- 4 Aralık 2015
- 1.763
- 1.088
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım saçlarmz boyutu aynı sayılır Benim gögsümün altında tam saçlar in çok güzel maşallah yarın kat kat kestircm Ben de uzunluğuna dokundurmadan bakalım Eşim öyle seviyor da
Yarın kyacağım saçlara ben de eşim katlı istiyo benim saçmda öyle düz
sabun mu uzattı canım saçlarını bukadar?
Gerçekten yaramıyor ben 3 aydır düzenli kullanıyorum tik yokEvet çam terebentin kokusu çok ağır basıyor, bende iki hafta kullanmayı hedefledim zaten haftada 3 kere kullanıcam bir işe yaramazsa iki haftadan sonrada yaramaz diye düşünüyorum
Yok Canım kestrmdm vazgeçtim emo tipi kestirdim Sadece uzunluk aynı Sadece kafa da var kat başka yerde YokCanım finaller yüzünden giremedim bir türlü, şimdi eve geldim kestirdin heralde saçlarını ben düz kesmeyi tercih ediyorum hep, katlı kesince saç daha zayıf duruyor gür durmuyor diye inşallah güzel durmuştuuur
evet canım sabunla uzattım bu kadar ama tabi kesmiştim son resimdeki halini gördüysen eger şimdi o resimden yaza kadar ne kadar uzayacak onu paylaşıcam
Ay canım inşallah olur ben gayret ettim yaptım uzattım bu kadar hatta 8santim falan kestirmş halim buÇok güzel saçların :)
Benimde kıvırcık saçlarım kuruyken bu boyda olsunlar istiyorum :)
Hiç ara makas attırmadm Canım aslında saçlarm ince değil emo tipi kesim de saçın üstü Sadece katli olunca ince telli duruyo ama çok hoş bir kesim aslındaiyi yapmışsın kesmemekle canım ya bide uzun baya kıyılır mı hiç ara makastanda kesinlikle uzak dur saçların ince daha ince gözükür sonra
Hiç ara makas attırmadm Canım aslında saçlarm ince değil emo tipi kesim de saçın üstü Sadece katli olunca ince telli duruyo ama çok hoş bir kesim aslında
Merhaba bende bugunden itibaren sacimi sabunla yikamaya basladim ama kremde surdum hala sert ben dalanin zeytinyagli lavanta sabununu kullanicam ama siz ne kadar zamanda alistiniz suan saclarim semsert ne kadar surede yumusar ve dax supergroyu deneyin suan saciniz ne boydaKızlar sizde daha hızlı saç uzatmak için tüyolar verir misiniz?
benımde saçlarım fönden yanmıstı senı cok ıyı anlıyorum40 çeşit makinem var canım,tembellikten çoğu zaman kullanmam.fön çektirmem gerekiyordu.çektirdim ve boyumun ölçüsünü aldım:/