evin çok güzel
güle güle otur
döşenmiş halini de bi görseydik
mutfaktaki tavandaki şey nedir,aydınlatma mı?
bide kusura bakma ama kapılarını hiç beğenmedim, keşke sadece beyaz olsaymış
neden iki renkli yaptırdınız

merhaba eviniz güzel olmuş güle güle oturun gerçi bayaa olmuş ama :)
ben tavanı merak ettim tavan asma tavan mı lamba olarak koyulan o cam kısımları nerde bulabilirim? güzel olmuş tam adını bilmiyorum tavanla ilgili bilgi verirseniz sevinirim

merhaba eviniz güzel olmuş güle güle oturun gerçi bayaa olmuş ama :)ben tavanı merak ettim tavan asma tavan mı lamba olarak koyulan o cam kısımları nerde bulabilirim? güzel olmuş tam adını bilmiyorum tavanla ilgili bilgi verirseniz sevinirim
Tesekkur ederiim:) tavan asma tavan bauhausdan bulabilirsiniz. Tavan evin tavanina sonradan eklendi bildigimz desenli kartonpiyer. Cam kisimlarin icnde florasanlar mevcut isiklandima icin. Butun malzemelr bauhaustan alindi

seniiiii yerim bennnnnn..ne güzel bir evvvvvvvvvvvvv..çok beğendimmm..benim zevkli arkadaşımmm..güle güle otur inşallahhh..mutlu huzurluuuuuuuuuuuuu bir şekilde :16::16::16::16::16::16::16:

Back
X