blinkards Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Kasım 2012 88 0 26 Ankara 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merve56 #101 merve56 .!.: nedennnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla... düzeltilemicek kadar kötü yaa aramız, sürekli kavga ediypruz ve bana söyledklerini ib türlü unutamıyorum. pamuk ipliğinde yani koptu kopucak
merve56 .!.: nedennnnnnnnnnnnnnnnnnn yaaaaaaaaaaaaaaa Genişletmek için tıkla... düzeltilemicek kadar kötü yaa aramız, sürekli kavga ediypruz ve bana söyledklerini ib türlü unutamıyorum. pamuk ipliğinde yani koptu kopucak
merve56 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 844 2 96 Bursa 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merve56 #102 blinkards .!.: düzeltilemicek kadar kötü yaa aramız, sürekli kavga ediypruz ve bana söyledklerini ib türlü unutamıyorum. pamuk ipliğinde yani koptu kopucak Genişletmek için tıkla... canım konu okuyordum ben de hayırlısı olsun evlenip mutlu olamamak çok daha kötü inşallah o beyaz gelinliği ömrünü doyasıya mutlu huzurlu geçeireceğin kişi için giyersin
blinkards .!.: düzeltilemicek kadar kötü yaa aramız, sürekli kavga ediypruz ve bana söyledklerini ib türlü unutamıyorum. pamuk ipliğinde yani koptu kopucak Genişletmek için tıkla... canım konu okuyordum ben de hayırlısı olsun evlenip mutlu olamamak çok daha kötü inşallah o beyaz gelinliği ömrünü doyasıya mutlu huzurlu geçeireceğin kişi için giyersin
E esma21 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2012 125 9 26 Ankara 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merve56 #103 Çok güzel mutluluklar diliyorum.
merve56 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 844 2 96 Bursa 9 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merve56 #104 esma21 .!.: Çok güzel mutluluklar diliyorum. Genişletmek için tıkla... çok sağol canım
merve56 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 844 2 96 Bursa 22 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merve56 #105 evet belki yeri burası değil ama hepimizin face i var 1 dk ayırıp okulumuza yardım etsek nasıl olur KIZLAR SAÇMA DEMEYİN FACE AŞAĞIDAKİLERİ YAZIP BAKIN) arkadaşlar okulumuza projeksiyon kazandırmak ister misiniz? doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum okulumuzun o kadar fazla eksikleri var ki en büyük eksik de projeksiyon aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak beğendikten sonra destek olabilir miyiz Favori Jewellery (Turkey) | Favori Canım Okulum https://apps.facebook.com/favoricani...ref=ts&fref=ts yapmanız gerekenler çok basit 1-tıklayıp beğenin 2-hemen katıl butonuna basın 3-okul adına göre ara kısmından ^^^^ ATABAĞI İLKOKULUNU^^^^ arayın ve destek ol butonuna tıklayın kızlar bu sayede kaç tane çocuğumuz mutlu olacak lütfen destek olalım
evet belki yeri burası değil ama hepimizin face i var 1 dk ayırıp okulumuza yardım etsek nasıl olur KIZLAR SAÇMA DEMEYİN FACE AŞAĞIDAKİLERİ YAZIP BAKIN) arkadaşlar okulumuza projeksiyon kazandırmak ister misiniz? doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum okulumuzun o kadar fazla eksikleri var ki en büyük eksik de projeksiyon aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak beğendikten sonra destek olabilir miyiz Favori Jewellery (Turkey) | Favori Canım Okulum https://apps.facebook.com/favoricani...ref=ts&fref=ts yapmanız gerekenler çok basit 1-tıklayıp beğenin 2-hemen katıl butonuna basın 3-okul adına göre ara kısmından ^^^^ ATABAĞI İLKOKULUNU^^^^ arayın ve destek ol butonuna tıklayın kızlar bu sayede kaç tane çocuğumuz mutlu olacak lütfen destek olalım
merve56 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 844 2 96 Bursa 22 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merve56 #106 arkadaşlar konuyu açtım kapandı ben de burdan destek bekliyorum destekkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlar Son düzenleme: 22 Kasım 2012
BuzlarUlkesi aşkım oğlum tek ayak cezası Kayıtlı Üye 20 Şubat 2007 7.296 347 198 40 31 Aralık 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi merve56 #107 glinlik hos ve zarif.. ama ben basini sevdim, ya esarbinin kumasi ne? birde duvagi arkadan mi taktin..böyle üstün takinca tepe kabarik oluyor ay öyle durmuyor ama sanirim üstünede atilmamis.. güzelmis hersey
glinlik hos ve zarif.. ama ben basini sevdim, ya esarbinin kumasi ne? birde duvagi arkadan mi taktin..böyle üstün takinca tepe kabarik oluyor ay öyle durmuyor ama sanirim üstünede atilmamis.. güzelmis hersey
merve56 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Mart 2012 844 2 96 Bursa 11 Ocak 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi merve56 #108 BuzlarUlkesi .!.: glinlik hos ve zarif.. ama ben basini sevdim, ya esarbinin kumasi ne? birde duvagi arkadan mi taktin..böyle üstün takinca tepe kabarik oluyor ay öyle durmuyor ama sanirim üstünede atilmamis.. güzelmis hersey Genişletmek için tıkla... ben o gün bi türlü beğenmemiştim ama sonradan bakınca beğendim canım eşarbımı gelinlikçi gelinliği diktiği kumaşın renginden(saten olanını) verdi gelinlikle aynı renk oluğu için daha iyi görünyo sanırım canım bir de ben gelinliğin üstündeki dantel işlemelerden istedim gerisi kuaförün mahareti önce örtü yapıldı sonra sabitlemek için sprey sıkıldı en sonda danteller dikildi canım
BuzlarUlkesi .!.: glinlik hos ve zarif.. ama ben basini sevdim, ya esarbinin kumasi ne? birde duvagi arkadan mi taktin..böyle üstün takinca tepe kabarik oluyor ay öyle durmuyor ama sanirim üstünede atilmamis.. güzelmis hersey Genişletmek için tıkla... ben o gün bi türlü beğenmemiştim ama sonradan bakınca beğendim canım eşarbımı gelinlikçi gelinliği diktiği kumaşın renginden(saten olanını) verdi gelinlikle aynı renk oluğu için daha iyi görünyo sanırım canım bir de ben gelinliğin üstündeki dantel işlemelerden istedim gerisi kuaförün mahareti önce örtü yapıldı sonra sabitlemek için sprey sıkıldı en sonda danteller dikildi canım