• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da benim tesettürlü gelinliğim :) beğendiniz mi?

Çok zarif, çok beğendim. Sen benim yaptığım hatayo yapma, kesinlikle renkli buket al eline. Benim çiçeğim çok güzeldi ve masraf yapmayalım dedik ama çiçek gelinlikte kayboldu :50:

Çok zarif, çok beğendim. Sen benim yaptığım hatayo yapma, kesinlikle renkli buket al eline. Benim çiçeğim çok güzeldi ve masraf yapmayalım dedik ama çiçek gelinlikte kayboldu :50:

canım ben çiçeği sevmiyorum zaten rengi tuttu bunun doğru gelinliğin içinde kaybolur ama rengarenk de olsun istemem ben çiçeğin

sadelikten yanayım işte hep

beğenmene sevindim canım

hımmm tesettürlü bir gelin adayı olarak fikrimi beyaan ediyoruuummm,gelinliğin çok hoş ve uzaktan bile benim içime sindi:34: Rabbim mutlu mesut giymeni nasip etsin canım :nazar:
ya ben de aldım gelinliğimi ,bi iki kere giydim ama öyle heyecan yapıyorum ki fotoyu unutuyorum :9: provalarda çekip göstereceğim hepiciiinize :16:

Maşallah, gelinliğin çok güzel ve sana da çok yakışmış...
Allah mesut & bahtiyar etsin inşallah... :34:

hımmm tesettürlü bir gelin adayı olarak fikrimi beyaan ediyoruuummm,gelinliğin çok hoş ve uzaktan bile benim içime sindi:34: Rabbim mutlu mesut giymeni nasip etsin canım :nazar:
ya ben de aldım gelinliğimi ,bi iki kere giydim ama öyle heyecan yapıyorum ki fotoyu unutuyorum :9: provalarda çekip göstereceğim hepiciiinize :16:

çok sağol canım Allah hepimizin içine sindirsin

yükle resmini ben de merak ettim

cok zarıf olmus bır gelın ıcın en onemlı ayrıntı gelınlık sanırım mutluluklar dılerım.

sanırım gelinlik bir de fotoğraf her şey bitecek geriye o kalacak

bu ara onunla uğraşıyorum ama hal bulamadım

beğenmene sevindim canım :16::nazar:

çok sağol canım beğendin mi hakkaten ya bi arkadaş tarlatan yok gibi demiş düz etek gibi mi duruyo ben beğeniyodum aslında ama yorum okuyunca acaba mı dedim

Back