Gelinlik Modelleri bu da benim tesettürlü gelinliğim :) beğendiniz mi?

düzeltilemicek kadar kötü yaa aramız, sürekli kavga ediypruz ve bana söyledklerini ib türlü unutamıyorum. pamuk ipliğinde yani koptu kopucak

canım konu okuyordum ben de hayırlısı olsun evlenip mutlu olamamak çok daha kötü

inşallah o beyaz gelinliği ömrünü doyasıya mutlu huzurlu geçeireceğin kişi için giyersin

evet belki yeri burası değil ama hepimizin face i var 1 dk ayırıp okulumuza yardım etsek nasıl olur

KIZLAR SAÇMA DEMEYİN FACE AŞAĞIDAKİLERİ YAZIP BAKIN)

arkadaşlar okulumuza projeksiyon kazandırmak ister misiniz?

doğunun bir köyünde öğretmenlik yapıyorum okulumuzun o kadar fazla eksikleri var ki en büyük eksik de projeksiyon

aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak beğendikten sonra destek olabilir miyiz

Favori Jewellery (Turkey) | Favori Canım Okulum
https://apps.facebook.com/favoricani...ref=ts&fref=ts

yapmanız gerekenler çok basit

1-tıklayıp beğenin

2-hemen katıl butonuna basın

3-okul adına göre ara kısmından ^^^^ ATABAĞI İLKOKULUNU^^^^ arayın ve destek ol butonuna tıklayın

kızlar bu sayede kaç tane çocuğumuz mutlu olacak

lütfen destek olalım

arkadaşlar konuyu açtım kapandı ben de burdan destek bekliyorum

destekkkkkkkkkkkkkkkkkk kızlar

Son düzenleme:
glinlik hos ve zarif..

ama ben basini sevdim,

ya esarbinin kumasi ne?

birde duvagi arkadan mi taktin..böyle üstün takinca tepe kabarik oluyor ay öyle durmuyor

ama sanirim üstünede atilmamis..

güzelmis hersey

glinlik hos ve zarif..

ama ben basini sevdim,

ya esarbinin kumasi ne?

birde duvagi arkadan mi taktin..böyle üstün takinca tepe kabarik oluyor ay öyle durmuyor

ama sanirim üstünede atilmamis..

güzelmis hersey

ben o gün bi türlü beğenmemiştim ama sonradan bakınca beğendim canım

eşarbımı gelinlikçi gelinliği diktiği kumaşın renginden(saten olanını) verdi gelinlikle aynı renk oluğu için daha iyi görünyo sanırım canım

bir de ben gelinliğin üstündeki dantel işlemelerden istedim

gerisi kuaförün mahareti

önce örtü yapıldı sonra sabitlemek için sprey sıkıldı en sonda danteller dikildi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…