• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim tasarladığım davetiye =)

chocolatestar

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2008
1.628
377
688
39
Kendi tasarladığım davetiye, bugün teslim aldık çok içimize sindi =)
Instagram'da paylaşırken adresi kapatmıştım bu arada, o yüzden o şekilde =)

$6711d56e998e11e28b3722000a1f99d9_7.jpg $d4a80366996e11e2bc6c22000a9f38d4_7.jpg

Son düzenleme:
gerçekten çok güzel olmuş.. zaten davetiye çok özel bir şey hele birde insan kendi tasarlayıp, tasarladığı şeyi son haliyle elinde görünce daha da bir güzel ve anlamlı oluyor..

gerçekten çok güzel olmuş.. zaten davetiye çok özel bir şey hele birde insan kendi tasarlayıp, tasarladığı şeyi son haliyle elinde görünce daha da bir güzel ve anlamlı oluyor..

çok teşekkür ederim, gerçekten insan son halini görünce çok mutlu oluyormuş =D

Çook çok güzel olmuşşş, bayıldııımmm :112:
Bir ömür mutluluklar, mutluluğunuz hep artsın inşallah :31:

Bayııııılllllllldııım!!
muhteşem olmuş. Allah mutluluğunuzu daim etsin davetiyendeki meleğin hiç yanınızdan ayrılmasın :nazar:
ve darısı başıma amin :1:

Ben de çok beğendim.
Mutluluklar. :nazar:

Çook çok güzel olmuşşş, bayıldııımmm :112:
Bir ömür mutluluklar, mutluluğunuz hep artsın inşallah :31:

Bayııııılllllllldııım!!
muhteşem olmuş. Allah mutluluğunuzu daim etsin davetiyendeki meleğin hiç yanınızdan ayrılmasın :nazar:
ve darısı başıma amin :1:

Güzel dilekleriniz için sonsuz teşekkürler, darısı tüm isteyenlerin başına arkadaşlar =)

çok beğendim benim aklımda da buna benzer fakat dantelli bir model var inş. bana da nasip olur acaba hangii firmaya bastırdın ve kaça mal oldu sorabilir miyim?

Cok tesekkur ederim kızlar =)

çok beğendim benim aklımda da buna benzer fakat dantelli bir model var inş. bana da nasip olur acaba hangii firmaya bastırdın ve kaça mal oldu sorabilir miyim?

Cağaloğlu Yokuşu'nda Yasemin Soykan Design var, orada yaptırdım canım... Benim sayı az olduğu için biraz yüksek oldu maliyet, belki daha fazla olsa yine buna yakın bir fiyat olurdu... Tanesi 2,75 liraya geldi 110 tane bastırdım...

ayyyy harika olmuş bayıldım:) hayırlı olsuuun:nazar:
benimde düğünüm melek konseptli olacak, davetiyemi belirlemiştim ama nikah şekeri için melek figürleri arıyordum ,sen davetiyedeki melekleri nerden temin ettin canım öğrenebilirmiyim?

Back