Saç Uzatma Yöntemleri Bu Da Benim Saç Uzatma Günlüğüm( Resimli)

Canım saçlarmz boyutu aynı sayılır Benim gögsümün altında tam saçlar in çok güzel maşallah yarın kat kat kestircm Ben de uzunluğuna dokundurmadan bakalım Eşim öyle seviyor da :110:

Yarın kyacağım saçlara ben de eşim katlı istiyo benim saçmda öyle düz :KK42:

Canım finaller yüzünden giremedim bir türlü, şimdi eve geldim kestirdin heralde saçlarını ben düz kesmeyi tercih ediyorum hep, katlı kesince saç daha zayıf duruyor gür durmuyor diye inşallah güzel durmuştuuur:21:

sabun mu uzattı canım saçlarını bukadar?

evet canım sabunla uzattım bu kadar ama tabi kesmiştim son resimdeki halini gördüysen eger şimdi o resimden yaza kadar ne kadar uzayacak onu paylaşıcam:KK68:

Evet çam terebentin kokusu çok ağır basıyor, bende iki hafta kullanmayı hedefledim zaten haftada 3 kere kullanıcam bir işe yaramazsa iki haftadan sonrada yaramaz diye düşünüyorum
Gerçekten yaramıyor ben 3 aydır düzenli kullanıyorum tik yok

Canım finaller yüzünden giremedim bir türlü, şimdi eve geldim kestirdin heralde saçlarını ben düz kesmeyi tercih ediyorum hep, katlı kesince saç daha zayıf duruyor gür durmuyor diye inşallah güzel durmuştuuur:21:

evet canım sabunla uzattım bu kadar ama tabi kesmiştim son resimdeki halini gördüysen eger şimdi o resimden yaza kadar ne kadar uzayacak onu paylaşıcam:KK68:
Yok Canım kestrmdm vazgeçtim emo tipi kestirdim Sadece uzunluk aynı Sadece kafa da var kat başka yerde Yok

20160103_132426.jpg

Çok güzel saçların :)
Benimde kıvırcık saçlarım kuruyken bu boyda olsunlar istiyorum :)

iyi yapmışsın kesmemekle canım ya bide uzun baya kıyılır mı hiç :KK12: ara makastanda kesinlikle uzak dur saçların ince daha ince gözükür sonra :KK64:
Hiç ara makas attırmadm Canım aslında saçlarm ince değil emo tipi kesim de saçın üstü Sadece katli olunca ince telli duruyo ama çok hoş bir kesim aslında :KK72:

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Tekrardan merhaba kızlar saç uzatma serüvenimden size ilk sayfada baya bahsetmiştim ve kısa sürede çok iyi sonuçlarda almıştım. Son resimden sonra kestirmiştim biraz ilerleyen sayfalara resimleri koymuştum. Bir ay öncede saçım aşağıdaki resimdeki gibiydi

VxLNXrPo.jpg
2E6Ewesy.jpg

Saçlarımı kestirmenin üzerine bu kadar uzamıştı fakat kötü bir dönemden geçtiğim için tekrar kestim saçlarımı ve çok pişman oldum biri için saçlarıma kıydığıma, bu yüzden tekrardan bakım kürlerine başlamak ve saçımın uzamasa süresini hızlandırmak istiyorum o yüzden konuyu tekrardan güncel tutucam. Saçımın şuan hali aşağıdaki resimdeki gibidir
PqUqkSWz.jpg

Gerçekten kestiğime çok pişman oldum çokta sağlıklıydılar. Şimdi bakım olarak nelere başladığıma gelecek olursak, iki haftadır evigen+bepanten+evin ampullerini tatlı badem yağı ve hindistan cevizi yağına kırıp karıştırıyorum daha sonra özellikle saç diplerimden başlayarak uçlarına doğru sürüyorum ve iki saat bekletiyorum. Daha sonra saçlarımı Dalan'ın zeytinyağlı defne sabunu ile yıkıyorum, banyodan çıkmadan önce saçlarıma kaynatmış olduğum defne yapragının suyunu süzerek döküyorum bu son durulama suyum oluyor. Tabikide sabunla yıkayınca saçlar biraz sertleşebiliyor o yüzden duş sonrası farklı kremler kullanıyorum. Onları bir sonraki postta editleyeceğim.

Eklentiler

• 2E6Ewesy.jpg
    2E6Ewesy.jpg
    78,6 KB · Görüntüleme: 96
  • PqUqkSWz.jpg
    PqUqkSWz.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar sizde daha hızlı saç uzatmak için tüyolar verir misiniz?
Merhaba bende bugunden itibaren sacimi sabunla yikamaya basladim ama kremde surdum hala sert ben dalanin zeytinyagli lavanta sabununu kullanicam ama siz ne kadar zamanda alistiniz suan saclarim semsert ne kadar surede yumusar ve dax supergroyu deneyin suan saciniz ne boyda

X